• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle iddiaya girmek isteyeennn ?

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
ewt konu baslıgımda yazdım gibi iddiaya girerek kendimi hırslandırıp daha motive olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum :51: artık kilolarıma dur demenın zamanı geldi hatta coktan gecti diyet grupları vs. hiç beceremedim konsantre olamadım son yöntemimin bu oldugunu düşünüyorum hırsla azimle hedefe ulasabılmek için iyi bir yöntem :9:faceden birbirimizi ekleriz resim göndeririz hatta tartıldgıgmızın fotografını bile :) ewett benime iddiaya girecek olan arkads veya arkadasları burda şuracıkta bekliyorum:6:

hosgeldin cnmmm boyum 1.75 kılom 90:1: 20 kılo vermem lazım ama bu karsımda kı kısının hedefıne gore 15 te olabilir peki sen ?

hosbuldukk:) 1.60 boyundayım 50 kıloyum 5-6 kılo vermek ıstıyorum ama bunun oncesınde 10 kıloya kadar verdım:) yanı her turlu destek olurum ben 1 haftada 5 kılo vermeyı dusunuyorum ınsallah:)

hosbuldukk:) 1.60 boyundayım 50 kıloyum 5-6 kılo vermek ıstıyorum ama bunun oncesınde 10 kıloya kadar verdım:) yanı her turlu destek olurum ben 1 haftada 5 kılo vermeyı dusunuyorum ınsallah:)

oyy ne kadar az :). 1 haftada 5 kilo mu :26:cok degil mi? sen hedefin sonuna gelmişsin masallah:nazar:

oyy ne kadar az :). 1 haftada 5 kilo mu :26:cok degil mi? sen hedefin sonuna gelmişsin masallah:nazar:

cok degıl 10 kılo verdıgımdede 3 haftada vermıstım:) bence hızlı kılo vrımı daha saglıklı en azından psıkolojık acıdan daha saglıklı zamana yayınca ınsan kafayı yıyor.
yalnız benım facebookum yok fınal hafta sıteyede cok gıremıyorum haberlesmeyı dessteklesmeyı nasıl saglıyacagız:)

cok degıl 10 kılo verdıgımdede 3 haftada vermıstım:) bence hızlı kılo vrımı daha saglıklı en azından psıkolojık acıdan daha saglıklı zamana yayınca ınsan kafayı yıyor.
yalnız benım facebookum yok fınal hafta sıteyede cok gıremıyorum haberlesmeyı dessteklesmeyı nasıl saglıyacagız:)

özelden nu. yazarım cnm sorun yok:) kızz nasıl verdın ne yedın ne içtin????? bu arada yasım 23 evliyim 2 yasında bi oglum var:54:

Takildim bile de nasil

mesela hedef 10 kılo mu bunun icin 1.5 2 aylık bi süremiz olucak (onu kararlastırırız) hedefe kım ulasırsa o ıddıaya girdigi kişiye ortaya konulan seyi alıcak bu kadar ama onemli olan birbirimızın hedef kılosu yakın olsun ben senınle 10 kılo ıcın ıddıaya girebilirim:3:sen de kabul edersen iddia edicegimiz seyi kararlastıralım

özelden nu. yazarım cnm sorun yok:) kızz nasıl verdın ne yedın ne içtin????? bu arada yasım 23 evliyim 2 yasında bi oglum var:54:
özelden yazamıyorum mesaj sayım 50'yı gecmedıgı ıcın sız dırek mesaj olarak num atarsanız ordn destek olabılırım:) facem yok buarada

bende warım ezik sewglm bnmle aly etdi boyn 1.67 kilom 92:14::14:utnyrm neyse bugn elma diytne bşldm 1hfta dencem elma dşında sdce yeşl çay serbst baklm umrm hdfmze ulşrz

bende warım ezik sewglm bnmle aly etdi boyn 1.67 kilom 92:14::14:utnyrm neyse bugn elma diytne bşldm 1hfta dencem elma dşında sdce yeşl çay serbst baklm umrm hdfmze ulşrz

hos geldin cnmmmm :) sevgilin ilk önce kendine baksın:47:önümüzde 1 ayımız var 10 kilo için yani yarın baslasak 6 şubatta biticek kabul edersen iddiaya girecegimiz seyi kararlastıralım bu arada özelden sana msj yazıcam oku tmm :54:

Back
X