• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle bütünleşen ve gitmeyen kilolar

Konum neden taşındı anlamadım hiçbir başlığa uymayan yazılarda gördüm kendimi 😂 başlık ve konuyu gayet de içeriyor ve uyumlu

Aralıklı oruç tutuyorum ben, yıllardır da koruyorum kilomu . Ha zaten salatayı çok severim leğen leğen salata yiyorum, kefir mayalarım evde ,3-5 hareketim var düzenli olarak onları yaparım ve ayda bir İngiliz tuzu içiyorum 🥴 o da iyi gelir bana. Yeşil çay sevmem pek . Diğer zayıflama ürünleri vs hiç kullanmadım . Bir kere akupunktura gitmiştim bayılıp kalmışım orda 😁 iğneleri görünce .
Aralıklı orucu tavsiye ediyorum. En güzeli .
merhaba . insulin direncim var oruç tutamiyorum oruc tutmak istiyorum ama tutamiyorum ne yapmam lazm

merhaba . insulin direncim var oruç tutamiyorum oruc tutmak istiyorum ama tutamiyorum ne yapmam lazm
Ramazan orucu mu tutamıyorsunuz? Aralıklı oruç mu ? İnsülin direnci ile ilgili fikrim yok . İlacı yok mu ? İçseniz belki faydası olur. Ama ben aralıklı orucun şifasına inanıyorum. Bence elinizden geldiği kadar öğünlerinizin sayısını azaltıp , öğün aralarını açarak beslenebilirsiniz. Çok su için . İnşallah geçer .

Ramazan orucu mu tutamıyorsunuz? Aralıklı oruç mu ? İnsülin direnci ile ilgili fikrim yok . İlacı yok mu ? İçseniz belki faydası olur. Ama ben aralıklı orucun şifasına inanıyorum. Bence elinizden geldiği kadar öğünlerinizin sayısını azaltıp , öğün aralarını açarak beslenebilirsiniz. Çok su için . İnşallah geçer .

tesekkurler sagolun.. insulin hapı verdi dr evet. kullaniyorum aburcubur da yemiyorum. ama aralikli orucu arastirdigm kadariyla cok anlayamadim nasil birsey. Mesela sabah 11 de kalktim. Ac karnina su ictim. 13.00 de kahvalti.
aksam en gec 19.00 da yemek yiyorum. ertesi gune kadar hicbirsey yemiyorum sadece su iciyorum degil mi

Back
X