• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle bütünleşen ve gitmeyen kilolar

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhabalar Hanımlar,
Başlıktan da anlayacağınız üzere kilodan yana muzdaribim... Geçen yıldan beri pandemide aldığım kilolarla başım derte 🙄

Geçen gün marketin önünden geçerken yansımamı gördüm ayyy dedimm yürüyüşüm bile hoşuma gitmedi. 28 yaşındayım, boy 165 kilo 65. İlk olarak kilo çok yokmuş gibi duruyor ama basen ve kalçalarım var malesef... Bildiğiniz armutum yani 😂 kıyafetleri hiç kendime yakıştıramıyorum. Geçen gün aynaya fark ettim biraz gıdı da yaomisim :KK43:

Ramazan ayindayiz malum ve o kadar fazla yemememe rağmen kendini çok şiş kilolu hissediyorum. Metabolizmam yavaşladı ve sanki kilom benimle bütünleşti ve gitmiyor. Hareket de edemiyorum malum yasaklar var. Neler yapabilirim hanımlar yardimmm lutfennnn

Aralıklı oruç tutuyorum ben, yıllardır da koruyorum kilomu . Ha zaten salatayı çok severim leğen leğen salata yiyorum, kefir mayalarım evde ,3-5 hareketim var düzenli olarak onları yaparım ve ayda bir İngiliz tuzu içiyorum 🥴 o da iyi gelir bana. Yeşil çay sevmem pek . Diğer zayıflama ürünleri vs hiç kullanmadım . Bir kere akupunktura gitmiştim bayılıp kalmışım orda 😁 iğneleri görünce .
Aralıklı orucu tavsiye ediyorum. En güzeli .

Once bir saglik sorununuz yoksa kilolarin gitmemesi icin bir neden yoktur. :)

Daha az yiyin, herseyden yiyin ama daha az yiyin. Ben de spor salonuna gidemiyorum 1 yildir. Evde yoga yapiyorum. Siz size uygun egzersizler bulabilirsiniz youtube sporla ilgili içerik dolu.
Maddi durum varsa yuruyus bandi alabilirsiniz evinize, bazi tanidiklarim evlerine aldilar bu hastalik cikinca.

Aralıklı oruç tutuyorum ben, yıllardır da koruyorum kilomu . Ha zaten salatayı çok severim leğen leğen salata yiyorum, kefir mayalarım evde ,3-5 hareketim var düzenli olarak onları yaparım ve ayda bir İngiliz tuzu içiyorum 🥴 o da iyi gelir bana. Yeşil çay sevmem pek . Diğer zayıflama ürünleri vs hiç kullanmadım . Bir kere akupunktura gitmiştim bayılıp kalmışım orda 😁 iğneleri görünce .
Sanırım son 1 yıldır ben de kilomu koruyorum ama kilo vermiyorum. Basiretim bağlandı 65 oldum 62 yi gördüm sonra yine almışım ahh ahh 😂

Yaş genç
Kilolar 12 14 aylik, kaliplasmis, kirilmasi zor degildir yaglarin. 5 yildan uzun sure kalan yaglar zor kiriliyor.

Probiyotik almayi ihmal etme, hareketsizlik bagirsaklari cok tembellestiriyor. Sislik hissinin sebebi bu da olabilir. Evde de olsa yürü veya ebru karadumanin videolarini yap youtubeda ucretsiz 🙏

Klasik abur cubur beyaz ekmek kizartma kesme yöntemiyle miss gibi zayiflarsin. Kolay gelsin ❤

Sanırım son 1 yıldır ben de kilomu koruyorum ama kilo vermiyorum. Basiretim bağlandı 65 oldum 62 yi gördüm sonra yine almışım ahh ahh
Once bir saglik sorununuz yoksa kilolarin gitmemesi icin bir neden yoktur. :)

Daha az yiyin, herseyden yiyin ama daha az yiyin. Ben de spor salonuna gidemiyorum 1 yildir. Evde yoga yapiyorum. Siz size uygun egzersizler bulabilirsiniz youtube sporla ilgili içerik dolu.
Maddi durum varsa yuruyus bandi alabilirsiniz evinize, bazi tanidiklarim evlerine aldilar bu hastalik cikinca.
Yasaklardan sonra yazın yürüyüş + spor salonu düşünüyorum. Maddi durumum fena değil ama kredi ödüyorum. Youtube a bakacağım artık

Yaş genç
Kilolar 12 14 aylik, kaliplasmis, kirilmasi zor degildir yaglarin. 5 yildan uzun sure kalan yaglar zor kiriliyor.

Probiyotik almayi ihmal etme, hareketsizlik bagirsaklari cok tembellestiriyor. Sislik hissinin sebebi bu da olabilir. Evde de olsa yürü veya ebru karadumanin videolarini yap youtubeda ucretsiz 🙏

Klasik abur cubur beyaz ekmek kizartma kesme yöntemiyle miss gibi zayiflarsin. Kolay gelsin ❤
Evet hareketsizlik bitiriyor beni teşekkür ederim 🙏🏻

Bende sürekli alıp verdim pandemide
Farkında olmadan abur cuburu çok yiyor olabilirsin
Yediklerini not edip kalori hesabı da yapabilirsin
Ben 2 ayda 8 kg verdim

K Kafanfilm000 Ben kesinlikle Posedion Posedion a katılıyorum. Üstüme yapışan kiloları aralıklı oruçla verdim. Daha vermem lazımdı ama Ramazan başladı. Şimdi de sadece iftar yapıyorum, iftarda istediğim şeyleri yiyorum (abartmadan). 1.5 - 2 aylık sürede toplam 5 kilo verdim. Aralıklı oruç mucize gibi bir şey.

Merhabalar Hanımlar,
Başlıktan da anlayacağınız üzere kilodan yana muzdaribim... Geçen yıldan beri pandemide aldığım kilolarla başım derte 🙄

Geçen gün marketin önünden geçerken yansımamı gördüm ayyy dedimm yürüyüşüm bile hoşuma gitmedi. 28 yaşındayım, boy 165 kilo 65. İlk olarak kilo çok yokmuş gibi duruyor ama basen ve kalçalarım var malesef... Bildiğiniz armutum yani 😂 kıyafetleri hiç kendime yakıştıramıyorum. Geçen gün aynaya fark ettim biraz gıdı da yaomisim :KK43:

Ramazan ayindayiz malum ve o kadar fazla yemememe rağmen kendini çok şiş kilolu hissediyorum. Metabolizmam yavaşladı ve sanki kilom benimle bütünleşti ve gitmiyor. Hareket de edemiyorum malum yasaklar var. Neler yapabilirim hanımlar yardimmm lutfennnn
Yürüyüş şart ve bu dönemde zor.
Ben de ayni dertten muzdaribim.
Yaz tatilinde düzenli sabah yürüyüşü yapmak istiyorum çocukları eşime bırakıp.
Metabolizma hareketsizliği sevmiyor maalesef

Yürüyüş şart ve bu dönemde zor.
Ben de ayni dertten muzdaribim.
Yaz tatilinde düzenli sabah yürüyüşü yapmak istiyorum çocukları eşime bırakıp.
Metabolizma hareketsizliği sevmiyor maalesef
Yaaa ben de yürüyüş yapmak istiyorumm 😍 evet hareketsiz kaldikca vücut hantallaştı gerçekten

K Kafanfilm000 Ben kesinlikle Posedion Posedion a katılıyorum. Üstüme yapışan kiloları aralıklı oruçla verdim. Daha vermem lazımdı ama Ramazan başladı. Şimdi de sadece iftar yapıyorum, iftarda istediğim şeyleri yiyorum (abartmadan). 1.5 - 2 aylık sürede toplam 5 kilo verdim. Aralıklı oruç mucize gibi bir şey.
Bitaz tarif eder misiniz nasil yapıyorsunuz neler yiyiyorsunuz mesela ? Biraz biliyorum 6 dan sinra bir şey yenemiyor. Rakazanda oruç da tutuyorum ramazanda nasıl yapıyorsunuz?

Çok yemiyorum ama arada yemisligim oluyor eşim sağ olsun 😂 vayyyg 2 ayda 8 kilo çok iyi spor yaptınız mı?
Spor yapmadım malesef
Diyette sayılmaz pek sağlıklı beslenmeye çalıştım çok su içtim akşam 6dan sonra yemek yemedim hatta hişbirşey yemedim
Günde iki öğün yaptım kahvaltı ve akşam yemeği ara öğünlerim de çiğ kuruyemişler, yulaf ezmeleri meyveler oldu hergün biri

kesinlikle lesli sansone tavsiye ederim 90 klodan 60 kloya düştüm onunla...sabah akşam yürüyüş yapardım gram gitmezdi sinirlenip diyeti de yürüyüşüde bırakırdım ...lesli birde sadece yediklerimi azaltarak vermiştim.

Bitaz tarif eder misiniz nasil yapıyorsunuz neler yiyiyorsunuz mesela ? Biraz biliyorum 6 dan sinra bir şey yenemiyor. Rakazanda oruç da tutuyorum ramazanda nasıl yapıyorsunuz?
Canım öncelikle instagramda dr Rengin Börekçi’yi takip ediyorum. Mesela 18/6 veya 16/8 olarak yapabilirsin (18 saat açlık 6 saat yeme penceresi, 16 saat açlık 8 saat yeme penceresi). Mesela ben 18 saat açlık, 6 saat yeme penceresi olanı seçtim. Erken uyansam da kahvaltımı 11de yapıyorum. Yumurta,sucuk ve yeşillik ağırlıklı. 11de yedim ya, bir sonraki öğün 6 saat sonra, yani 5te. O zaman da o gün ne pişirdiysem onu yiyorum, sebze, et ve bol yeşillik. Böylece yeme olayı bitiyor. Su, soda, şekersiz kahve serbest. Ara öğün diye bir şey yok. Nasıl anlatsam çok fazla ayrıntısı var, Google’dan bakabilirsin.

Merhabalar Hanımlar,

Bende aynı sorundan muzdaribim ramazandan sonra kararlıyım verecem merdiven çıkmak iyi diye duydum hergun 20 dakika inip çıkacam birde 4 lt su içecem sabah kahvaltı birde akşam yemeğinide erken yiyecem tabi ekmeksiz akşam 6 sonra birşey yemiyecem birde gece yoğurt kürü yapacam birde sabah akşam tarçınlı kahve var onu içecem inşallah verecem kararlıyım bu defa

Benim kilo sorunum yok ama bir arkadaşım.uyguluyor çok kilo verdi size de yazayım.

Sabah 11 gibi 2 haşlanmış yumurta yiyor. Yanında 2 kasik lor ve lorin içine 2 kırılmış ceviz ve maydanoz koyuyor. Yumurtaların üstüne limon karabiber sıkıyor.

Mutlaka hindistan cevizi yagi koyduğu türk kahvesi içiyor.

Akşam da salata , sebze yemeği ve 3 köfte yada bir parça tavuk.

Bir ay içinde inanılmaz kilo verdi güzellesti. Herkes sorduğu için ben de ezberledim. Fıkır olur belki.

Ramazan’da ben yapamıyorum, tansiyonum düşüyor , baş ağrılarım çok oluyor . Gece muhakkak bir şeyler yiyorum . Ama onun haricinde ben ilk öğünümü 12.30 civarı yapıyorum . Okulda da öğlen aramıza denk geliyordu , okuldan çıkınca evi topla , ödev yaptır , yemek yap vs derken akşam 6 oluyor ve ikinci öğünümü yapıyorum . Çok yemek düşkünü değilim zaten . Başım ağrımasın diye yemek yiyorum . Sonra bu kadar . Bazı akşamlar elma , salatalık veya çiğ lahana yediğim oldu ama çok sık değil .

Back
X