Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ????

brcn95

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
637
470
18
29
Mrb kızlar adet olmadım daha ama belirtleri var belim kasiklarim bacaklarım basım her yeirm ağrıyor kısacası sanki her an olacakmisim gibi ama akıntıdan başka birşey yok. Polikistik over olduğum için aslında hamileliği aklıma bile getirmek istemiyorum ama insan ister istemez acaba mi diyo adet söktürücü ile hasta oluyorum hep ama Kasım ayında doktor duphaston verdi ilk defa kullandım Aralık'ta ve Ocak ayında kendiliğinden oldum ama Şubat'ta maalesef tekrar tarlusal ile adet oldum 27 Şubat en son adetim 4 martta bitti o günden beri bekliyorum test yaptım çarşamba günü negatif çıktı hergun de ilişki olduğu için bilmiyorum yumurtlama oldumu olmadı mı böyle belirtiler var napmam lazım kan vermem için kaç gün daha beklemem lazım umarım hamileyimdir okdr çok istiyorum ki lütfen yardımcı olun bana

Mrb adetiniz kaç gün gecikti? Bende 5 gün gecikmişti direk kan testi yaptım pozitif çıktı

Mrb adetiniz kaç gün gecikti? Bende 5 gün gecikmişti direk kan testi yaptım pozitif çıktı
Ama bende pko var canım yani fuzenli bir adet dongum yokki ama normalde 30 günde bir oluyorum 5 gün filan oluyor heralde yni hesabıma göre nasıl hesaplanır en son adetin ilk gününden beri hesaplanırsa baya oldu

Ama bende pko var canım yani fuzenli bir adet dongum yokki ama normalde 30 günde bir oluyorum 5 gün filan oluyor heralde yni hesabıma göre nasıl hesaplanır en son adetin ilk gününden beri hesaplanırsa baya oldu
İnşallah hamilesindir hayırlısı olsun 1 kaç gün daha bekleyin bence sonra kan testi yaptırın

İnşallah hamilesindir hayırlısı olsun 1 kaç gün daha bekleyin bence sonra kan testi yaptırın
Sizdeki belirti neydi acaba ben geçen ayda böyle oldum en son adet oldum heveslenmek istemiyorum çarşamba günü test yaptım negatif ne kdr doğru test bilmiyorum ama internetten almıştım şuan baş ağrısı göğüs hassasiyet karında şişlik akıntı çok az belim sırtım ağrıyor ama surkeli baş ağrısı yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…