Benimle ayni kaderi paylasan paylasan fikirlerinize ihtiyacim var lutfen

Bettybooplu

safcocuk
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
352
25
38
İstanbul
Merhaba guzel arkadaslarim. Derdimi kime neye acacagimi sasirdim. Yine yazmistim bundan 1 ay once ama yok hala oldugum yerdeyim. Ben evlenmek istemiyorum. Daha 24 yasindayim nisanliyim.nisanlimla universiteden beri beraberiz. Neyse bunlardan 1 ay onceki yazimda bahsetmistim. Nisanlim bana gore degilde bicok kisiye gore yakisikli,egitimli isyeri sahibi durust sadik fazla guvenilir biri ve benim agzimin icine bakiyor aileside mukemmel gozukuyor suana kadar.Ama gel gorki kiskanc beni evden cikarmaz tum cevremi sildiren cevremde insan istemeyen haliyle unv mezunu olmama ragmen beni calistirmayan biri. Ustune buyuk sehirden kucuk bi karadeniz sehrine tasinmam gerek evlendigimde cunku orda yasiyor. Bana evlendigimizde herseyin yoluna gircegini suan uzak oldugu icin bana bunlari yasattigini soyluyorda Ya ben dayanamiyorum. Bilmiyorum onla ayda bir gorustugumuz icinmi bilmiyorum ama mutlu degilim. İcime kapandim iyice hep agliyorum kimseye acamiyorum derdimi. Nisani atsam diyorum nisanlim hayatimi sifirladi nasi baslicam bocalicammi dahasi ya pisman olursam diyorum, ama evlenmekte istemiyorum yok son 1 senem evde tek basima oturmakla gecti dayanamiyorum artik agliyorum durmadan. Lutfen yardim edin. Evlensem duzelirmi, ayrilsam pisman olurmuyum ne yapcam ben
Not: nisanlimida seviyorum ve inanilmaz saygi duyuyorum ona sanki bi buyugum gibi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım işin zor görünüyor :) evlendikten sonra degışecegıne guvenebiliyormusun o onemli bence...ınsan evlendıkten sonra asıl kımlıgını ortaya koyuyor,ben eimle bır yıl nısanlı kaldım hergun bırlıkteydım sadece geceleri bırlıkte degıldık onun harıcınde sabah aksam hergun beraberdık amaa o an tanıdıgım ınsanla suankı coook farklı bır cook ortak dusuncemız vardı yapmak ıtedıgımız benım okumam calısmamla ılgılı hepsinde döneklik yaptıı :)))) bılıyorum senıde dolduruyorum gıbı oluyor ama ıyı dusun bır ıkı haftalıgına gezmeye gıtmeyeceksın oraya :))))) geri dönüşü olmayan bır yola gıreceksın senın ıcın dua edicem rabbım hayırlısını versın rabbım bu karmasıklıktan bır once aydınlıgına kavustursun insallah...ama bu sırada sende dua et oku sureklı mesela yasın oku hergun fetıh suresı oku nıyetınle rabbım yardımcı olur ınsallah..

Allah razi olsun senden. Dua ediyorum durmadan allahim nolur bi cikis yolu goster diyorum. Ya cok garip hep bunla ilgili duami ettikten sonra nisanlim ya beni ariyor yada bana mesaj atip guzel seyler soyluyor hep sanki hissetmis gibi

merhaba cnm uzuldum hislerine cnm uzucu bu karmasanın içinden inş çıkablrsn bilmiyorum nasıl yardımcı olablrm sana ama bende yaşadıgım için sana sadece yasadklarımı anlatayım istedim benim nişanlımla 10 yılım geçti 10 yıldır sevgiliyiz sunu söyliyeyim sevgililiğimizin ilk yıllarında yani 4 yıl boyunca herşeyle ilişkimi çektim ne arkadasıma gidiyordum ne özel faliyet fln dısardan okumaya başladım kesinlikle çalışmıcksn oku ama evde oturucksın haber vermedn hiç biryere gdlmıck fln askerdeyken o ben dısarı çıkmazdım zevki,ye aklı kalıyordu çnkü aman iyi olsun o fl diye askerden geldi değişti benimki pamuk gibi bişey oldu karısmaz arkadaslrnla çoık gez gidin biryerlere çalışmama izin verdi evlendktn sonrada çalısablrsn kuzu oldu bana karsıda sen ne dersn olara dödü tabi herzmn olmuyor ama fikrimi önemsiyor böle brii oldu evlenince de inş evrim geçirmez eskiye dönmeyiz ozamanlar çok kıskançtı etek yuzundn kavga ettiğimiz hatırlıyorum birde hangi tek oldugunu bilmiyorum o etegi yanında nedne giymemişimde gezmeye gidince giymişim hatırlamıyorum o etegide o dereceydi şimdi şükür şeker gibi bi herif oldu paşam inş sevde dogru kararı verebilrsn cnm

Canim insallah verebilirim. Beni bu kdr bogmasa sikintimiz olmayacak herseyine raziyim o kdr seviyorum. Ama kendimi daha cok seviyorum. Bu sekilde ailemden gormedigim hapis hayatini yasamak bana gore degil onun yuzunden. Yani aslinda kalbimle degil mantigimla dusundugum icin ikilemdeyim. Kalbime kalsa naparsa yapsin onsuz olamam. Ama mantigim uygun bulmuyor iste bu yuzden cebellesiyorum. En kotu karar kararsizliktan iyidir derler ya. İste o bile yok bende.
Bilmem belki degisir evlenince ama iste ya degismezse sorusu kafami kurcaliyor. Allah senin esininde seninde olene kadar birbirinizi mutlu etcek sekilde cizsin yolunuzu. İnsallah benimde cizer mutlu yol hangisiyse

Canım nisanlini karsina alio ciddi ciddi onunla konustunmu ona ne kadr uzuldugunu anlattinmi.Bence ona guzelce anlatip konusmalisin.Sana guvenmesini anlatmalisin

Canım nisanlini karsina alio ciddi ciddi onunla konustunmu ona ne kadr uzuldugunu anlattinmi.Bence ona guzelce anlatip konusmalisin.Sana guvenmesini anlatmalisin

Canim 100 kere konustum belki. Soyledim yapma etme boyle boyle. Bogma beni dedim sikma uzaklasirim dedim. Yok bi kulagindan girip bi kulagindan cikiyor. Evlenelim duzelcem ama sabret suanlik diyo. Hayir bide isin garibi mutsuzum diyorum ben,irgalamiyor onu. Hani demiyor bu kizi ben bu hale soktum yazik diye veya gurur yapmiyo benim nisanlim nasi benden mutsuz olur bunu duzeltmeliyim filan vb diye. Nato mermer

Üzüldüm canım evlenince degısek olan ne evlenince ne degisecekte güvenicek sana

Üzüldüm canım evlenince degısek olan ne evlenince ne degisecekte güvenicek sana

Suan ayri sehirlerdeyiz onun yaninda olcakmisim gozunun onunde olcakmisim haliyle bende daha rahat hareket edebilcekmisim o kucucuk sehirde! Zaten orda ne kdr rahat edebilirimki orasida ayri bi konu

Canim zor durumdasin allah kolaylik versin ama bir ise girismissin simdi sevmene sevilmene ragmen yari yolda birakman onu olmaz yani. Eger bu sekildeydiyse isler cok gelismeden onlem almaliydin. Ve aslinda bule kiskanc olan esler zamanla aciliyor rahatlasiyorlar. Yazik degilmi hic dusunme bile ayriligi o senin byle dusundugunu bilse ne uzulur yazik o senin bir kusurunu buralara yazsa ayrilsammi diye sorsa sen ne hissedersin cnm benim yapma . Yapacagin tek sey yoluna devam etmek zamanla umarim tahat olur biraz disini slk uc bes yil snra en izin vermediklerei seylere bile okey diyorlar

Cnm benim esimde evlenmeden önce çok kiskancti ama evlenip kendi gözüyle görünce hic kiskanclik yaptigini görmedim Tavirlari çok değişti yumuşak huylu seker gibi bi adam oldu.
Ama calişma konusunu kesinlikle evlenmeden halletmelisin buna izin vermemesi çok kotu.bana gore bi bayanin evlenmeden önce calismaya başlaması gerekiyo düzenini bi oturtmali yani.bunu halledersen diğerlerinden korkma bir arada yasamaya başladıktan sonra esler uyum sagliyo birbirine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim vallahi billahi aynen dusunuyorum boyle empati yapiyorum. Onun su konustuklarimdan haberi yok yani sanki arkasindan is ceviriyomusim gbi. Ama iste cikmazda oldugum icin. Yanliz sen gercekten icimi okudun. Kendi kendime aptalmisin madem boyle niye curcuna yaptin yuzukler taktin. Ahini almazmison smdi diyorum kendi kendime.

İste eger calistirmis olsaydi smdiye daha rahat olurdum evlilik konusunda. Evlilige bile daha hazir olabilirdim belki. Ama konustum calisma konusunu halletcez diyo. İnsallah degismez.herseye hallolur diyo cunku

Merhaba güzel arkadaşım, bundan 4 ay önce 4 yıllık bir ilişkimi bitirdim. Karşımdaki insan dürüsttü, sadıktı ve seninki gibi bir kıskançlığı yoktu. Ancak benim senelerce ona anlatmaya çalıştığım, ilişkimizde yürümeyen birçok şey vardı. Kendisini defalarca karşıma aldım ve anlattım. O da hayatında bazı şeyler değiştiğinde tüm bu sorunların ortadan kalkacağına beni inandırdı. Ancak gel gelelim ki hiç bir şey değişmedi. Seni karamsarlığa itmek ya da gaza getirmek istemem ama şundan eminim ki istisnalar dışında kimde DEĞİŞMEZ. Bende bunu gördüm ve ne kadar sevsem de ayrılık kararı aldım! Günlerce haftalarca çok zor zamanlar geçirdim. Ancak şuan eskisinden çok daha mutlu, çok daha huzurlu ve çok daha özgüven doluyum! Dünyanın sadece o adam etrafında dönmediğini farkettiğimde yepyeni bir hayat başladı benim için.
Nişanlını belli ki seviyorsun. Ama kafanda acabalar ve soru işaretleri var. O yüzden bence sakın "evet" demek için acele etme !! çünkü bu dönüşü olmayan bir yol ve eğer sen bu yola emin olmadan girersen çok mutsuz olur ve çok mutsuz edersin!! Bir de ailenin ne düşündüğüne önem ver derim. Çünkü büyüklerimiz bazen bizim net olarak göremediklerimizi görebiliyorlar ve yol gösterebiliyorlar. Şunu unutma ki henüz hiç bir şey için geç değil ! olumsuz bir karar alsan bile hiç bir şey için geç değil ! Sakın unutma Sen herşeyden değerlisin. Senin mutluluğun senin huzurun herşeyden önemli !! Kendine iyi bak tatlım umarım kendin için hayırlısı olacak iyi bir karar verirsin.

Kendini suclama canim cunki sen bir yanlis yapmadin henuz ama yapmaman konusunda tavisyrbediyorum sana .Ben sadce yardimci olmak istiyorum sana ve kendin severek nisanlanmissin bunun icin kendimiz isteyerek yaptigimiz erseyden kendimiz sorunluyuz bunun icin atilabilecek adimlar cok onemli kontrol snde . Kiskanabilir biyere yollamiyot olabiir , hersy yeni taze suanda ama zamanla evlenip yuvaniz kurulursa insallah o zaman biraz zaman gecsin anlayacaksin , dusun ; 50 yasina geleceksin rsin hala sana bu sekilde diretmeler yapiyor olabilirmi sence, yani belli biseyler yasamis ve zaman gecirmissiniz onca yil guven sevgi saygi hersy yerine oturmus olacakdir ve sana demeyecekki suraya gitme bunu yapma . Mantiken bile dogru geliyor bu dusunce bana kaldiki yasadigim biraey rahat olmaya dusunmemee ve anlayis gostermeye calis. Ask o kadar guzel ozel ic yakan goz kararyan onemli bir duyguki buna sahip olamayanlar var , ve sen buna sahip oldugun halde sakin kaybetme, bnce cok yanar yureginn sonrdan , keskelerle yasarsin yapma canim iyi m dusun ve ailene nisanlinin ailesine karsida mahcup olmak var sonucta bunu sen istedin cnm ve yasayacagin pismanlogin yaninda ask acisi da var bnce iyi dusun ne olursa olsun

Canim benim,Allah vermesin evlenip bosanmak bin beteri nisanliyken ayrilmanin. Ya ailem cok begeniyor onu. Tam bize gore bi damat diyolar hatta ben biraz lafini edeyim dedim hani ya olmazsa diye. Tercih benimmis ama birakilcak biri degilmis nisanlim. Psikologa filanmi gitsem acaba iki arada 1 derede kaldim

Ben az önce söylediğimi tekrar söylemek istiyorum. Bazı yorumlarda iyi niyetle evlendikten sonra güvenin yerine geleceği, herşeyin düzelebileceği yazılmış ancak bana kalırsa bunun ne yazık ki garantisi yok! Belki de kıskançlık çığrından çıkacak ve daha kötü olacak bunu bilemeyiz ki! Bence insan evlenmeye karar verdiğinde karşımdaki şöyle değişir böyle değişir dememeli. Seçtiği insanı her türlü hatası ve kusuruyla olduğu gibi kabul edebilmeli. Ama sen şuan kabul edip edemeyeceğinden emin değilsin. Ailen olumlu baktığına göre demek ki karşındaki iyi bir adam ancak iyi kadınlar iyi adamlar bir araya geldiğinde illa ki iyi ilişki olacak diye bir şey yok. Evlilik işini ağırdan al ve evet bence bir uzman tavsiyesi daha sağlıklı karar vermeni sağlayabilir.

Canım ben de nişanlıyım ve bu dönemlerde illa sorun yaşanıyor benim nişanlım da en başlarda o kadar kıskançtı ki çalışmamı istemiyor kıyafetlerime karışıyor ve sonra baktı ki bu olmayacak çalışmam için o iş görüşmelerine götürüyor hatta o daha da önemsiyor o yüzden zamanla erkekler değişiyor. Sizin en büyük sorununuz ayrı olmanız tabi ki seni kıskanıcak başkasının sana bakma ihtimali onu deli eder aynı şehirde olsanız çalışman onu o kadar rahatsız etmez nasılsa kimse bakamaz herkes onun eşi olduğunu bileceği için onun da kafası rahat olur. Seviyorsan ve bu kadar iyi birini bulduğun için vazgeçme sonra çok pişman olursun

Walla suan tam yine bir kiskanclik kavgasinin ustune yazmissinki:) yemin ederim suan cebellesiyorum dugune odaklanmak icin 😡😡😡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…