- Konu Sahibi Bettybooplu
Merhaba guzel arkadaslarim. Derdimi kime neye acacagimi sasirdim. Yine yazmistim bundan 1 ay once ama yok hala oldugum yerdeyim. Ben evlenmek istemiyorum. Daha 24 yasindayim nisanliyim.nisanlimla universiteden beri beraberiz. Neyse bunlardan 1 ay onceki yazimda bahsetmistim. Nisanlim bana gore degilde bicok kisiye gore yakisikli,egitimli isyeri sahibi durust sadik fazla guvenilir biri ve benim agzimin icine bakiyor aileside mukemmel gozukuyor suana kadar.Ama gel gorki kiskanc beni evden cikarmaz tum cevremi sildiren cevremde insan istemeyen haliyle unv mezunu olmama ragmen beni calistirmayan biri. Ustune buyuk sehirden kucuk bi karadeniz sehrine tasinmam gerek evlendigimde cunku orda yasiyor. Bana evlendigimizde herseyin yoluna gircegini suan uzak oldugu icin bana bunlari yasattigini soyluyorda Ya ben dayanamiyorum. Bilmiyorum onla ayda bir gorustugumuz icinmi bilmiyorum ama mutlu degilim. İcime kapandim iyice hep agliyorum kimseye acamiyorum derdimi. Nisani atsam diyorum nisanlim hayatimi sifirladi nasi baslicam bocalicammi dahasi ya pisman olursam diyorum, ama evlenmekte istemiyorum yok son 1 senem evde tek basima oturmakla gecti dayanamiyorum artik agliyorum durmadan. Lutfen yardim edin. Evlensem duzelirmi, ayrilsam pisman olurmuyum ne yapcam ben
Not: nisanlimida seviyorum ve inanilmaz saygi duyuyorum ona sanki bi buyugum gibi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Not: nisanlimida seviyorum ve inanilmaz saygi duyuyorum ona sanki bi buyugum gibi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi