Benimle ayni durumu yasayan bilen varsa ACIL YARDIM !!!

Caglasepetci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
36
13
Arkadaşlar sata göre 9+4um ama ultrasonda 5+6 çıkıyorum bugün bebeği gördük yanlız kalp atışını duyamadik bi hafta sonra çağırdı duyulmazsa kürtaj dedi normalde duyulmamasinin normal olduğunu biliyorum yanlız yaklaşık 4 hafta geriden geliyor bu şekilde olup kalp atışını duyan bilen varmı ?? Veya 4 hafta geriden gelmesi normalmi bana yardım edin :KK43:

Canım moralini bozmuş olmayayım gecen ay iki kuzenimde su olayı yaşadı bebek var 10 haftalık olması gerekirken 6 haftalık gözüküyor kalpleri hiç atmamış bebeklerin mecbur kürtaj oldular

Orası oylede bende birbuçuk senedir olmasını bekliyodum ilk defa tuttu dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun allah hepimizin gönlüne göre versin..

Arkadaşlar sata göre 9+4um ama ultrasonda 5+6 çıkıyorum bugün bebeği gördük yanlız kalp atışını duyamadik bi hafta sonra çağırdı duyulmazsa kürtaj dedi normalde duyulmamasinin normal olduğunu biliyorum yanlız yaklaşık 4 hafta geriden geliyor bu şekilde olup kalp atışını duyan bilen varmı ?? Veya 4 hafta geriden gelmesi normalmi bana yardım edin :KK43:

4 hafta fark bende de var 3 farklı doktora gittim. Kalp atışı için Henüz erken senin 6 hatta 8 de duyanlar oluyor hemen ne kürtaj ya bir bekle bakalım

Bu arada aynı konuda ben de buraya yazmak istemiştim. Ama zaten hep üzücü örnekler var bekleyip görmek en iyisi diye sabret tim. Şuan normal ama beni o kadar korkuttu ki ben hala stresli yim. O kadar strese girdim ki doktor la tartışmaya bile girdim. Geç döllenme veya adet düzensizliği neden olabiliyor .

Aynı benim gibisin diğer ay adet olmadan biraz önce hamile kalmış sin aynı durumdayız. Gelişmelerden haber verirsen sevinirim.

10 ocak - şimdiden çok sağol
Benim Sat'ım 9 Ocak :)
Senin bebeğin Sat'a göre nerdeyse 10 haftalık ancak geç döllenmeyide hesaplarsak ortalama 8 haftalık olduğunu varsayarsak bebeğinin kalp atışlarını ve bebeğini görmen gerekirdi.
Ancak senin durumun biraz daha zor gibi.
Yani fazla umutlanma hakkında hayırlısı neyse öyle olsun.
Senin durumunun geç döllenmeyle alakası yok gibi.
Benim yaşım 40 bu 3. Gebeliğim ve mesleğim gereği Jinekolojik çalışmalarda çok bulunduğum için bu konularda bilgi sahibiyim.
Sakın bebeğin için çok üzlme birini veren ötekinide verir.
Benim bebeğim karnımda öldüğünde 4 aylıktı ve inan ultrason da defalarca gördüğün kalbini duyduğun bebeğin ölümü daha yıkıcı oluyor.
Çok acı bir durum yani.
Bebek ilk 4 hafta da zaten olmuyor bebeğin oluşumu 5. Haftanın sonunu buluyor.
Olurda işler ters giderse sakın üzülme Rabbine Sığın beterin beteri var.

Benim Sat'ım 9 Ocak :)
Senin bebeğin Sat'a göre nerdeyse 10 haftalık ancak geç döllenmeyide hesaplarsak ortalama 8 haftalık olduğunu varsayarsak bebeğinin kalp atışlarını ve bebeğini görmen gerekirdi.
Ancak senin durumun biraz daha zor gibi.
Yani fazla umutlanma hakkında hayırlısı neyse öyle olsun.
Senin durumunun geç döllenmeyle alakası yok gibi.
Benim yaşım 40 bu 3. Gebeliğim ve mesleğim gereği Jinekolojik çalışmalarda çok bulunduğum için bu konularda bilgi sahibiyim.
Sakın bebeğin için çok üzlme birini veren ötekinide verir.
Benim bebeğim karnımda öldüğünde 4 aylıktı ve inan ultrason da defalarca gördüğün kalbini duyduğun bebeğin ölümü daha yıkıcı oluyor.
Çok acı bir durum yani.
Bebek ilk 4 hafta da zaten olmuyor bebeğin oluşumu 5. Haftanın sonunu buluyor.
Olurda işler ters giderse sakın üzülme Rabbine Sığın beterin beteri var.
Haklısın çok haklısın inşallah duyarım kalp atışlarını duyamazsamda kendimi elimden geldiği kadar az uzmeye calisicam çok teşekkür ederim..

X