Benimle aynı şeyleri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu???

Yaa ne güzel 2 çocuğunuzun olmasına çok sevindim.. darısı biz anne olmak isteyenlere inşallah geçen ay çok belirti yaşadım hamile olduğuma çok inanmıştım ama iki idrar testi sonrası adet oldum .. inşallah bu aya kısmet olur da hayırlı haberler alırız bizler de

Bende de aynı durumlar oldu sürekli regl olacakmışım gibi kasık ağrısı çektim. Bi kan tahlili yaptır istersen canım

Allah , hiçbir isteyenin kucağını boş bırakmasın, hakkınızda hayirlisi olsun inşallah aynı yollardan geçtik , aynı heyecanlar, aynı hayal kırıklıkları yaşıyoruz hepimiz. ve inşallah sonunda da aynı sevinçleri de yasarsiniz siz de

İnşallah canım benimm çok teşekkür ederim

Ayy bende de belirtilerin aynısı var sadece akıntım yok ama normalde de hiç akıntım olmazdı artı bide bende sürekli WC ye gitme isteği var sıkışmış gibi oluyorum gidince de 1-2 damla tamam diğer aylardan farkı normalde adetime yakın göğüste hassasiyet olurdu şuan göğsümde hiç hassasiyet yok bu durum acaba hamile değil miyim düşüncesine kapılmama sebep oluyor.

Benimde dudagimda uçuk çıktı asla çıkmazdı bide sürekli karnım gurulduyordu bence olabilirsin canım

Benimde dudagimda uçuk çıktı asla çıkmazdı bide sürekli karnım gurulduyordu bence olabilirsin canım
Malesef canım olmadı adet oldum bile .. şimdi ovulasyon testi deniyorum ve bugün yumurtlamayı gördüm inşallah hayırlı sonuçlar alırım bu ay

Ya üzerinden çok geçmiş ama , ben de rüyamda 3 gün üst üste yemek gördüm ve gündüz o yemeği yemek için can atıyodum adetim 3 gün gecikti acaba olabilir mi ki diye heves ettim yorumunuzu görünce

Ya üzerinden çok geçmiş ama , ben de rüyamda 3 gün üst üste yemek gördüm ve gündüz o yemeği yemek için can atıyodum adetim 3 gün gecikti acaba olabilir mi ki diye heves ettim yorumunuzu görünce
Test yaptınız mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…