Yaa inşallah psikolojik değildir.. sabırsızlıkla o güzel haberi alacağım günü bekliyorum.. test yapmayı çok istiyorum ama eşim istemiyo üzülürsün diyo.. o yüzden birazcık da olsun içimi daha doğrusu kafamı rahatlatmak için buraya yazmayı gerek duydum ..Canım pskolijikte olabilir hamile de olabilirsin. Ben gebelikten 2 gün üst üste Ruyamda yemek görünce şüphelendim test yaptim pozitif. bizimde 2 sene sonunda geldi ilki düşüktü 2 aylık ama sonunda Allahım nasip etti sanada nasip etsin inşallah sonrasında da kucagimiza almayı tabi .
3 gün geçtiyse yap test yarın sabah bence ben duramazdım valla☻
Insallah rabbim en kiwa zamanda nasip etsin.adet gecikdikçe daha cok umutlanırsın benim eşimde kızıyordu ama dinleyen kim :)))))))Yaa inşallah psikolojik değildir.. sabırsızlıkla o güzel haberi alacağım günü bekliyorum.. test yapmayı çok istiyorum ama eşim istemiyo üzülürsün diyo.. o yüzden birazcık da olsun içimi daha doğrusu kafamı rahatlatmak için buraya yazmayı gerek duydum ..
Umudumu hiç yitirrmiyorum ki.. tamam kabul ediyorum o negatifi gördüğüm zaman üzülüyorum.. ama en azından acaba hamile miyim ki diye kendimde belirti aramaktan kurtulmuş olucam o psikolojiden çıkmış olucam.. şimdi kendimi hamile gibi hissediyorum gereksiz yere... Kendimi korumaya aldım iş güç görmüyorum.. ama o negatifi gördüğüm zaman hayatıma kaldığı yerden devam etmiş olucam.. yeminle kendimi yoruyorum yaa.. gidip test de alamıyorum içim içimi yiyorInsallah rabbim en kiwa zamanda nasip etsin.adet gecikdikçe daha cok umutlanırsın benim eşimde kızıyordu ama dinleyen kim :)))))))
Aynı şeyleri yaşadım valla. Sanki göğüslerim şişiyordu diyordum ya bu sefer oldu bence diye ama yok. Ben adet günümü bile bekleyemiyordum meraktan cok yıpratıcı oluyor ama elde degilUmudumu hiç yitirrmiyorum ki.. tamam kabul ediyorum o negatifi gördüğüm zaman üzülüyorum.. ama en azından acaba hamile miyim ki diye kendimde belirti aramaktan kurtulmuş olucam o psikolojiden çıkmış olucam.. şimdi kendimi hamile gibi hissediyorum gereksiz yere... Kendimi korumaya aldım iş güç görmüyorum.. ama o negatifi gördüğüm zaman hayatıma kaldığı yerden devam etmiş olucam.. yeminle kendimi yoruyorum yaa.. gidip test de alamıyorum içim içimi yiyor
Evet büyük sabır gerektiren birşey bu .. rabbim yüzüme bakar inşallah benim de..Aynı şeyleri yaşadım valla. Sanki göğüslerim şişiyordu diyordum ya bu sefer oldu bence diye ama yok. Ben adet günümü bile bekleyemiyordum meraktan cok yıpratıcı oluyor ama elde degil
Yaa çok mutlu oldum aynı şeyleri yaşayıp güzel sonuç almana.. ama benim daha önce de çok kez gecikmişti adetim.. polikistik over var bende malesefBenimde ilk gebeliğim sizin gibi oldu bütün belirtiler aynı ve dudağımda ki uçuk hala iyilesmedi benim regl gecikmez ertesi gün hemen test yaptım ve kıpkırmızı iki darısı sana
Kilonuz varsa kontrol altına alın düzenli beslenin sebze ağırlıklı ve asla bu ay kaldım mi diye gün saymayin psikoloji çok onemli..genelde kaç günde ise dongunuz üç gün bekleyin ve test yapın sonrasında güzel haberi alacaksınızYaa çok mutlu oldum aynı şeyleri yaşayıp güzel sonuç almana.. ama benim daha önce de çok kez gecikmişti adetim.. polikistik over var bende malesef
Kilom 60 oldu 4 kilo vermiştim ama bu ay çok yemekten 1 kilo almışımKilonuz varsa kontrol altına alın düzenli beslenin sebze ağırlıklı ve asla bu ay kaldım mi diye gün saymayin psikoloji çok onemli..genelde kaç günde ise dongunuz üç gün bekleyin ve test yapın sonrasında güzel haberi alacaksınız
Bidaha test yaptinizmiEki Görüntüle 3076797 yok değil mi kendimi kandırmayım boş yere
Yapmadım daha dün yapmıştım zaten bugüne bişeylerin değişebileceğini düşünmüyorum.. belki yarın felan yaparımBidaha test yaptinizmi
Merak ettim sonucunuz nedir ?Yapmadım daha dün yapmıştım zaten bugüne bişeylerin değişebileceğini düşünmüyorum.. belki yarın felan yaparım
Negatif canım adet oldum şimdi de ovulasyon testini deniyorumMerak ettim sonucunuz nedir ?
Başka belirtileriniz nelerdi acaba bende bu ara beyaz kremsi akıntılarim oluyo kask ağrısı bel ağrısıBenimde ilk gebeliğim sizin gibi oldu bütün belirtiler aynı ve dudağımda ki uçuk hala iyilesmedi benim regl gecikmez ertesi gün hemen test yaptım ve kıpkırmızı iki darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?