- 14 Temmuz 2008
- 99
- 0
- 32
- Konu Sahibi elma_xsxekeri
geçen akşam rüyamda çok acayip bişi gördüm rüyamda bizim okul yoluna benzeyen bi yerde gidiyordum hava da yağmurluyduu ve ben bu yoldan yürüye yürüye bi koridora girdim bu koridorda tanıdığım nerdeyse herkes ordaydı onların arasından geçtim ve yaşlı bi adamın olduğu o odaya girdim adam çok değisişk giyinmişti saçı sakalı biribirine karışmış bi adam öle ne çok temiz ne de çok paspal ak sakallı bi adam da deil ama temiz giyimli işte evsizler gibi... neyse girdim ben odaya adam bana bi testere gibi bişi verdi orasını tam hatırlamıyorum ama gelen geçene çok da önemli olmasa da tanıdıklaımı falan kestimm nasıl oldu bilmiyorum sadece kestiğimi net hatırlıyorumm sonra orda bi kan gölü oluşuo biri gelio içeri ondan saklamak için (bi an için bi suçluluk duygusu hissediyorumm ) o kan gölüne atıyorum testereyi bu arada o adam hiç tepki vermiyo sadece suratıma bakıo sonra da geri dönüyorum ayn yoldan ama hiç vicdan yapmadımm hiç bişey hissetmedimm yorumlarsanız sevinirimm ..kötükedihüso:enbuyukkk: