beni acım sizin açınızan öyle saçma gelebilirki tahmin ediyorum bende aşığım ve maalesef bu bir ünlü bu zamana kadar bir kaç tane ünlüye aşığım dedim ama hepsinin gelip geçici veya basit hayranlıklar olduğunu bilirdim onun için başka erkeklere bakmakta zorluk çekmezdim ama bu seferki sevdiğim ünlüde öyle diyemiyorum bile bu türk değil zaten yabancı ve benden sadece 2-3 yaş kadar büyük 1 2 senedir ondan başka bişey düşünemez oldum bilmeyenler bile halimi görünce sen aşıksın valla diyolar ama ben söyleyemiyorum ömrümün en güzel hemde en kötü günlerini yaşıyorum sanki bi yandan içimde çiçekler açıyor bi yandan kalbim acıyor ne yapamlıyım sizce???ağlamaktan perişan oldum lütfen saçma bulmayın bunu
canım liseye giderken bana da olurdu,ergenlik döneminde oluyo kızlarda bu tarz şeyler.bende duncan james'e aşıktım,daha doğrusu aşık sanıyodum kendimi ama yaşın ilerledikçe hissettiğinin aşk deil hayranlık olduğunu anlıcaksın.a.s.
Ayy güldürdün beni..
Geçer merak etme..Lisede çok sık rastlanan bir durum..
Bende lisedeyken Jon Bon Jovi hayranıydım, hemde deli gibi..Ay şimdi kendimede çok güldüm..
Şimdi anlamak ve kabul etmek istemesende geçecek merak etme..
kaydirigubbakcemile3ilahi ya ...aynen lisedeyken bende galatasarylı tugaya resmen aşıktım.:asigim:hergün spor gazetesi alıyordum,taki bir gün o gazetelerde evlendiği haberini alana dek:1no2:
ama şimdi kendime çok gülüyorum yaaaakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3ilahi ya ...aynen lisedeyken bende galatasarylı tugaya resmen aşıktım.:asigim:hergün spor gazetesi alıyordum,taki bir gün o gazetelerde evlendiği haberini alana dek:1no2:
ama şimdi kendime çok gülüyorum yaaaakaydirigubbakcemile3
ay ben de tugay evlendiğinde 5. ya da 6. sınıfta falandım galiba, hayatım kararmıştı resmen çok üzülmüştüm
bi ara hakan peker'e aşıktım bi de...
sonra prenses diana'nın büyük oğluna aşık olmuştum
ama en çok aşık olduğum ünlü ricky martindi,onun için herşeyimi veririm diyordum :sm_cool: