Benimkide Babalar Gününün Kutlanmasını Hakeder mi Acaba

Yitikhazine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
124
90
36
Uyuduğumda babamın annemi dövdügü manzarayla karsılasmalarım eve geldiginde korkusundan uyuyormus gibi yaptığım sevgilileriyle gününü gün eden dünyanın masraflarını yapip hediyeler alan ama evinde cocukları ac mı tok mu diye dusunmeyen hatta evinde yiyecek lokma olmadığını bildigi halde kapıyı carpıp giden dısardan mükemmel akraba mükemmel baba modelini oynayan cocuklarina sadece dugun bayramda kıyafet alan ki o bayramların cogu kışa denk geldigi icin cocukları yaz aylarında kışlık kıyafetlerle dolasırken kendi kıyafetlerinden dolabı kapanmayan akrabaları kız cocugu okumaz dedigi icin kızlarını okutmayan ama yegenlerinin egitimiyle ilgilenen dershaneye gitmek istedigini söyleyen evladınına hakaret edip yegeninin dershane ücretini ödeyrn üniversiteyi kazandığı zaman yol ücretini bahane edip okula yollamayan ama aynı yıl üniversiteyi kazanan yegenini yollarken harçlığını veren beş kuruş harçlığı olmadığı için çalıştın beni küçük düşürdün diye çocuğunu öldüresiye döven sırf çalıştığı için evladına hayatı çekilmez hale getiren sırf kendisinden korktugu için çocugu korkusundan sobasız odalarda bir kış uyuyan sevgilileriyle bozuştugu zaman evdekilerden hıncını çıkaran böyle uzayıp giden listelerin sahibi adamında babalar günü kutlu olur mu ki acaba

Bu adam sevgiyi saygıyı babalar gününün kutlanmasını hak edermi acaba

Bazıları üzülür ya anne babası ayrı oldugu icin keske derim bu manzaraları bize yasatacagına gözümüzden bukadar düşecegine ayrılsaymışlarda yaptıklarına degilde yokluguna icim yansaydı

Bazende düsünürüm acaba ölürse üzülürmüyüm icimden bir ses üzülmem içimden birseste babası üzülen bir üzülüyorsa benim iki üzülülecegimi söyler hem babama hemde kendime varlığindaki yetimligime baba tesellisinin baba sarılmasının babayla muhabbetin ne oldugunu bilmeyisime ve hic bilmeyecegime yanacagimı düşünüyorum

Allah kimseye babası hayattayken yetimliği yaşatmasın

Siz ne yapin ne edin o evden kurtulun. Babanizida reddedin gormeyin bir daha.

Canim seni cani gönülden anliyorum. Resmen hayatımın diger kopyasini yasiyorsun. Ama cok sukur ben kendimi kurtardim, senin de sonun bana benzer umarim

Sizin adınıza çok sevindim inşallah babanizdan dolayı artık hicbir sıkıntı yasamassınız
en son evlenirken cok sorun cikardi burnumdan getirdi. Hep direndim. Kendi gibi birini bulamadığım icin sevmedi esimi. Hic umrumda degil. Ayda yılda bir arada annem oldugu icin mecburen görüşürüz. Gecen hafta geldiler, kocam benimle evde mutfakta falan her isi yapar bu sefer de onun icin kucumsedi ne bicim erkek diye. O kendi kendini yiye dursun ben hayatimin en guzel zamanlarini yasiyorum. Evlilikten cok korkuyordum, onun yuzunden erkeklerden sogumustum. Karsima sukurler olsun adam gibi biri cikti. En buyuk korkumdu onun gibi bi erkekle omur gecirmek

Haketmezler, hak ettiklerini sanarlar. Birde pişkin pişkin ben sizin için her seyi yaptım derler.
Adam olamamışlar "baba" hiç olamazlar...

Boyle bi adam baba kelimesini bile haketmiyor.Birde onu baba yerine koyarak saygi gostererek dahada egosunu sisirmeyin .Anlattiklarinla o tanimadigim babadan nefret ettim

Si....et...adam olamamiski baba olsun...
Bende hem anne hem baba ayni..bizler bizim gibiler bu kadar aci cektik
...dilerim onlar, hergun ama hergun cigerlerine kadar acidan kivranirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…