Benimki de böyle bi şey okumaya üşenmezseniz :)

gfonten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
14
0
17 yaşındayım. Bi oyun sitesinden tanıştığım biriyle ilişkim var. 15 gün sonra tanışalı 9 ay bitiyo. Ama bu 9 ay boyunca hiç yüzyüze görüşmedik. O da 17 yaşında, ankarada yaşıyo. Ben kocaelide. 29 ekimde tanıştık. İlk başlarda arkadaştık. O bana konuştuğu kızları anlatırdı ben de ona hayatımdaki çocuğu. Derken benim yarım yamalak olan ilişkim bitti ocak gibi. Beni teselli etti. Şubat ayındaysa her şey farklıydı artık. Benimle konuşurken kanka, lan falan derdi. Ben de derdim gülerdik. Ama bir anda her şey değişti. Çok ilgili oldu. Bütün gün mesajlaşmaya başladık. 20 dk mesaj atmasam atardı. Hep anlayışlıydı. Teklif falan etmedi, ama aramızda farklı bir şey vardı artık. Ve ben korktum bundan. Bi gün, senle bi gün herşey biticek nasıl olsa en iyisi başlamadan bitirmek dedim. Ne yani ayrılmak mı istiyosun dedi. Sevgili miydik ki bile diyemedim :) Vazgeçirdi, çok dil döktü. Öyle başladık işte :) Her şey iyi güzeldi. Bir kaç kere de ayrıldık ama. Face şifresini istedim. Erkek arkadaşıyla bi kız hakkında konuşmaları hoşuma gitmdi. Ben varken başkasını düşünmesine tahamml edemedim. Ayrıldk. 1 hafta ayrı kaldık. Ortak bi arkadaşımızın çabasıyla affettim sonunda. O çocuk bana 24 saat her dakika dil dökerken sevgilimin bu kadar uğraşmamasına da sinirlenmiştim aslında. Arkadaşı bana onun içine kapanık biri olduğunu benim anlayışlı olmam adım atmam gerektiğini söylerdi. Yapamam dedim ama yaptım dayanamadım işte. Daha sonra bir kere de msnde eski kız arkadaşının hala ekli olduğunu gördüm. Şu büyük aşkı.. Bana onunla görüşmediğini söylemişti. Çok kavga ettik. Ben yine bitirdim. O ortak arkadaş yine başladı 24 saat dil dökmeye. O kızla daha geçenlerde karşılaşmış ama yanına bile gitmemiş. Bunu bana söylememişti bile bi daha kızdım. 23 gün ayrı kaldık. Her dakika ağladım. Şu an bunu yazarken bile gözlerim doldu. Bu şekilde her dakika ağlarken ailem de dayanamadı sıkıştırdı anlattım. Annem yanlıştı zaten iyi ki bitmiş dedi. Ama ben sonunda dayanamadım o da dayanamadı barıştık. Aileme anlatmadım bunu tabi. Aradan zaman geçti iyi kötü devam ederken bir gün annem telefonumu istedi. O ara mesajlara da bakmış. Mesajlar dolu tabi 300 400 tane. Benim yaz tatilinde dil kampı yerine onun yanına gitme planlarım vardı. Annem bunu görünce resmen çıldırdı. Hattımı kırdı. Bilgisayarımı aldı. Artık sadece okulda arkadaşımın telefonundan görüşebiliyoduk. Bana karşı soğuk davranmaya başlamıştı. Her şey benim suçummuş gibi. Zaten mesafe var şimdi de hiç konuşamıyoruz diye. Dayanamadım. Ailemden gizli halama hat aldırdım. Çok soğuksun dedm her şey düzelicek merak etme falan dedi. Ama düzelmedi. Ben hattı aldıktan 1 gün sonra yine konuşurken artık noluyo niye böylesin hala dediğimde sana karşı eskisi gibi olamıyorum üzgünüm dedi. Aradım deli gibi ağladım açmadı. Mesajlarımın çoğuna cevap vermedi. Böyle olması gerektiğini falan söyledi sadece. Araya soğukluk girmişti işte. Ben onun için ailemi karşıma alabilecek kadar cesurken o zayıflık yaptı. En yakın arkadaşımı soktum araya konuş dedim. Ona da aynı şeyleri söylemişti. "Artık eskisi gibi olamıyorum".. Aradan zaman geçti. Ben onun en yakın arkadaşıyla (Hani şu her ayrılığımzda saatlerce dil döken çocuk ) o da benim en yakın arkadaşımla gayet iyi aramız. Onun en yakın arkadaşı bana ondan bahsetmiyodu artık. İkiniz için de böylesi daha iyi diyodu sadece. Benim en arkadaşımla da o konuşurken benden bahsetmiyolarmış hiç. Düşündükçe üzüldüm tabi. Ama toparlandım. Çok olmadı bi10 güne toparlandım. Sana karşı eskisi gibi olamyorum sözü çok yaralamıştı beni. Lafını etmedim bi süre. Baktım ben umursamaaz davranınca o konuşuyo mesaj atıyo. Yine cevapsız bıraktım bisüre. Ve sonra dönmek istedi. Çok pişmandı artık Ne yazık ki içimde pek bi şey kalmamıştı. Yine de tamam dedim. Ve başladık. bana geçmişteki hiç bişeyi değiştiremeyeceğini ama çok pişman olduğunu bana hala aşık olduğunu falan söyledi. Bi süre ilk günlerdeki gibi oldu her şey. İkimizde bi daha aşık olmuş gibiydik. 20 temmuzda buaya gelicekti söz vermişti. Ben yaptıklarını söylediklerini unutamadım ama aramız bozulmasın diye sesimi de çıkarmadım. Artık mesafeden başka sorunumuz yoktu. Ben öyle sanıyodum tabi.. Sonra monotonlktan bahsetmeye başladı. Bütün gün konuşuyoduk. Konuşucak bişeyimiz kalmamıştı. Böyle devam ederse daha fazla üzülüp kırılmayalım ikimiz de ayrılalım dedi. Ayrılmaktan bahsetmesi o kadar sinirimi bozdu ki tamam dedim şimdi ayrılalım. Şaşırdı bi an onu kastetmedim ya tabi ki başka bişey bulabiliriz bulmalıyız falan dedi. Bu sorunu tam aşamamıştık ki tatile gitti antalyaya. Nasıl oldu bilmiyorum ama daha ilk günden telefonu bozuldu. Şimdi günde 1 ya da 2 kere msnden ya da arkadaşının telefodan konuşuyoruz. Konuşmak dediğim de mesajlaşmak. ARamıyo hiç. Bunu söylemek istemiyorum içinden gelse zaten arardı değil mi? Ama kırılıyorum da. Aramızda yine soğukluk var düzelicek dönünce diyo ama napmalıyım ben niye böyle? Cumartesi günü dönüyo. Dünden beri biraz mesafeli davranıyorum kaybetmekten korkar belki biraz çeki düzen verir kendine diye. Şaşırtıcı bi biçimde dönüyo dünya. Benim telefonum bozulduğunda o beni bırakmıştı sıra bende mi ki Ayrılmak istemiyorum ama. 1 yıl sonra üniversitede beraber olucaz ben bunun hayaliyle yaşıyorum. sevgisini gösteremeyen biri mi yoksa sıkıldı artık istemiyo mu anlayamıyorum ki. sanırım. 20 temmuza az kaldı ve ben çok heyecanlıyım. Gelicek msn dediğimde telefonum düzelmezse gelemem diyo. Ama geldiği gün yaptırıcak. Umarım gelebilir. Buraya geldiğinde her şey yoluna giricek diye düşünüyorum. biraz karışık yazdım umarım anlayabilirsiniz burası gerçekten çok iyi bana yardım edebileceinizi umuyorum. napmalıyım da biraz ilgili olmasını sağlamalıyı

ayrıl gitsin
yaşın daha küçük
unutursun ilerde gülersin buna
üniversite tercihini sakın bi başkasını düşünerek yapma
kendin ne istiyosan öyle yapmaz
kimse için hayatını değiştirmeye değmez
ki senin sevgilin için hiç değmez
bence telefonu filan da bozulmadı ayak yapıyo rahatça takılmak için

bilmeiyorum ama internetten başlayan ilişkileri pek doğru bulmuyorum.. samimiyetine inanmıyorum artık...

başta ben de öyle düşündüm ama gerçekten telefonu günlerdir kapalı ve arkadaşları da ulaşamıyo ona. 9 ay az değil ama öyle hemen de bitirilemiyo ki :/

yol ver gitsin .. kuş gibi olacksın emin ol .. tüm sıkıntıların gideck zaten bi yıl sonra sınava girecksn o bu yıl hayatında olmassa daha iyi clısablirsn ve onunla gtmek istedigin yerden daha iyi bi yere gidersn . yani her durumda sen karlı cıkarsın ..:):) o gittign yerdede neler neler cıkar karsına..

birde bu çocuk oynuyo.. tek başına tatillerde senle irtibatsız ne yapıyo snaıyorsun kiii.. daha yüzünü ible görmediğin birindne bahsediyoruz ..

başta ben de öyle düşündüm ama gerçekten telefonu günlerdir kapalı ve arkadaşları da ulaşamıyo ona. 9 ay az değil ama öyle hemen de bitirilemiyo ki :/

9 ay gayet de az canım
millet 30 yıllık evliliğini bitiriyo sen mi bitiremicem
hem de düzgün olmayan bi insan
dil kursu gibi bi imkanın varken seni aldatma teşebbüsünde bulunmuş birinin yanına gitmeye çalışmak nedir
bak 17yaşındasın bu yaşının kıymetini bil abla tavsiyelerini dinle
keşke senin yaşına dönebilsek yani

ailesiyle yaa bütün planlarımı onla birlikte olmak üzere yaptım. hem ankaraya gelmesen de hangi şehire gidersen git ben gelirim senin peşinden dedi. doğrusu benden çok daha iyi bi öğrenci ayrılmak yerine ilişkiyi kurtarmak için bişeyler önerseniz. seviyorum ya :/

öyle mi diyosunz ya :/ öyle yapıyım o halde. zaten sviyosa çaba gösterir her şeyi yoluna koyar dimi. doğru ya. ben daha fazla ne yapabilirim ki..

canım bende senin gibi internetten tanışmştım.ama yalan yok ikimizde sevdik ama olmadı yapamadık ve ben halan onu seviyorum unutmak için elmdn geleni ypmaya çalşıyorum oda öyle yapıyor haytana başkasnı sokmaya çalşsada yapamıyor.cnm bence nap biliyormusun bir süre ayrı kalmayı dene..çockta varmı bir gariplik nedemek telefonm olmazsa gelmem.bu bir bahanedir dikkat et cnm sen...hiçbişyiçin değmez canm sanrım 17 yaşndaymişsn 18 gbi yani:)bende o yaşlardayım anladm seni.çok zor bir olay..merak etme ayrılsanz bile köpekler gibi pişman olup geri dönüyorlar ama geri döndklerndede hayal kırklığına uğrarlar:)

Canim ya daha 17 yasindasin,bu yaslarda algilarimiz cok farkli.Simdi goremiyosun bazi seyleri,ama ilerde anlarsin,napmisim ben ya dersin.Hic gormedigin birine,bir sey yasamadigin birine bu kadar guvenme ve hayatini degistirebilecek onemli kararlar alma onun icin,sonra cok uzulebilirsin.Benim sana tavsiyem,cik gez et,yasinin guzelligini yasa doya doya.

"Ortak arkadaş, 9 ay, zorluklara göğüs gerdik, seviyorum ya, ayrıldık dayanamadık tekrar..."

Yukarıda söyledikleriniz güzel şeyler... Fakat sanki bir şey eksik...

Bir muhatap, gerçeklik, yaşanmışlık...

"Sanalda başlayan ilişkilere" kesinlikle karşı değilim ama sizin "durumunuz" sadece sanalda "başlamamış" sanalda "kalmış"...

Yüz yüze görüşmeye varmayan tüm sanal durumlar risklidir... Sadece kendi yaşadığınızı bilirsiniz... Onunla mesajlaşırken "ileti gelsin" diye kalbiniz hızla atar, yüzünüzde saçma bir gülümseme... Onun da aynı heyecanı hissettiğinize "kalıbınızı basarsınız"... Fakat bir gün bile yüzünü görmediğiniz o insan -gayet normaldir ki- sizin kadar heyecanlanmaz... Neden heyecanlansın? Siz onun için "iki satır" yazıdan başka bir şey değilsiniz... Çok mu abarttım? Yüz yüze gelmedikten sonra başka ne olabilirsiniz ki?

Sadece sanalda kalan heyecanlar risklidir... Taraflardan biri muhakkak bir yerde size "eşlik etmeyi" bırakacaktır... Öyle ya, sanalda kaldığı müddetçe; bakış yok, duruş yok, gülüş yok; herkes aynı hissi verir... Siz olmazsanız başkası... Neden sizi ayrı tutsun? Sizin onun için bu denli özel hissetmeniz ona da aynısını düşündürmeye yetmez maalesef... Hele ki bu yaşta...

Olmadık hayaller için planlarınızı ertelemeyin, değiştirmeyin... Karşı taraf size "ışık yakmış" değil, tek başınıza karanlığa değil; aydınlık, güzel geleceğinize yürüyün...

canim dokuz ay dedigin ne dir ki.. benden önce de birisinin söyledigi gibi sakin üniversite tercihini baskalarina göre yapma..kendin icin ne en iyi olur, onu düsünerek tercih yap. sonra cok pismanliklar cekersin. sana daha yalnizca dokuz aylik iliskiniz olmasina ragmen böyle ilgisiz davraniyorsa iliski ilerledikce ilgisi daha da azalacak.

üzülme, inan tahmin ettigin kadar zor degil ayrilik. karsina daha iyileri cikar umarim.

Son düzenleme:
üniversite hayallerini fln hiiç bi insana göre kurma yani bence güvenmemen gereken biri yaptıklarım yapacaklarımın habercisidir gibi bi söz vardı sanırım o yüzden güvenme derim ben , ilişkiyi kurtarmak diyosun da bu tek taraflı istemekle olmaz hep sen bi şeyler yapamazsın madem seviyo o da uğraşsın canım çok yıpratma kendini bazen olmuyo ya da kötü gidiyo diye üzüldüğümüz şeyler bi zaman sonra iyi şeylere sebep olabiliyo

bu ilişki kurtarılsa da kırılmış bir vazoyu yapıştırmak gibi olur. ya da kopmuş bir ipi bağlamak. bence ortada gerçek bir ilişki bile olmamış. uzaktan kolay öyle konuşmak.. çok sevse gelirdi yanına.. dokuz ay az mı demişsin evet o kadar süre neden gelmedi yanına gerçekten sevse gelirdi de telefonunu da hemen yaptırırdı gelip gelmeme işini telefonuna bağlamazdı. erkekler sever böyle uzaktan ilişkileri. aldatsa da gören yok duyan yok yalan söylemeye müsait rahat ilişkiler. bilmiyorum bana pek samimi gelmedi. ayrılırsan senin yararına olur. ben de 18 yaşındayım anlıyorum seni ama zaten ilişkiniz sağlıklı ve sağlam temeller üzerine kurulmuş bir ilişki değilmiş ki.

dedim gibi cnm bahaneler var.bence o htasını anlaması lazım:)sviyorsa peşndn gelsn konştur kız azck:))cnm hiç yakştınmzı? özel değilse tabi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…