• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben'imi aldırıyoruuum! :)

Bnde aldirdimmm;) ama gunesten surekli koruyamiyom ki yaa dsari cktgmda mecburen maruz kaliyorum

Ben aldırmak devlet hastanelerinde çok kolay yapılan bir işlem yani öyleymiş ve neden 30 sene bekledim diye hayıflanmadım değil. Kesinlikle yüz güzelliğini olumlu etkiliyor, çok az iz kalabiliyor ama benler kadar dikkat çekmiyor. Şiddetle tavsiye ederim. Bir de özel doktorlara gidip bir sürü para dökmeyin. Bana 4 sene önce 700 TL demişlerdi özel bir hastane. Devlet hastanesinde yine bir estetik doktoruna bedava yaptırdım.

ben aldırdımm profıl resmıme bakın :) kaşımın yanındaydı ben şimdi yok

Ben aldırmak devlet hastanelerinde çok kolay yapılan bir işlem yani öyleymiş ve neden 30 sene bekledim diye hayıflanmadım değil. Kesinlikle yüz güzelliğini olumlu etkiliyor, çok az iz kalabiliyor ama benler kadar dikkat çekmiyor. Şiddetle tavsiye ederim. Bir de özel doktorlara gidip bir sürü para dökmeyin. Bana 4 sene önce 700 TL demişlerdi özel bir hastane. Devlet hastanesinde yine bir estetik doktoruna bedava yaptırdım.

sana kesinlikle katiliyorum ben de aldiracagim kafaya koydum ama hala firsatim olmadi.

Back
X