Benime bir çözüm.Lütfen bakın

landly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
105
0
Herkeze merhaba
Benim dudağımın üstünde bir ben var kahverengi tonunda öyle çıkıntılı falanda değil.Aşırı şekilde belli olmasada belli oluyor ve benim canımı çok sıkmaya başladı bu durum.Şöyle bir baktım foruma herkez farklı şeyler önermiş.Benimki öyle çıkıntılı değil kahverengi tonunda bir ben.Hangi yöntemi önerirsiniz.Deli olcam artık okullar kapansın hemen gitcem bir doktora.Özel hastanemi daha iyi olur yoksa devlet hastanesimi.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Lazerle yakarak aldırabilirsin cnm mezolift deniyormuş bu yönteme sanırım annem ve arkadaşları vücutlarındaki tüm benleri aldırdılar. Eğer ben de çıkıntı yoksa en uygun yöntem lazerle yakmak, bir kaç gün kabuk tutuyo ondan sonra tertemiz. Seni rahatsız eden bi şeyle hele yüzündeyse yaşamaya değmez hemen çözümü var.

benim arkasimda da var o benden siyah degil cok acik kahve.gorunmuyor bile nerdeyse.ama o da kafasina takiyor.demek cikintili olmayan benler lazerle aliniyor.bizim lisedeyken dershane hocamizda aldirmisti ben ama onda iz kaldi..tabi 3-4 yil öncesinden bahsediyorum.o zaman lazerle aliniyormuydu bilmiyorum ama onun yüzünde bariz iz olarak kaldi..lazerde iz kalmamasi cok iyi..:87:

Yöntemin adı mezolift değil radyo frekansmış pardon:78: yarın yüzüme bende yaptırıcam bakalım nolucak

benim de yüzümde nokta nokta 5-6 tane var güneşten oluyor hep 2 yıldır güneş kremimi mutlaka kullanıyorum dışarı çıkarken sayısında pek artış olmadı ama önceden oluşanlar canımı sıkıyor. Bu lazerle yakma yöntemi nasıl acaba ?

Evet canım bende duymuştum o yöntemi ama bir türlü gidecek cesareti bulamıyorum kendimde.İnşallah şu önümüzdeki günlerde bi geçsin gidicem bir doktora.Fena halde kafayı takmış durumdayım.Öyle çıkıntılı flnda olmadığı için iz kalmaz diye düşünüyorum.umarım kalmaz ya

Evet güneşten oluyor.Benimde kolumda belirmeye başladılar küçük küçük bir kaç tane.Güneşten korunmak lazım.Lazerle ben aldırmayı birçok kişi öneriyor.Özellikle büyük olanlar için fln cerrahi müdahaleler gerekiyor diye duymuştum.Ama benimki kahverengi ve çıkıntısız olduğu için lazerle alınır cinsten diye düşünüyorum.İzde pek kalmaz sanırım.Deneyenler öyle yazmış diğer forumlarda görmüştüm.Hem kalsa dahi bu görüntüden daha iyi olur bence.Küçücük bişey saten ne kadar iz bırakabilir..

sanırım benin çıkıntılı olmadığına göre et beni değil çil tarzı benlerden bunun için lazer yaptırman çok daha iyi olur seans seans tonunu açarak yok ederler et beni olsa radyofrekans yaptır diyeceğim ama danladığım kadarıyla değil lazer dışında sanırım birde adı kriyoterapi dondurma yöntemi var bu tarz benlere oluyormu bilmiyorum gerçi devlet özel konusuna gelince tam yüzünün ortasında olduğu için kötü bir izle sonuçlanırsa pişman olursun o nedenle özel diyorum ki zaten devlette sadece cerrahi yöntem kullanılıyor diye biliyorum x cihazıyla devlete ben aldırana rastlamadım ama şöyle birşey oluyor ki ben öyle yaptım devlete gittim doktor bana dedi kızım yüzün çok güzel ben burdaki imkanlarla bu kadar ufakşeyi alırsam yüzünde iz kalır dedi özeli varmış ben doktorun özeline gittim devlette böyle birine rastlarsan senin için karlı olur ama özelde yaptıracaksanda şuna dikkat et tek seansta yapanlar varmış ozaman da iz kalıyor yavaş yavaş sean seans yaptırırsan hiç iz kalmıyor ama tabi pataloji olayları var o yüzden tavsiye olayı biraz karışık kendin karar vermelisin

Son düzenleme:

Saol canım tavsiyelerin için.Aslında şöyle düşünmüştüm.İlk bir devlet gidiyim doktorla bir konuşuyum.Napcak netcek irdeliyim.Beni tatmin ederse orda aldırırım.Ancak güvenemessem özele gitmeyi düşünüyorum.Yüz bu sonuçta ihmale gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…