sanırım benin çıkıntılı olmadığına göre et beni değil çil tarzı benlerden bunun için lazer yaptırman çok daha iyi olur seans seans tonunu açarak yok ederler et beni olsa radyofrekans yaptır diyeceğim ama danladığım kadarıyla değil lazer dışında sanırım birde adı kriyoterapi dondurma yöntemi var bu tarz benlere oluyormu bilmiyorum gerçi devlet özel konusuna gelince tam yüzünün ortasında olduğu için kötü bir izle sonuçlanırsa pişman olursun o nedenle özel diyorum ki zaten devlette sadece cerrahi yöntem kullanılıyor diye biliyorum x cihazıyla devlete ben aldırana rastlamadım ama şöyle birşey oluyor ki ben öyle yaptım devlete gittim doktor bana dedi kızım yüzün çok güzel ben burdaki imkanlarla bu kadar ufakşeyi alırsam yüzünde iz kalır dedi özeli varmış ben doktorun özeline gittim devlette böyle birine rastlarsan senin için karlı olur ama özelde yaptıracaksanda şuna dikkat et tek seansta yapanlar varmış ozaman da iz kalıyor yavaş yavaş sean seans yaptırırsan hiç iz kalmıyor ama tabi pataloji olayları var o yüzden tavsiye olayı biraz karışık kendin karar vermelisin