merhaba kızlar. Yaklaşık 4 senedir evliyim. Evlendiğimizden beri kayınvalidem (anne derdim artık sinirden bu kelimeyi kullanıyorum) eşimle beni rahat bırakmadı. Çok kıskanç.Biz kaynımla 20 gün arayla evlendik. Kayınvalidem bizi çok kıskandı ama sadece beni ve eşimi aynı şeyi diğer oğluna yapmıyor. Ben çalışan bir bayanım. inanın evlendik başladı hereyimize karışmaya zaten hafta sonları bizden çıkmıyorlardı sonra başladı bir yere gideceksek şu saatte dönün demeye, evliliğimize karışıyordu. yani beni sinir etmek için elinden geleni yapıyordu. sonra sürekli benim oğlum çok güzel yok komşular diyomuş gelinin güzel değil işte mahallede kızlar varmış onları isteyekmiş oğluna olmamış, sürekli oğlunun eski sevgilisinden bahsederdi.bende anne bunlardan hoşlanmıyorum anlatma lütfen derdim. Ama bişey değişmedi yine aynı şeyleri yaptı. Sürekli iğneleyici şeyler söylüyordu. Eltimle altlı üstlü oturuyoruz gelirlerdi benden çıkmazdı ben köle gibi herşeyi yapardım eltimleri kahvaltılara akşam yemeklerine bize toplardı zaten çalışıyorum yoruluyorum ev işleri çocuk temizlik bi hafta sonum var neymiş ben hazır yemek yapmışım eltim yorulmasınmış ben köleyim ya çalış dur. bu kadar şeye rağmen eşime hiç bir şey demedim o da farkında değildi olanlardan. Sonra bigün kayınvalidem bize gelmiş zile başmış çamaşır asıyodum arka balkonda duymadım ve gitmiş. Sonra eşimle telefonda konuşuyor ağlamış neymiş ben onu eve almamışım bakarmısınız yaptığına ya ben onu ve ailesini istemiyormuşum tabi eşim eve geldi surat beş karış ne oldu dedim annemi eve almamışsın kadın bugün aradı telefonda ağladı dedi beni şikayet etmiş dedeim yok böyle bişey sonra kayınvalidem geldi tabi büyük bi kavga koptu. herşeyi söyledi ben sinsiymişim oğlunu dolduruyormuşum ne mal olduğumu ilk günden anlamış yalnacıymışım daha neler neler kayınpederim eşim yanımdaydılar bu kavga esnasında herşeyi anlattım ve saolsunlar bana hak verdiler kaynanam sinirden ağlayıp gitti saolsun eşim arkamda durud ayrımcılık yapıyorsun diğer gelini tutuyorsun köle değil benim eşim falan demiş sonra baba aşkım idare et annemi dedi ama bu olay çok uzun devam etti hala da inandıramadım zili duymadığıma onu almadığımı düşünüyor Allah a havale ettim sonra alttan almaya çalıştım herşeyi ama belli bir zamandan sonra insan yoruluyor şimdi bende cevap veriyorum bişey dedi mi o zamna da çok konuşan gelin oluyorum artık umrumda değil en son olarak da c.tesi tartıştık misafirlerim gelecekti bunlar yine bizdeler yaklaşık 20 kişi ağırlayacağım sabah erken kalktım evleri temizleyeceğim çocuk var b yandan hazırlık yapacağım misafirlere hızlı hızlı kahvaltıtı hazırladım baktım bizimki yine almış telefonu arıyor alt kattaki elitmi hadi kahvaltıya gelin diye sinir oldum tabi telefonu kapatınca anne dedim bugün keyif günü değil çok işim var kahvaltıda eğleniliyor insanlara kalk git diyemem çok işim var dedim demez olaydım başladı bağırmaya ben ayrımcılık yapıyomuşum o tarafa ayrı aileme ayrı davranıyomuşum (sanki ailem hergün bende de ayrı davranıyorum doğru düzgün konuşamayız bile) aradı eltimleri gelmeyin dedi vurdu kapıyı gitti. işte o günden beri de eşimle aram açık konuşmuyoruz çok kafama takıyorum inanın sinir hastası oldum ne yapcam bilmedim ben iyi de davransam kötüyüm kötü ded davransam öyle işte Allah a havale ediyorum ama çok zor 3 ündür öldüm kahrımdan eşimde bu sefer annesine hak veriyor bu da beni daha sinir ediyor tartışmayacakmışım ailesiyle tamam da dedim zorda bırakmasın tartışmayım annende düşenceli olsun biraz dedim ama aramız açık bakalım ne zamana kadar sürecek böyle....