- 3 Nisan 2013
- 9
- 0
-
- Konu Sahibi destiny1905
Merhaba arkadaşlar buraya üye olalı baya oldu ama bu benim ilk konum :) Öncelikle siteyi çok beğendim herkes çok doğal sanki senelerden beri birbirini tanımış gibi çok içten ..
Benim şöyle bir sorunum var ee malum yaz geldi bikiniler mayolar kısa etekler vs .
Boyum 1.65 kilom ise 68( kilomuda gösteriyorum .. bu yüzden acil kilo vermem lazım bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Birde sırtımda sivilce lekeri var baya bi suratımdada bıyıklarımı alırken iple yaptığım yaralar var . Aslında o lekeleri birazda ben yaptım ben sivilceyle çok oynarım dayanamayıp sıkarım hep
Sivilce lekeleri için de bişey biliyosanız yazarsanız sevinirim :)
NOT:Çatlaklarımda var benim :) ama onlar için daha sonra sizlere danışcam :)
Sıkı bir rejim şart. Kararlı olursan cok zamana da ihtiyacın olmaz. İsvec diyetini denemedim ama deneyenler memnun kalmış. Bi incele belki işine yarar.
merhaba cnm hoşgeldin öncelikle :) bende 163 boyunda 69 kiloyum spora başladım 2 ay oldu ve baya incelme yaşadım kilodan az gitse de, ama diyet hayatım boyunca hiç yapmadım ve diyet yapıp da tekrar kilo almayan biriyle karşılaşmadım yani hayatın boyunca uygulaman gereken bir beslenme tarzı şart buna eminim ama sporun faydası çok oldu bende dediğim gibi selülitlerde azalma gördüm 2. ay daha dolmadı düşün, b-fit adlı bir spor merkezine gidiyorum mümkünse sende herhangi bir spor dalına yada fitness a başla derim kilo vermekten daha önemlisi vücudunun şekle girmesi ve sağlıklı olmak gibi geliyor bana :) sivilce lekelerine deniz suyu çok iyi geliyor bence benim eşimde vardı ve 1 haftalık tatilden sonra(hergün denize girdik) leke falan kalmadı tertemiz oldu sırtı şok olmuştum.
spor spor spor su su su
ve yüzünle oynama lekeler içinde limon bal maskesi