benimde salonum için fikirlerinize ihtiyacım var

gulanne

Temmuzda 60 lar
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.282
2
158
Muş
Merhaba,
ben evime yemek odası ve koltuk takımı aldım,perde konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.Salonum biraz küçük katlamalı perdemi yoksa kruvazemi karar veremiyorum birde fon perde rengi olarak yardımcı olursanız çok sevinirim.Halı şu eski tüylü yün halılardan annem çeyizime vermişti, krem rengi üzerine gri kahverengi yeşil pembe renkleri var, duvar boyam filli boya vanilya şimdiden teşekkürler.

ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN CANIM GÜLE GÜLE KULLAN TAKIMLARIN ÇOK GÜZEL.SALONUM KÜÇÜK DEMİŞSİN O NEDENLE KRUVAZE PERDE YERİNE KATLAMALI PERDE TERCİH ETMENİ ÖNERİRİM.ÇÜNKÜ KRUVAZE KENDİNİ BELLİ EDEN EBATLARI BÜYÜK SALAŞ DURAN BİR PERDE AMA KATLAMALI PERDE DİK DURAN VE KÜÇÜK ODALARA DAHA ÇOK TERCİH EDİLEN BİR PERDE TÜRÜDÜR.RENK KONUSUNDA HALINDA BİRDEN FAZLA DESEN RENGİ MEVCUTMUŞ ZATEN SICAK BİR ORTAM YARATMAK İSTERSEN PEMBE RENGİ KOMBİN ET DERİM AMA SADE ŞIK OLSUN DERSEN NÖTR RENK OLRAK GRİYİ ÖNERİRİM.GRİ FON PERDE GRİ RENKTE OBJELER İLE SALONUNU KOMBİNLERDİN YADA YOK SICAK ORTAM İSTERİM DERSEN PEMBE TONLARINDA FON PERDE VE PEMBE RENKLİ AKSESUARLARLADA SALONUNU MÜKEMMEL HALE GETİREBİLİRSİN.TERCİH SENİN CANIM HER İKİ RENKTE GAYET GÜZEL VE SEVDİĞİM RENKLERDİR.

cevabın için çok teşekkürler canım,
ben dahaçok rahatlığı için kruvaze düşünmüştüm ama bende senin gibi önce katlamalı diye düşünüyordum salonum küçük olduğu için, büyük ihtimalle katlamalı düşünücem,aksesuarlarım gri parlak şu kırıkcam dedikleri varya olardan aldım, ilerde başka başka eylerde alıcam tabi, bu arada beğenmene çok sevindim,halı konusundada kararsızım annemin çeyizime verdiği halıyıda kullanabilirim yeni halıda alabilirim perdeye göre :26:

ben hiç sevmiyorum şu kruvaze perdeleri..bence katlamalı olsun kesinlikle.. renk konusunda krem- kahve den yanayım

mobilyalarınızı çok beğendim, seçiminiz çok şık ve gösterişli.... bu mobilyaya uyum bakımından kruvaze perde yakışır diye düşünüyorum.
güle güle sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanınız...

Son düzenleme:
merhabalar, walla bence salonun güzel açık renk her zmn zaten güzel durur.. ama bnm şahsi fikrim, fon perde olarak siklemen rengi bi perde, ve yerlere kadar uzanan düz ya da hafif desenli ince tül çok hoş olucaktır.. bi yerlerde renk olması lasım.. 2-3 tane de aynı pembe tonunda vazo çicek koydun mu, oldu mu sana süper bi salon ama koltuk krem, perde krem, halı krem.. cıx yanii.. bence güle güle kullan, umarım içine sinen bi perde bulursun..

çok güzelmiş mbilyaların ama salon küçükse katlamalı perde daha iyi gider diye düşünüyorum tabi camın boyutuda önemli büyük ferah bi salon olsa kruvazeden şaşma derimmmmm

çok güzelmiş mbilyaların ama salon küçükse katlamalı perde daha iyi gider diye düşünüyorum tabi camın boyutuda önemli büyük ferah bi salon olsa kruvazeden şaşma derimmmmm

teşekkürler, bende katlamalıya karar verdim, sizce yavru ağzımı, pudra rengimi yoksa mercanmı düşüneyim tül ne renk olsun

mrblar ben yeni üyeyim.bence çok güzel bi takım.gri gümüş rengi fon perde ve kırık beyaz düz uzun tüller harika gider bu takıma bence.

Mobilyaların çok güzel,iyi günlerde kullan.
Katalog resmindeki gibi fon perde ve kırık beyaz düz tül kullanabilirsin.
Ev küçük olduğuna göre,baskın renkte bir fon kullanmamanı öneririm.
Fonda belirgin renk kullanmak,halı ve aksesuar renklerini de kısıtlıyor.
Bu yüzden benim önerim,duvar renginden veya koltuk renginden fon kullanman...
Pudra rengi de soft olduğu için güzel durabilir.Mesela yemek masana pudra rengi güllerden bir orta çiçeği yerleştirebilirsin.
Halıyı da yine resimdeki gibi sade ve kendinden desenli seçersen,salonun ferah görünecektir.
Büyük desenli veya geometrik desenli,çok renkli bir halı yakışmaz gibi geliyor bana.
Klasik halıların açık renkli olanları bile olabilir.

çok teşekkürler banada pudra pembesi daha doğru geliyor fakat perdeyi katlamalı yapıcam çünkü tül koltukların arkasında kalıyor, katlamalı perdeyi yine pembemi yoksa krem yada kırık beyazmı yapsam acaba:26:

ben bu takıma pembeyi tavsiye edicem çok yakışacağını düşünüyorum eğer katlamalıya cesaret edemiyorsanız yere kadar pileli organze tül ve yanlarada pembe kanatlar düşünebilirsiniz.şart mı kurvaze yada katlamalı olması..ben şahsen anlık moda akımlarına kapılmıyorum.aldığım şeyin hem gözüme hem cebime hitap etmesi ve kullanışlı olması benim için daha önemli

evet bende size katılıyorum fakat perde koltukların arkasında kalacak salonum küçük, katlamalı daha uygun olur diye düşünüyorum yoksa bende çalışan bir bayanım tabiki pratik ve rahat olması benim için daha önemli

Katlamalı perde kullan kesinlikle. Mobilyalar çok beyaz olduğu için açık renkli fon öneririm. Pudra ya da turkuaz gibi. Koyu renkler boğucu olur. Yavruağzı da çok cırlak kaçar. Lila, mor ve tonları ile fuşya desenli fon da kullanılabilir.

Kahverengi, kırmızı ve siyah kesinlikle önermem.

teşekkürler acemiperi

Benimde salonum küçük ve perdelerimi katlamalı olandan almıştım.Çünkü kruvaze için geniş ve ferah alan gerekiyor perdeyi göstermesi için,ben eşyaları yerleştirince doğru karar verdiğimi daha iyi anladım katlamalı perde alarak.Birde benim koltuklarım gri, yemek takımım krem rengi.Perdeleri is grisi, fonuda bir ton koyusunu tercih ettim çünkü yemek masam pencere önünde olduğu için eğer perdeleri krem yapsaydım salonu gri ve krem olarak ikiye bölmüş gibi olucaktı .seninde koltuk ayakların gri olduğu için tercih edebilirsin.Ancak krem,gri gibi renklerde mutlaka aksesuarlara dikkat etmen gerekiyor çünkü doğru renkleri kullanmazsan çok nötr renkte bir salonunda olabilir. Mesela ben aralarda beyaz çerçevelerle,aplikle krem ve gri arasında geçişi yumuşattım ve evin bir köşesinde dikkat çeken bir köşe yaptım.O köşede sadece fuşya ve turkuaz objeler kullandım.Gri ağırlıklı salonda o köşe resmen patladı diyebilirim.Halı olarak kısa tüylü,gri rengin açıkta koyuya doğru giden 4 tonunun olduğu bir halı seçtim.Yerde yine gri kullanarak risk aldığımı düşünme sakın parkelerim ahşap rengi olduğu için grinin nötr rengini, ahşap kırdığından kullanabildim.Eğer parkelerin daha ahşaptan uzaksa kremden birkaç ton koyu renk halı seçmeni öneririm.Şimdiden kolay gelsin sana..

teşekkürler cicolar,bencede katlamalı iyi olacak çünkü salon baya küçük tül hep koltuk arkasında kalacak perde hiç görünmeyecek, pudra pembesi fon ve perdeyi büyük ihtimalle yine pembe yaptırıcam, odaya renk katması açısından,parkelerim ahşap rengi annemin verdiği krem üzerine gri,kahverengi,gülkurusu, yeşil desenli halı yakışacak gibi düşünüyorum perdeyi yaptırdıktan sonra deniycem, aksesuarlarım parlak gri gayet şık duruyorlar, örtüler açık yeşil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…