Rüya Yorumları benimde rüyamı yorumlar mısınız?

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
merhaba bu sabah gördüğüm rüyam sabah 4.30 yattığım için sabah görmem normal tabi :) rüyamda kuzenim nişanlanıyordu onun nişanındaydım ( bu kuzenim gerçekte benim biraz kıskandığım biri hoşlandığım kişiden kıskanıyorum onu aralarında bi ilişki yada bişey yok ben birazcık şüpelenmiştim oyüzden) onu nişanda öpüp tebrik ediyordum sonrada nişanlısını tebrik ediyordum ama nişanlısının arkası bana dönük oturuyordu ve elinimi uzattığımda yüzünü benim tarafıma hiç hiç çevirmedi hani küs olduğunuz birinin yüzüne bakmassınız ya öyle kuzenimde kızıyordu niye suratsızlık yapıyorsun diye. ben sonra ayakkabımı kaybettim ama en sonunda buldum ve bulduğum yer kuzenim yani amcamların evinin kapısının önüydü

lütfen kızlar yorumlarmısınız çok merak ediyorum..

Son düzenleme:
canım ben de bugun bir nişan gördüm rüyamda ve benim de kıskandığım bir arkadaşımdı :) bana kalırsa bu demekki böyle bi anlam ifade ediyor.yani bilincin etkilemiş.ayakkabı demek de sıkıntı demektir.yani sen bu konuyu içten içe hala dert ediyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…