Gelinlik Modelleri Benimde gelinligime bir bakinn :)

dirty_betty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
35
0
36
Manisa
Kizzlarrr o kdar cok kararsizimki. Bu gelinligi giydigim an bayildim, tam hayalimdeki gibi. fransiz dantel ve incik boncuklu.. Fakat yinede beni dusunduruor! Yardim ve yorumlarinizi bekliorum. Gelinlikten anlayanlar icin yaziorum bu gelinligin tulu, file gibi.. yani SIKI SIKI degil, boslukluuu.. Bana uyduruk gibi geldi fakat amerikan markasi! mumkun degil gelinlikten anlayanlar bana yazabilir m i? iste gelinligimmm benimki daha kabarik olucak ve sanirim kuyrugunu kisalticamm birazz... ne zor ismis arkadas?!

keşke üzerine giydiğinde bi fotosunu çekseydin, gelinlik güzel gibi ama bu fotolarda yanıltıcı olabiliyor, önemli olan senin üstünde nasıl durduğu

Model üstünde gördüğüm gelinlikte bir potluk göremedim ben, terzinle konuş istersen yine de önemlı olan üstünde nasıl durdugu.

Ama tülü hoş duruyor ayrıca kuyruğu kısatırsan modelin ihtişamı azalır, bence bu haliyle çok hoş.

Güle güle almak ve giymek nasip olsun inşallah.

Son düzenleme:
Model üstünde gördüğüm gelinlikte bir potluk göremedim ben, terzinle konuş istersen yine de önemlı olan üstünde nasıl durdugu.

Ama tülü hoş duruyor ayrıca kuyruğu kısatırsan modelin ihtişamı azalır, bence bu haliyle çok hoş.

Güle güle almak ve giymek nasip olsun inşallah.

bence cok guzel ama sneıden bu hatun gıbısımısın yanı zayıf fılan bazen gelınlık baskasında durudgu gıbı durmaz sne kendını bır cekte yolla:))

yorumlariniz icin tesekkurler. Yarin nisanlimla gorusup- resmin boyutunu kuculturup koymaya calisicam! begenmenize sevindim, simdiye kadar kime gostersem begendi!normal gelinliklerden farkli, her ne kadar hayalimdeki gibi olmasada !!! kismet bakalim :)Allah tum gelinlerin gonlune gore versin!

Nicin bana bisey yazmiorsunuz? yeni gelenlere uzak mi duruorsunuz?! Bu gelinligi almak icin onay verdim. 22 yasindayim, agir mi gelir hic bilmiorum. Hic yardimda etmionuzzz sizigidilersizi :26:

bu gelinligi aldim ve evleneli 6 ay oldu :) cok guzel bir gelinlikti ama kabaran model mi almaliydim diye icimde de kalmadi degil hani? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…