Arkadaşlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz ve hic korunmadık ☹ bundan 2 ay once gebelik öncesi on muayene gibi doktora gittim hani bi sorun var mi gebeliğe engel diyerek. Çok şükür tahlillerim temiz cıktı ama hala olmuyor ☹ herşeyi denedim. En son bu ay ovulasyon testine başvurdum görselde yumurtlama olmuş mu sizce ve önerebileceğiniz biseyler var mı bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bundan sonra ki aşama nasıl işliyor bilgi verirmisiniz ? 1 seneyi geçti hala olmadı. Tabiki yaradanın taktiri ama düşünmeden yapamıyorum eşim 30 yaşında baba olmak istiyorum diyor. Nolur biseyler söyleyin.. bu arada Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde bir bebeğim olsun istiyorum ☹
- Konu Sahibi ezolinde
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
canım benimde sorunlarım var bebek için .
öğrendim ki
Allaha TAM teslim olacaksın
veee birşeyi delicesine çok diretmeyeceksin
tabiki tedavini de olacaksın
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
Bende böyle bir durum yaşadım yaklaşık 1.5 sene olmadı ben pcosluyum ama adet düzensizliklerim vardı. Doktorum bana ınofolic verdi toz folik asit hem adetimi düzenler hem de yumurtlamaya yardımcı olur diye. Onu kullandığım ay hiç beklememe ragmen hamile kaldım. Doktorunuza danışarak önerirse kullanın derim
- 24 Aralık 2018
- 66
- 55
- 3
tedavide oluyoruz ama olmayınca yine çok üzülüyoruz.isteyen herkese bebek nasip olsuncanım benimde sorunlarım var bebek için .
öğrendim ki
Allaha TAM teslim olacaksın
veee birşeyi delicesine çok diretmeyeceksin
tabiki tedavini de olacaksın
- 24 Aralık 2018
- 66
- 55
- 3
bende kullanıyorum inşaallah hamileliliğim olurBende böyle bir durum yaşadım yaklaşık 1.5 sene olmadı ben pcosluyum ama adet düzensizliklerim vardı. Doktorum bana ınofolic verdi toz folik asit hem adetimi düzenler hem de yumurtlamaya yardımcı olur diye. Onu kullandığım ay hiç beklememe ragmen hamile kaldım. Doktorunuza danışarak önerirse kullanın derim
- 24 Aralık 2018
- 73
- 78
- 3
- 51
üzülme canım bende tedavi oldum bebeğim oldu şimdi ikinciyi düşünüyorum.inşaallah seninde olurtedavide oluyoruz ama olmayınca yine çok üzülüyoruz.isteyen herkese bebek nasip olsun
Bence yumurtlama takibi isteyin doktordan ordan kac mm oluyor yumurta catliyor mu olusuyor mu sonucta yumurtanin catlamasi icin belli bi buyukluge kadar ulasmasi gerekiyor.Eger takipte sorun yoksa yumurtalama oluyor ve iyi olgunlasiyor fakat buna ragmen dollenme olmuyorsa esinizi ikna edip esinizle gidin belki sprem sayisi azdir.Basta kabul etmeyebilir ama sizlik bi sorun yoksa esinizi de kontrollere goturun.Ins bebeginiz olur.Rabbim herkese nasip etsin :)
- 24 Aralık 2018
- 73
- 78
- 3
- 51
psikolojini bozma psikolojinin etkisi çok büyük doktor kontrolünde ol ama kafana takma düşünmemeye çalışArkadaşlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz ve hic korunmadık ☹ bundan 2 ay once gebelik öncesi on muayene gibi doktora gittim hani bi sorun var mi gebeliğe engel diyerek. Çok şükür tahlillerim temiz cıktı ama hala olmuyor ☹ herşeyi denedim. En son bu ay ovulasyon testine başvurdum görselde yumurtlama olmuş mu sizce ve önerebileceğiniz biseyler var mı bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bundan sonra ki aşama nasıl işliyor bilgi verirmisiniz ? 1 seneyi geçti hala olmadı. Tabiki yaradanın taktiri ama düşünmeden yapamıyorum eşim 30 yaşında baba olmak istiyorum diyor. Nolur biseyler söyleyin.. bu arada Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
- 5 Eylül 2019
- 10
- 5
- 1
- 38
Selam ben de sizin gibi tam 12 yil bekledim.Sonda kocamla gitdik doktor tup bebek tedavisi onerdi.onc endişe etdik ama sonra yaptirtik cok cocuk istiyorduk. bakude cok iyi bir doktor var bi akrabam da orda cocuk sahibi oldugu icin orayi sectik.iyiki de secmişiz :) canim doktorum Celalettin Ornek bana Allahin izniyle ikizlerimi verdi. şimdi 4 ayliklar cok mutluyuz. siz de beklemeyin rabbim size de cocuk nasip etsin