• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde bir bebeğim olsun istiyorum ☹

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
53
Arkadaşlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz ve hic korunmadık ☹ bundan 2 ay once gebelik öncesi on muayene gibi doktora gittim hani bi sorun var mi gebeliğe engel diyerek. Çok şükür tahlillerim temiz cıktı ama hala olmuyor ☹ herşeyi denedim. En son bu ay ovulasyon testine başvurdum görselde yumurtlama olmuş mu sizce ve önerebileceğiniz biseyler var mı bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bundan sonra ki aşama nasıl işliyor bilgi verirmisiniz ? 1 seneyi geçti hala olmadı. Tabiki yaradanın taktiri ama düşünmeden yapamıyorum eşim 30 yaşında baba olmak istiyorum diyor. Nolur biseyler söyleyin.. bu arada Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin

canım benimde sorunlarım var bebek için .

öğrendim ki

Allaha TAM teslim olacaksın
veee birşeyi delicesine çok diretmeyeceksin
tabiki tedavini de olacaksın

Bende böyle bir durum yaşadım yaklaşık 1.5 sene olmadı ben pcosluyum ama adet düzensizliklerim vardı. Doktorum bana ınofolic verdi toz folik asit hem adetimi düzenler hem de yumurtlamaya yardımcı olur diye. Onu kullandığım ay hiç beklememe ragmen hamile kaldım. Doktorunuza danışarak önerirse kullanın derim

canım benimde sorunlarım var bebek için .

öğrendim ki

Allaha TAM teslim olacaksın
veee birşeyi delicesine çok diretmeyeceksin
tabiki tedavini de olacaksın
tedavide oluyoruz ama olmayınca yine çok üzülüyoruz.isteyen herkese bebek nasip olsun

Bende böyle bir durum yaşadım yaklaşık 1.5 sene olmadı ben pcosluyum ama adet düzensizliklerim vardı. Doktorum bana ınofolic verdi toz folik asit hem adetimi düzenler hem de yumurtlamaya yardımcı olur diye. Onu kullandığım ay hiç beklememe ragmen hamile kaldım. Doktorunuza danışarak önerirse kullanın derim
bende kullanıyorum inşaallah hamileliliğim olur

Bende de pko vardı 1 yıl uğraştım iki kimyasal gebelik sonra pıhtılaşma olduğunu öğrendim 3. Hamile kaldım ancak bugün kalbi durduğu için kürtaj oldum Allah kimseye yaşatmasın çok kötü

Bence yumurtlama takibi isteyin doktordan ordan kac mm oluyor yumurta catliyor mu olusuyor mu sonucta yumurtanin catlamasi icin belli bi buyukluge kadar ulasmasi gerekiyor.Eger takipte sorun yoksa yumurtalama oluyor ve iyi olgunlasiyor fakat buna ragmen dollenme olmuyorsa esinizi ikna edip esinizle gidin belki sprem sayisi azdir.Basta kabul etmeyebilir ama sizlik bi sorun yoksa esinizi de kontrollere goturun.Ins bebeginiz olur.Rabbim herkese nasip etsin :)

Arkadaşlar merhaba 9 aydır bebek istiyoruz ve hic korunmadık ☹ bundan 2 ay once gebelik öncesi on muayene gibi doktora gittim hani bi sorun var mi gebeliğe engel diyerek. Çok şükür tahlillerim temiz cıktı ama hala olmuyor ☹ herşeyi denedim. En son bu ay ovulasyon testine başvurdum görselde yumurtlama olmuş mu sizce ve önerebileceğiniz biseyler var mı bu ayda olmazsa yine doktora gidicem bundan sonra ki aşama nasıl işliyor bilgi verirmisiniz ? 1 seneyi geçti hala olmadı. Tabiki yaradanın taktiri ama düşünmeden yapamıyorum eşim 30 yaşında baba olmak istiyorum diyor. Nolur biseyler söyleyin.. bu arada Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
psikolojini bozma psikolojinin etkisi çok büyük doktor kontrolünde ol ama kafana takma düşünmemeye çalış

Selam ben de sizin gibi tam 12 yil bekledim.Sonda kocamla gitdik doktor tup bebek tedavisi onerdi.onc endişe etdik ama sonra yaptirtik cok cocuk istiyorduk. bakude cok iyi bir doktor var bi akrabam da orda cocuk sahibi oldugu icin orayi sectik.iyiki de secmişiz :) canim doktorum Celalettin Ornek bana Allahin izniyle ikizlerimi verdi. şimdi 4 ayliklar cok mutluyuz. siz de beklemeyin rabbim size de cocuk nasip etsin

Back