Gebeliğe Hazırlık Benimde bebeğim olsun istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb arkadaşlar evleneli 1 yıl oldu Bnde bebek istiyorum bebek olması için en kolay yöntem nedir korkuyorum bende olmayacak diye :(((( cok denemekmi gerekir sıklığı nasıl olmalı
Öncelikle Dr gidin genel kontrollerinizi yaptırın. Sonra akışa bırakın aşkla sevgiyle deneyin yoksa olmuyo.

Adetim bittikten sonraki 10. Günmü kusura bakmayın çok bilgisizim bu konularda ovulasyon testi ne oluyor:KK43:((

Cocuk yapmadan önce kadin anatomisini ögren. Rahim nerde, nedir, tüpler? Yumurta nedir, sperm ve yumurta nerede bulusuyor? Adet nedir?

Yani evli olup bu konuda bu kadar bilgisiz olman üzücü. Internete cagindayiz, bilgiye bir tik ile ulasabilirsin.

Ayirten bu konulari bilmiyorsan bence biraz daha bekle. Cinselligin tadini cikar, evliligin tadini cikar. Daha yeni o "ben bursada yasiyorum :KK61: " buhranindan ciktin. Simdi hamilelik ve lohusalik buhranina girme, evlilige ciddi zarar verirsin. Bebek öyle aayy ne tatli gibi birsey degil. Uykusuzluk demek, hormon demek, endise demek, sevismek icin bile yorgun olmak, esin ile uzaklasmak demek.

Kadin vücüdü ve hamilelik üzerine bu alttaki videolar cok yararlidir

Cocuk yapmadan önce kadin anatomisini ögren. Rahim nerde, nedir, tüpler? Yumurta nedir, sperm ve yumurta nerede bulusuyor? Adet nedir?

Yani evli olup bu konuda bu kadar bilgisiz olman üzücü. Internete cagindayiz, bilgiye bir tik ile ulasabilirsin.

Ayirten bu konulari bilmiyorsan bence biraz daha bekle. Cinselligin tadini cikar, evliligin tadini cikar. Daha yeni o "ben bursada yasiyorum :KK61: " buhranindan ciktin. Simdi hamilelik ve lohusalik buhranina girme, evlilige ciddi zarar verirsin. Bebek öyle aayy ne tatli gibi birsey degil. Uykusuzluk demek, hormon demek, endise demek, sevismek icin bile yorgun olmak, esin ile uzaklasmak demek.

Kadin vücüdü ve hamilelik üzerine bu alttaki videolar cok yararlidir

Ovülasyon testini bilmemem cok normal diğer konularda bilgim var burda bi çok kadın var tecrübelerini dinlemek bnm icin önemliydi bebeğe hazır olduğumu bn anlayabilirim siz bunu benden iyi bilemezsiniz internettede araştırma yapıyorum ztn hemcinslerimle karşılıklı bilgi alışverişi yapıyorum felaket tellallığı yapmayın başıma bnm sizin eğitiminiz beni yargılayacak pozisyonda bile olduğunu düşünmüyorum

Ovülasyon testini bilmemem cok normal diğer konularda bilgim var burda bi çok kadın var tecrübelerini dinlemek bnm icin önemliydi bebeğe hazır olduğumu bn anlayabilirim siz bunu benden iyi bilemezsiniz internettede araştırma yapıyorum ztn hemcinslerimle karşılıklı bilgi alışverişi yapıyorum felaket tellallığı yapmayın başıma bnm sizin eğitiminiz beni yargılayacak pozisyonda bile olduğunu düşünmüyorum
Sitem ettiğiniz üye ben değilim ama cevap vereceğim.
Hoşumuza gitmeyen fikirleri felaket tellallığı ve yargılama olarak adlandırmak mı gerekiyor?
Diyelim ki bu yargılama,bunu yapmak için eğitimli olma şartı mı var?
Diyelim ki var,şart nedir?
En az lisans mezunu olmak mı?
A Arya Stark 'a katılıyorum Bursa buhranından yeni çıktınız bir dinlenin,ruhen toparlanın.
Çocuk sahibi olmak bedenen ve ruhen oldukça yorucu bir iş çünkü.

Sitem ettiğiniz üye ben değilim ama cevap vereceğim.
Hoşumuza gitmeyen fikirleri felaket tellallığı ve yargılama olarak adlandırmak mı gerekiyor?
Diyelim ki bu yargılama,bunu yapmak için eğitimli olma şartı mı var?
Diyelim ki var,şart nedir?
En az lisans mezunu olmak mı?
A Arya Stark 'a katılıyorum Bursa buhranından yeni çıktınız bir dinlenin,ruhen toparlanın.
Çocuk sahibi olmak bedenen ve ruhen oldukça yorucu bir iş çünkü.
Ben size göndermemiştim mesajı bn gayet iyiyim ve bilinçli bi insanım çocuk düşünme fikrimi sorgulama hakkınız yok sorduğum soruya cevap vermek istemiyorsanız yazmayın bu kadar basit bu kişisel bir karardır

Bir adetten diğer adete kadar birer gün arayla ilişkiye gir,ilişkiden hemen sonra bacaklarını yıkarı kaldır yarım saat bekle 3-4 saat boyunca da banyo yapma su değdirme..bacaklar havadayken bisiklet çevirme hareketi yap.Adet yanaşınca Kafanı meşgul edecek bişeyler bul kendine gez eğlen farklı konularda sohbet et kafana takma yani
bunları uyguladım hamile kaldım Çocuğum oldu darısı başına

Adi üstünde ovülasyon testi. Yani bilinmeyecek ne var? 10.gün diye soruyorsun. Yani ovülasyonun bile ne zaman oldugunu bilmiyorsun. Ki büyük ihtimal ile nedir onuda bilmezsin.

Actigin konu cok genel, hamile nasil kalinir? Burda bilgi alis verisi edilecek birsey yok. Spesifik bir konu degil. Burda verilen tavsiyeler hepsi nettende bulunabilir.

Ayrica yargilamiyordum seni. Hatta iyi niyetimden video bile ekledim. Bebek sahibi olmak hem fiziksel, hem psikolojik olarak yorucu. Bunu bir anne olarak yaziyordum. Konu aciyorsan her türlü yoruma acik olmalisin.

Ve benim egitim durumumu bilmeden böyle cirkin cümleler kurma. Neticede "nasil hamile kalinir" sorusunu ben degil, sen soruyorsun.

Ben size göndermemiştim mesajı bn gayet iyiyim ve bilinçli bi insanım çocuk düşünme fikrimi sorgulama hakkınız yok sorduğum soruya cevap vermek istemiyorsanız yazmayın bu kadar basit bu kişisel bir karardır
Bana göndermediğinizi biliyorum,
bunu vurguladım zaten.
Bu forumda herkes kendi bilgi ve
tecrübesinden yola çıkarak birbirine yorum yapıyor,yol gösteriyor.
Elbette kişisel kararınıza müdahale edemeyiz,
yatak odanıza girip eşinizle ortanıza yatacak değiliz.
Fikrinizi de sorgulamıyoruz sadece daha sağlıklı düşünüp karar vermenize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Yoksa hayat sizin hayatınız,olumlu veya olumsuz durumları,yaşayıp tecrübe edecek
olan da sizsiniz.
Bu kadar agresifleşmeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Ayrıca psikolojik olarak iddaa ettiğiniz kadar
iyi durumda olsaydınız,olumsuz yorumları
sorgulama-yargılama olarak değerlendirmez
ve bu kadar tepkisel yaklaşmazdınız.
Başka bir yorumum yok konunuza.

Adi üstünde ovülasyon testi. Yani bilinmeyecek ne var? 10.gün diye soruyorsun. Yani ovülasyonun bile ne zaman oldugunu bilmiyorsun. Ki büyük ihtimal ile nedir onuda bilmezsin.

Actigin konu cok genel, hamile nasil kalinir? Burda bilgi alis verisi edilecek birsey yok. Spesifik bir konu degil. Burda verilen tavsiyeler hepsi nettende bulunabilir.

Ayrica yargilamiyordum seni. Hatta iyi niyetimden video bile ekledim. Bebek sahibi olmak hem fiziksel, hem psikolojik olarak yorucu. Bunu bir anne olarak yaziyordum. Konu aciyorsan her türlü yoruma acik olmalisin.

Ve benim egitim durumumu bilmeden böyle cirkin cümleler kurma. Neticede "nasil hamile kalinir" sorusunu ben degil, sen soruyorsun.

Hamile kalmaya dair yöntemler duymuştum tabiki internette kitaplarda her bilgi elimizin altında ama benim için tecrübe ve yaşanmışlıklar cok önemli direkt buradan bilgi almak istedim konu bu ruh halim gayet yerinde bi çocuğun ne kdr hayatımızda değişiklik yapabileceğininde farkındayım kendimde o gücü buluyorum sonuç itibariyle zor günler geride kaldı takılı kalmamak lazım ben zaten yeterli bilgileri almadan kendimi hazırlama sürecine sokmadan bu yola girmem

Bir adetten diğer adete kadar birer gün arayla ilişkiye gir,ilişkiden hemen sonra bacaklarını yıkarı kaldır yarım saat bekle 3-4 saat boyunca da banyo yapma su değdirme..bacaklar havadayken bisiklet çevirme hareketi yap.Adet yanaşınca Kafanı meşgul edecek bişeyler bul kendine gez eğlen farklı konularda sohbet et kafana takma yani
bunları uyguladım hamile kaldım Çocuğum oldu darısı başına
Amin inş

Öncelikle yazacaklarimi yargılama değil yol gösterme olarak degerlendirirseniz sevinirim.zira ben de sizi "yeni evliyim Bursa'ya alisamiyorum" konularından hatırlıyorum.depresyon egiliminiz yüksek.bebek isteyecek kadar evliliginize bursaya adapte olmaniz çok güzel.ama bir o kadar da potansiyel zor bir lohusa adayisiniz.
Anneliğin eğitimle alakası yok.insallah hamile kalırsanız sizden küçük yaşta anne olmuş insanların deneyimlerinden faydalanacaksiniz.hayirli ve sağlıklı gebelik diliyorum.sevgiler

Bana göndermediğinizi biliyorum,
bunu vurguladım zaten.
Bu forumda herkes kendi bilgi ve
tecrübesinden yola çıkarak birbirine yorum yapıyor,yol gösteriyor.
Elbette kişisel kararınıza müdahale edemeyiz,
yatak odanıza girip eşinizle ortanıza yatacak değiliz.
Fikrinizi de sorgulamıyoruz sadece daha sağlıklı düşünüp karar vermenize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Yoksa hayat sizin hayatınız,olumlu veya olumsuz durumları,yaşayıp tecrübe edecek
olan da sizsiniz.
Bu kadar agresifleşmeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Ayrıca psikolojik olarak iddaa ettiğiniz kadar
iyi durumda olsaydınız,olumsuz yorumları
sorgulama-yargılama olarak değerlendirmez
ve bu kadar tepkisel yaklaşmazdınız.
Başka bir yorumum yok konunuza.

Size kendimi açıklamak gibi bi derdim yok iyi geceler

Adetlerin duzenli ki bu konularda fazla bilgi sahibi degilsin.Yapman gereken yumurtlama zamanini takip etme ve o gunleri degerlendirnek Bunun baska matematigi yok yani.Yontemden kastin baska birsey mi acaba ?

Öncelikle yazacaklarimi yargılama değil yol gösterme olarak degerlendirirseniz sevinirim.zira ben de sizi "yeni evliyim Bursa'ya alisamiyorum" konularından hatırlıyorum.depresyon egiliminiz yüksek.bebek isteyecek kadar evliliginize bursaya adapte olmaniz çok güzel.ama bir o kadar da potansiyel zor bir lohusa adayisiniz.
Anneliğin eğitimle alakası yok.insallah hamile kalırsanız sizden küçük yaşta anne olmuş insanların deneyimlerinden faydalanacaksiniz.hayirli ve sağlıklı gebelik diliyorum.sevgiler

Bence yorumlar gereksiz derecede olumsuz ben yol gösterici eleştiriler göremiyorum :)))

1 senedir çocuk olmuyorsa benim bildiğim kendi kendine yöntem araştırmamalısın , dr a danışmalısın.
Kesinlikle senin ve eşinin değerlerine bakılmalı, 1 yıldır olmuyorsa bir tedavi yöntemi uygulanmalı. Folik asit takviyesi almalısın. Eğer hicbir sorunun yoksa kafaya takmamalı akışına bırakmalısın.

Back