Gebeliğe Hazırlık Benimde bebeğim olsun istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
Mrb arkadaşlar evleneli 1 yıl oldu Bnde bebek istiyorum bebek olması için en kolay yöntem nedir korkuyorum bende olmayacak diye ((( cok denemekmi gerekir sıklığı nasıl olmalı

Öncelikle kafana takıp takıntı yapmaman gerekir..
Hemen olabilir olmayadabilir bunu öğrenmek için çok erken.. Biraz zaman tanı kendine..

Canım bence burası yeri değil taşınır büyük ihtimal konun hem taşınacağı yerde bence çok daha fazla cevap alırsın
Allah gönlüne göre versin

Neden herkes konu sahibine çok ters konuştu anlamadim? Konu sahibi sorunuza gelince bebek için en önemli şey psikolojidir
Sormayın yazmayacaksınız yazmayın ipe sapa gelmiş şeyler yazıyorlar bu tipler beni buluyor zaten :))) tşkkür ediyorum yorumunuz icin bn iyi düşünücem bebeğimi isteyip sabırla beklicem

Mrb arkadaşlar evleneli 1 yıl oldu Bnde bebek istiyorum bebek olması için en kolay yöntem nedir korkuyorum bende olmayacak diye ((( cok denemekmi gerekir sıklığı nasıl olmalı

Doktorların tavsiyesi 2 günde bir. Yani adetinizin 10.günü ile 20.günü arası 2 günde bir ilişki önemli. Ovulasyon testi kullanırsan yumurtlama gününü bulup o gün ve sonrasını degerlendirirsen gebe kalman fazla uzun sürmez.

Öncelikle, siz ve eşiniz doktora gidip çocuk sahibi olmanıza engel bir durum olup olmadığını öğrenin...
Sorun varsa, tedaviye başlayın
Sorun yoksa stresten uzak durun, her ay hamilelik için kafanızı yormayın

Sormayın yazmayacaksınız yazmayın ipe sapa gelmiş şeyler yazıyorlar bu tipler beni buluyor zaten :))) tşkkür ediyorum yorumunuz icin bn iyi düşünücem bebeğimi isteyip sabırla beklicem
Sadece sorun çıkarmak için yazıyorlar ay bi de konu sahibi terslemiyorlar mi çıldırıyorum madem rahatsız oluyorsunuz okumayın konuyu o zaman

Adetim bittikten sonraki 10. Günmü kusura bakmayın çok bilgisizim bu konularda ovulasyon testi ne oluyor((

öncelikle bebeğim olmayacak mi düşüncesini kafanızdan çıkarmanız gerekiyor

Adetim bittikten sonraki 10. Günmü kusura bakmayın çok bilgisizim bu konularda ovulasyon testi ne oluyor((

Adetin ilk başladığı günden sayarak 10.gün.
Ya da adetin 7 gün sürüyorsa bitimden itibaren başla.

Laboquik marka ovulasyon testi sipariş et internetten en az 20 tane. Adetin bittikten sonra akşam 7 -8 gibi en az 4 saat şu içmemiş olmak şartıyla testi yap. Her gün devam et aynı saatte. Test çizgileri koyulaştığı gün ilişkiye gir. Ovulasyon testi sayfasından bilgi edinirsin.

Çok teşekkürler hemen bakacağım

Gün aşırı ilişkiye girmeniz gerekiyor.
Bebek olayını çok takmayacaksınız ama kafanızdan da atmayacaksınız demişti çok ünlü bir tüp bebek doktoru.

Yumurtlama takibi var bir de. Eczanelerden o cihazı alabilirsiniz. Test mi takip mi nedir adı bilmiyorum hiç kullanmadım. Eczacı anlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…