Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıştım bile :))) gülüyorum şuan halime kafanızın etini çok yedim hakkınızı helal edinhayret bursa'da yaşıyor olmak dışında bir derdinizi okuduk.
Canım bence burası yeri değil taşınır büyük ihtimal konun hem taşınacağı yerde bence çok daha fazla cevap alırsın
Allah gönlüne göre versin
Öyle yapacağımÖncelikle kafana takıp takıntı yapmaman gerekir..
Hemen olabilir olmayadabilir bunu öğrenmek için çok erken.. Biraz zaman tanı kendine..
Sormayın yazmayacaksınız yazmayın ipe sapa gelmiş şeyler yazıyorlar bu tipler beni buluyor zaten :))) tşkkür ediyorum yorumunuz icin bn iyi düşünücem bebeğimi isteyip sabırla beklicemNeden herkes konu sahibine çok ters konuştu anlamadim? Konu sahibi sorunuza gelince bebek için en önemli şey psikolojidir
Mrb arkadaşlar evleneli 1 yıl oldu Bnde bebek istiyorum bebek olması için en kolay yöntem nedir korkuyorum bende olmayacak diye((( cok denemekmi gerekir sıklığı nasıl olmalı
Sadece sorun çıkarmak için yazıyorlar ay bi de konu sahibi terslemiyorlar mi çıldırıyorum madem rahatsız oluyorsunuz okumayın konuyu o zamanSormayın yazmayacaksınız yazmayın ipe sapa gelmiş şeyler yazıyorlar bu tipler beni buluyor zaten :))) tşkkür ediyorum yorumunuz icin bn iyi düşünücem bebeğimi isteyip sabırla beklicem
Adetim bittikten sonraki 10. Günmü kusura bakmayın çok bilgisizim bu konularda ovulasyon testi ne oluyorDoktorların tavsiyesi 2 günde bir. Yani adetinizin 10.günü ile 20.günü arası 2 günde bir ilişki önemli. Ovulasyon testi kullanırsan yumurtlama gününü bulup o gün ve sonrasını degerlendirirsen gebe kalman fazla uzun sürmez.
Ben size özel den yazarım sonraAdetim bittikten sonraki 10. Günmü kusura bakmayın çok bilgisizim bu konularda ovulasyon testi ne oluyor((
Özgüveni yok cünkü sanal alemde ego tatmini yapıyorlarSadece sorun çıkarmak için yazıyorlar ay bi de konu sahibi terslemiyorlar mi çıldırıyorum madem rahatsız oluyorsunuz okumayın konuyu o zaman
Ben size özel den yazarım sonra
öncelikle bebeğim olmayacak mi düşüncesini kafanızdan çıkarmanız gerekiyorMrb arkadaşlar evleneli 1 yıl oldu Bnde bebek istiyorum bebek olması için en kolay yöntem nedir korkuyorum bende olmayacak diye((( cok denemekmi gerekir sıklığı nasıl olmalı
Adetim bittikten sonraki 10. Günmü kusura bakmayın çok bilgisizim bu konularda ovulasyon testi ne oluyor((
Çok teşekkürler hemen bakacağımAdetin ilk başladığı günden sayarak 10.gün.
Ya da adetin 7 gün sürüyorsa bitimden itibaren başla.
Laboquik marka ovulasyon testi sipariş et internetten en az 20 tane. Adetin bittikten sonra akşam 7 -8 gibi en az 4 saat şu içmemiş olmak şartıyla testi yap. Her gün devam et aynı saatte. Test çizgileri koyulaştığı gün ilişkiye gir. Ovulasyon testi sayfasından bilgi edinirsin.