benimde artık iki adet füzem var :)

Merhaba bende meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum ve bugün Volkan Bey ile görüştüm. Son durumun nasıl memenun kaldın mı sonuçtan acaba? Çok kafam karışık cevabını bekliyorum

al sana şüphe uyandıran yorum. gelde endişe etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar;
Ben de bugün Şişli Etfale Dr.Medeni Volkan Kıyak'a gittim diğer bayan doktorla baktılar (adını bilmiyorum bayan doktorun) ben slikon taktırmadan toparlama düşünüyordum ama benimkiler baya feci durumda demekki slikonsuz olmaz dedi ama slikonunda bazı dezavantajlarından bahsetti onlar kafama çok takıldı.Sonuçta vücudunuza dışardan bir madde girecek ve ilerde düşükte olsa kanser olma riski var ayrıca da bebek falan olursa onu da emzireceğiniz için zararı olabilir bir de dikiş izleri olacakmış ben hiç böle şeyler söyleyeceğini düşünmemiştim gayet kararlı gitmiştim şimdi kafamda bir sürü soru işareti oluştu ve ne karar vereceğimi bilemiyorum sizce ne yapmalıyım...

Geçmiş olsun canım füzelerinle mutluluklar Baya olmuştur olalı nasıl oldu memişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…