- 25 Ağustos 2014
- 20.340
- 48.173
-
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
biz gecen gunduz denk geldik, halaya mola verince dayiyorlar gercek kesitiiri dudak ay kocaman sünger gibi dudakları var adamıngene flashta mı çıkıyor canım hiç denk gelmedim ben 3-4 yıldır.flashı ne zaman açsam halay çekiyorlar saat kaçta çıkıyor izlicem valla canım çekti
bb diye ismi bile oldu, JLO sanirsin
Birde o konuyu bilenler şimdi fake olduğunu düşündüğü konuların altına dire bb yazıyor görünce gülüyorum
ay benim niye hiç netten bakmak aklıma gelmediki cidden.biliyorum üçünüde,kuduzu hatırlayamadımda netten baktım şimdi hatırladım. balta nerde hanım bir numara.sattı beni baba nedir ay tövbeeebiz gecen gunduz denk geldik, halaya mola verince dayiyorlar gercek kesitisanirm bazen geceleri de cikiyor.. internetten baksana
3 video tavsiye edeyim de bi ara bak canim..
'kuduz'
'balta nerde hanim?'
'kumanda cinayeti'
ay bunu da biliyorum, sapik adamlar vardi dmi?ay benim niye hiç netten bakmak aklıma gelmediki cidden.biliyorum üçünüde,kuduzu hatırlayamadımda netten baktım şimdi hatırladım. balta nerde hanım bir numara.sattı beni baba nedir ay tövbeeeşuna bak bi canım
adamlar sapıkta fidanda salak önüne gelenle giderdi.eskiden insanlar ne kadarda tipsizmiş ayay bunu da biliyorum, sapik adamlar vardi dmi?
bb konusu ne kızlar çok merak ettim şimdiadamlar sapıkta fidanda salak önüne gelenle giderdi.eskiden insanlar ne kadarda tipsizmiş ay
ordan burdan konuşurken konu "gerçek kesit" dizisine geldi canımbb konusu ne kızlar çok merak ettim şimdi
bb konusu ne kızlar çok merak ettim şimdi
Kim ki? Ne ki? Özet gecsen? :)L
Sen hatırlıyor musun bb yi efsane oldu o sitede :))
Daha yazamadığım onca şey var ki.. Allah benim belamı versin kendimden iğreniyorum.. onunlayken başka erkeklere baktım, yeri geldi umut verdim..