benim yüzümden öldü..

biz gecen gunduz denk geldik, halaya mola verince dayiyorlar gercek kesiti sanirm bazen geceleri de cikiyor.. internetten baksana
3 video tavsiye edeyim de bi ara bak canim..
'kuduz'
'balta nerde hanim?'
'kumanda cinayeti'

biz gecen gunduz denk geldik, halaya mola verince dayiyorlar gercek kesiti sanirm bazen geceleri de cikiyor.. internetten baksana
3 video tavsiye edeyim de bi ara bak canim..
'kuduz'
'balta nerde hanim?'
'kumanda cinayeti'
ay benim niye hiç netten bakmak aklıma gelmediki cidden.biliyorum üçünüde,kuduzu hatırlayamadımda netten baktım şimdi hatırladım. balta nerde hanım bir numara.sattı beni baba nedir ay tövbeee şuna bak bi canım

Ya hic sevemedigin biriyle degil bir gun binlerce gün nasil vakit gecirdin. Bu ne kendini bilmezlik ya.

neredeyse bütün yorumları okudum, hala konu fake diyenler var. Bir de o kadar kendilerinden eminler ki, sanarsın cıa ajanı hemen tespit yapmışlar kendinlerince eğlence bulmuşlar. Beni başına gelen anlar ki çoğu kişinin başından geçmiş. Bu arada ona ulaştım. Işim gücüm yok oturup burda hikaye yazcam hey Allahım. Teşekkür ederim tavsiyeler için de, bi ömür beni vicdanıyla yanında tutacaktı. Ha tekrardan konu fake diyenler, basiniza öyle bişey gelir ki(bkz:ben) kimseyi inandıramazsınız. Umarım insanların dertleriyle dalga gecmemeyi öğrenirsiniz. Konu kapatilsin istiyorum birdaha girmiycem buraya. Zira dalga gecmekten keyif alanlar var. Allah biliyor o yeter.

Daha yazamadığım onca şey var ki.. Allah benim belamı versin kendimden iğreniyorum.. onunlayken başka erkeklere baktım, yeri geldi umut verdim..

Aslında sevmemiş olsanız bile haksızlık yapmışsınız arkadaşım.. Keşke böyle davranmasaydınız.. Ama merak etmeyin öldürmez hatta kendine hiçbirşey yapamaz... Biz ne asarım keserim diyenleri gördük...

Intihar edeceğim sozleriyle sizin ruhunuxu huzurunuzu öldüruyor. Canim boyle birinden uzak dur. Allah korusun sana da zarar verebilir. Ben senin durumuna üzüldüm:-(

Bir konu açıyorsanız en azından konunuza inanlara karşı sorumluluğunuz var.
Sonuç ne diyoruz. Tek kelime yazmıyorsun
Ama konuna inanmayanlara çatır çatır cevap yazıyorsun.
Nasıl iş yapıyorsunuz siz ya.
Kapattırın buda herkesin çok umrundaydı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…