- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
-
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Sen de hep aynı hataya dusuyosunay salak gibi yazdim bir de, fake mi yine?
amator senaryocuBirde adamı direk öldürmüş ben başlığa baktım ve konuyu okumaya başlarken dedim Eyvah adam intihar etti. Sonuç yok.
ayni hataya mi dusuyorumSen de hep aynı hataya dusuyosunFakesavar icat edicem sırf senin için hahahhh
amator senaryocu
o ne uzun sure uyuttu milletiBunları görünce aklıma hep breakingbadd geliyor ama o böyle amatör değildi hatırlıyor musun onu
Resmen dejavu yaşadım. Bu süre önce yine aynı mesajına denk gelmiştim. Evet sen bunu yapiyosunayni hataya mi dusuyorum
genelde 'fake bu' diyen benim oysaki
fake oldugunu dusunuyosam hemen soylerim kiResmen dejavu yaşadım. Bu süre önce yine aynı mesajına denk gelmiştim. Evet sen bunu yapiyosun
gerçek kesitkurgu yetenekleri sifir.. yani hikayelerini film yapsak, flash tv de yayinlanir, sari biyik filan oynar basrolu
o ne uzun sure uyuttu milletiepeyce de takildi buralarda dmi? en son erkek mi cikti, hayal aleminde yalanci biri miydi, o kismi unutmusum..
sen ne diyosungerçek kesitsarı bıyık iyi oyuncu ama he adamcağız yıllarca harcandı flash tvde
Yok erkek değildi sanırım Mune'neye fotosunu attı. 17 yaşında hiç sevilmemis kendini şişman ve çirkin gören birisiydi güya. Ama ne yalanlar söyledi ya. Nasıl senaryolar kurguladı öyle aylarca. Bu sitede ki en büyük şoku o zaman yaşadım.
sadece sen mi, kac kisi şoku atamadi gunlerceYok erkek değildi sanırım Mune'neye fotosunu attı. 17 yaşında hiç sevilmemis kendini şişman ve çirkin gören birisiydi güya. Ama ne yalanlar söyledi ya. Nasıl senaryolar kurguladı öyle aylarca. Bu sitede ki en büyük şoku o zaman yaşadım.
süpersin vallasen ne diyosuno adam gibisi yoktur ekranda bi gun 45 yasinda okul mudurunu oynar, diger gun 19 luk delikanliyi
hâlen cikiyor; izlemek istersensüpersin vallagöbüşlü bi amca vardı bide bıyıklı.onun yüzünden beyaz çorap giyen erkeklerden tiksindik cümleten.sürekli karısına "kırarım kemiklerini derdi" ben eskiden iyi sarmıştım gerçek kesite.geceleri onu izlemek için beklerdim manyak gibi
kaleci saçlı adam,iri dudaklı olanı mı diyosun canım.bütün tipleri bilirim tövbe yaahâlen cikiyor; izlemek istersenbenim esas favorim, sari biyigin kankasi 'kaleci sacli adam'
vee o dedigin beyaz corapli amcanin, 'balta nerde hanim' repligi
iri dudak mi, ay yarildimkaleci saçlı adam,iri dudaklı olanı mı diyosun canım.bütün tipleri bilirim tövbe yaasende benim gibi çatlaksın
bb diye ismi bile oldu, JLO sanirsinL
Sen hatırlıyor musun bb yi efsane oldu o sitede :))
iri dudak ay kocaman sünger gibi dudakları var adamıniri dudak mi, ay yarildim
kiz bi fenomendir gercek kesit, kucukken korkardim meshur fon muziginden.. simdilerde kopmak icin bakiyorum