- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.157
- Konu Sahibi saripencere
Bu konuya çok benzer bir konu daha vardı galiba .Sanırım karşı tarafta konu açmış
ohaaaaaaaaaaaaa diğer kız da konu açtı!!!! ya da bu iki hesap da fake.. o arkadas da ısrarla sevgili olmamışlar, flöörtt etmişlerr demişti.Gecen sene 4 ay boyunca biriyle flort etmistik. Tam aramizda bir seyler olmadan ayrildik. Benim okuluma adapte olmam gerekiyordu ve iliskimiz olsada yurumeyecekti zaten. Bir kac kez bulusma sonunda bir daha hic bulusmadik ve konusmadik. Mayis ayinda ayrildik. Aylar sonra, gectigimiz kasim ayinda birden aklima geldi. Merak ettim nasil acaba neler yapiyor diye. Birlikte guzel vakit gecirmistik ne de olsa. Numarasi hala duruyordu bende. Konusmaya basladim. Sevgilisi varmis. Ama oylesine arkadasca konusuyorduk bu yuzden sakincasi olmaz diye dusundum. Bir defasinda 1 saat boyunca telefonda muhabbet ettik arkadaslar ve okul hakkinda sonrada bir kac defa whatsapp. 4/5 gun konustuktan sonra ortak karar ile sildik birbirimizi. Sonucta gecmisten biri ve sevgilisi var yaptigimin mantikli olmadigini anladim. Yalniz ogrendim ki ortak bir arkadasimizdan onun kiz arkadasi bunlari ogrenmis ve terk etmis onu. Cunku kiza benden bahsederken bana karsi hala hislerinin oldugunu soylemis ben tekrar konusmaya basladigimda bunu anlamis (bana oyle bir sey soylememisti). Kizda bunu terk etmis. Cok uzuldum ogrenince. Her seye ben sebeb oldum. Birdaha onun hayatina girmeyecegim ama icim rahat degil. Ne yapabilirim?