benim yuzumden ayrildilar

Gecen sene 4 ay boyunca biriyle flort etmistik. Tam aramizda bir seyler olmadan ayrildik. Benim okuluma adapte olmam gerekiyordu ve iliskimiz olsada yurumeyecekti zaten. Bir kac kez bulusma sonunda bir daha hic bulusmadik ve konusmadik. Mayis ayinda ayrildik. Aylar sonra, gectigimiz kasim ayinda birden aklima geldi. Merak ettim nasil acaba neler yapiyor diye. Birlikte guzel vakit gecirmistik ne de olsa. Numarasi hala duruyordu bende. Konusmaya basladim. Sevgilisi varmis. Ama oylesine arkadasca konusuyorduk bu yuzden sakincasi olmaz diye dusundum. Bir defasinda 1 saat boyunca telefonda muhabbet ettik arkadaslar ve okul hakkinda sonrada bir kac defa whatsapp. 4/5 gun konustuktan sonra ortak karar ile sildik birbirimizi. Sonucta gecmisten biri ve sevgilisi var yaptigimin mantikli olmadigini anladim. Yalniz ogrendim ki ortak bir arkadasimizdan onun kiz arkadasi bunlari ogrenmis ve terk etmis onu. Cunku kiza benden bahsederken bana karsi hala hislerinin oldugunu soylemis ben tekrar konusmaya basladigimda bunu anlamis (bana oyle bir sey soylememisti). Kizda bunu terk etmis. Cok uzuldum ogrenince. Her seye ben sebeb oldum. Birdaha onun hayatina girmeyecegim ama icim rahat degil. Ne yapabilirim?

Ne yapin biliyor musunuz?

Sakin bir daha sevgilisi olan bir erkekle bu kadar uzun süre konusmayin.

Bu konuya çok benzer bir konu daha vardı galiba .Sanırım karşı tarafta konu açmış :KK69:
B?nde okumustum biran dedim o kiz mi. Kiz 17 yasindaydi cocuk 27 yas farki yuzunden ayrilmislardi kiz bir ara mesaj atmis bikac gun konusmuslar sonra ortak kararla silmisler birbirlerini. Sonra cocugun sevgilisi cocuktan intikam alarak onu terketmisti. Aklima bu mesele geldi biranda ama aylar tutmuyo o yuzden degildir heralde

B?nde okumustum biran dedim o kiz mi. Kiz 17 yasindaydi cocuk 27 yas farki yuzunden ayrilmislardi kiz bir ara mesaj atmis bikac gun konusmuslar sonra ortak kararla silmisler birbirlerini. Sonra cocugun sevgilisi cocuktan intikam alarak onu terketmisti. Aklima bu mesele geldi biranda ama aylar tutmuyo o yuzden degildir heralde

Evet evet o konu :cool:.Valla bakmadım eski konuya tekrar.
Belli ki bir tek erkek kaldı konu açmayan
o da gelir açarsa olaya tam olarak vakıf olacağız.

Evet evet o konu :cool:.Valla bakmadım eski konuya tekrar.
Belli ki bir tek erkek kaldı konu açmayan
o da gelir açarsa olaya tam olarak vakıf olacağız.
Acaba onlar midir ya. Cunku dunku kiz temmuzda konusmuslar dedi bu kiz kasimda mesaj attim diyo. Kafamda deli sorulaarr. Uye oldugum gunden beri ben bu gunu bekliyorum karsilikli iki taraf da konu acsin ya da birbirlerinin konusuna denk gelsinler diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Kadının düşmanı yine kadın.!!!

Biraz "empati" gerekiyor sadece çok zor olmasa gerek..

Yap et sonrada üzgünüm..
Oldu canım..

Keske arkadasca da olsa aramasaydiniz bir baskasinin canini yakmissiniz.Kadin erkek iliskilerinde malesef arkadaslik bi yerde son buluyo taraflardan biri genellikle duygusal bir bag kuruyo_O iliskiyi tamir edemezsiniz.Bunu en basta dusunup oyle hareket etcektiniz.Boyle sert konusmam normalde ama simdi yaptiginiz vicdan bosa.Siz olsaniz erkek arkadasinizin eski sevgilisiyle konusmasini hazmedermidiniz?Kimse etmez, istemez son pismablik fayda etmez canim...

bence bu durum sizin hoşunuza gitmiş konu sahibi arkadaşım.
midende kelebekler uçuşuyor yeniden ve asla üzülmüyorsunuz sevgilinizin sevgilisiyle ayrılmasına.aksine bence seviniyorsunuz bu duruma.

Yaaa daha bikac gün önce bu konunun aynisi yokmuydu? Ama terk eden Sevgili kiz Versiyonu? Simdi sebep olan kiz gelmis, yarinda ikisini bi arada idare etmege ugrasan Uyuz gelir...:KK14:

X