benim yuzumden ayrildilar

İnşallah senin sevgilinide kız arkadası arar konuşurlar mesajlaşırlar amin

aaa hangi konu diğeri hayırsever biri bana da anlatsın sevap kazanır fena mı olur

Bu cümle bu konudan:
Bir defasinda 1 saat boyunca telefonda muhabbet ettik arkadaslar
ve okul hakkinda sonrada bir kac defa whatsapp

Bu cümle de diğer konudan
Arkadaslar,
3 gun konustular dediysem 3 gun 3 gece non stop konusmadilar. Bi ilk iki gun nasilsin napiyorsun,
okul hakkinda falan ucuncu

Ben iki konunun aynı kişi tarafından açıldığını düşünüyorum. Bizde var ya hafiye gibi olduk artk.

Mune'ye yardımcı olabilirz biz bu kurgularla

Ben kendim bile okul düşüncesini tek başıma bu kadar dert etmiyorum kendime kii eski flörtümün derslerini okul hayatını merak edicem

Sevgilisi olan sınıf arkdaşlarıma facedne bile yazmıyorum onlar yazmadıkca kız arkadaşları vardır kıskançlık yaparlar kavga ederler die değil telefonda 1 saat konuşmak

Dert etme ya eski sevgilin kıza "dünya güzelisin, ablan kurban olsun sana" desin affeder o kız

zaten onun kızgınlığı senle konuşması değildi trollcan, sevgilisi 2 saat dünyanın en güzel gadınısın demediği içindi.. fasulyeden sayma yani kendini

adama resmen pamuk prensesin anasının boy aynası muamelesi yapıyorsunuz ya

Eski sevgilinizin yeni sevgilisi olduğunu biliyorsunuz hımm arada hiç bişey yok çok masumca atkadaşça konuşuyorsunuz bi kaç gün sohbet muhabbet falan filan ve hiç aklınıza gelmiyor dimi kesin siz onun dünyasında ne ifade ediyorsunuz vs çok masum çok melek melek...
Konuşmaya devam etseydin keşke sonra senin eski sevgiline senden önceki eski sevgilisi yazsaydı tekrar bakalım napardın o zaman. cıx cıx cıx ....
bu işler hepte böyle olur nedense hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…