- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
-
- Konu Sahibi saripencere
Kızın mesajınnı gördüm sevgili değilmiş flörtmüş diye..
Heh tamamdır dedim..
Konu sahibi bu konuya yoğunlaş bi şekilde öğrenmeye çalış bu kız o kız mı diye ?
Bunlar aynı oyunun oyuncuları bak dedi dersiniz..
Şartlar her şekilde aynı çünkü..
Yaa ben böyle bi durum olsun isterdim aradığım bi şekilde kızın düşüncelerini merak ettiğim biri var onu burda bulayım ama o farketmeden onu analiz edeyim istiyorum
bak bak
bu da o konuda yazılan bir mesajjjjjjjj
Yeni birsey ogrendim bu arada. Sevgilim o kizla aslinda sevgili olmamis bir kac ay flort etmisler sonra ayrilmislar. Yani aslinda eski sevgilisi degil, eski flörtü.
Aynen bu konu sahibinin yazdığı gibiiiiiiiii
aaa hangi konu diğeri hayırsever biri bana da anlatsın sevap kazanır fena mı olur
aaa hangi konu diğeri hayırsever biri bana da anlatsın sevap kazanır fena mı olur
Ben iki konunun aynı kişi tarafından açıldığını düşünüyorum. Bizde var ya hafiye gibi olduk artk.
Bu cümle bu konudan:
Bir defasinda 1 saat boyunca telefonda muhabbet ettik arkadaslar ve okul hakkinda sonrada bir kac defa whatsapp
Bu cümle de diğer konudan
Arkadaslar,
3 gun konustular dediysem 3 gun 3 gece non stop konusmadilar. Bi ilk iki gun nasilsin napiyorsun, okul hakkinda falan ucuncu
Konuyu oku canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bn-ikinizi-nasil-kiyaslarim-ne-demek.791919/
vemuzurtilki nin o konudan kaptığı yazılara bak bu konunun yorumlarında paylaşmış. Çok uyuşuyor. Nasıl da yakalamış tilki gibi maşallah.
ooo 15 ziyaretçi, ayakta kalmayın hacı bulduğunuz yere çömelin