- 9 Eylül 2008
- 1.054
- 842
-
- Konu Sahibi saripencere
Bunlar aynı oyunun oyuncuları bak dedi dersiniz..
Şartlar her şekilde aynı çünkü..
Yaa ben böyle bi durum olsun isterdim aradığım bi şekilde kızın düşüncelerini merak ettiğim biri var onu burda bulayım ama o farketmeden onu analiz edeyim istiyorum
Ayy evet aynı konunun farklı kahramanları gibiler.
Yaa ben böyle bi durum olsun isterdim aradığım bi şekilde kızın düşüncelerini merak ettiğim biri var onu burda bulayım ama o farketmeden onu analiz edeyim istiyorum
Ama biri 3 gün biri 4/5 gün demiş.
Birinde kız ayrılmış ötekinde kız bize soruyor.
yok canım oyle olmaz ıste,erkek tekrar baskasıyla baslıyo ya hayata,zoruna gıdıyo bazılarının hep tek olsun peşinden kossun ıstıyo bazıları, ondan oluyo bence, he baktı aramıyo ,,,kendılerı arıyo, ..Anlamıyorum.
Etraftta bunca yanlız insan varken neden eskiler, neden evliler, neden sevgilisi olanlar?
İnsanlar ne yapsın geç başa gelen aklı? Ayrılmışlar, bitmiş işte...
bak bak
bu da o konuda yazılan bir mesajjjjjjjj
Yeni birsey ogrendim bu arada. Sevgilim o kizla aslinda sevgili olmamis bir kac ay flort etmisler sonra ayrilmislar. Yani aslinda eski sevgilisi degil, eski flörtü.
Aynen bu konu sahibinin yazdığı gibiiiiiiiii
Ben de erkekler kulübü de olsa yahut burada erkeklere ait bir forum olsa da benim öküzün yazdıklarını okusam diyorum:)Bunlar aynı oyunun oyuncuları bak dedi dersiniz..
Senin sevgilini eski sevgilisi arkadaşça(!) arayıp saatlerce konuşursa ve bu sebepten ayrılıp buraya konu açsanız o arkadaşın(!) hangi peynir çeşidi olduğundan başlayıp hangi araba aksanına benzediğiyle sonlandırırdık. Siz burdan pay biçinGecen sene 4 ay boyunca biriyle flort etmistik. Tam aramizda bir seyler olmadan ayrildik. Benim okuluma adapte olmam gerekiyordu ve iliskimiz olsada yurumeyecekti zaten. Bir kac kez bulusma sonunda bir daha hic bulusmadik ve konusmadik. Mayis ayinda ayrildik. Aylar sonra, gectigimiz kasim ayinda birden aklima geldi. Merak ettim nasil acaba neler yapiyor diye. Birlikte guzel vakit gecirmistik ne de olsa. Numarasi hala duruyordu bende. Konusmaya basladim. Sevgilisi varmis. Ama oylesine arkadasca konusuyorduk bu yuzden sakincasi olmaz diye dusundum. Bir defasinda 1 saat boyunca telefonda muhabbet ettik arkadaslar ve okul hakkinda sonrada bir kac defa whatsapp. 4/5 gun konustuktan sonra ortak karar ile sildik birbirimizi. Sonucta gecmisten biri ve sevgilisi var yaptigimin mantikli olmadigini anladim. Yalniz ogrendim ki ortak bir arkadasimizdan onun kiz arkadasi bunlari ogrenmis ve terk etmis onu. Cunku kiza benden bahsederken bana karsi hala hislerinin oldugunu soylemis ben tekrar konusmaya basladigimda bunu anlamis (bana oyle bir sey soylememisti). Kizda bunu terk etmis. Cok uzuldum ogrenince. Her seye ben sebeb oldum. Birdaha onun hayatina girmeyecegim ama icim rahat degil. Ne yapabilirim?
Ahaha sevgilim bana hep ajan der, Kurgu yönetmeni olur senden der haklı demek ki
Ben Grafiği bırakıp iletişim fakültesine gidiyorum rts okucamm
Ben de erkekler kulübü de olsa yahut burada erkeklere ait bir forum olsa da benim öküzün yazdıklarını okusam diyorum:)
bak şimdi
"bu konu sahibi hep bu siteyi okuyordu
derken derken diğer konuyu gördü
o da beni görsün dedi
ve yazdı..."
nasıl???
Senin sevgilini eski sevgilisi arkadaşça(!) arayıp saatlerce konuşursa ve bu sebepten ayrılıp buraya konu açsanız o arkadaşın(!) hangi peynir çeşidi olduğundan başlayıp hangi araba aksanına benzediğiyle sonlandırırdık. Siz burdan pay biçin
Ben de farkettim. Bir gün burada birileri pişti olacak mı diye hep merak ederdim. Bakalım ne olacak...Bu konuya çok benzer bir konu daha vardı galiba .Sanırım karşı tarafta konu açmış
Ovvv gel bi film çekelim
Çok iyi kurguladık
Çok ağır itham etmişsiniz ama ne bileyim bu mesajı beğendim açıkçası..