benim yuzumden ayrildilar

saripencere

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
13
37
32
Gecen sene 4 ay boyunca biriyle flort etmistik. Tam aramizda bir seyler olmadan ayrildik. Benim okuluma adapte olmam gerekiyordu ve iliskimiz olsada yurumeyecekti zaten. Bir kac kez bulusma sonunda bir daha hic bulusmadik ve konusmadik. Mayis ayinda ayrildik. Aylar sonra, gectigimiz kasim ayinda birden aklima geldi. Merak ettim nasil acaba neler yapiyor diye. Birlikte guzel vakit gecirmistik ne de olsa. Numarasi hala duruyordu bende. Konusmaya basladim. Sevgilisi varmis. Ama oylesine arkadasca konusuyorduk bu yuzden sakincasi olmaz diye dusundum. Bir defasinda 1 saat boyunca telefonda muhabbet ettik arkadaslar ve okul hakkinda sonrada bir kac defa whatsapp. 4/5 gun konustuktan sonra ortak karar ile sildik birbirimizi. Sonucta gecmisten biri ve sevgilisi var yaptigimin mantikli olmadigini anladim. Yalniz ogrendim ki ortak bir arkadasimizdan onun kiz arkadasi bunlari ogrenmis ve terk etmis onu. Cunku kiza benden bahsederken bana karsi hala hislerinin oldugunu soylemis ben tekrar konusmaya basladigimda bunu anlamis (bana oyle bir sey soylememisti). Kizda bunu terk etmis. Cok uzuldum ogrenince. Her seye ben sebeb oldum. Birdaha onun hayatina girmeyecegim ama icim rahat degil. Ne yapabilirim?

Tek yol o kiza durumu izah etmek. Ama ben olsam onun yerinde yine de barismazdim çünkü eski sevgilisiyle konuşan erkekten hayir gelmez bence

Hos olmamis konusmanizin sürüp gitmesi.
Ögrendigin Anda kesmeliydin.
Bundan sonra bisey yapma bence. Ayrilmalarida senden kaynakli
Oldugunu düsünmüyorum. Adamin duygulari deprestiyse zaten
Öbür kizi sevmemistir.
Yani iyilik yapmis oldun kiza, vaktini harcamamasi icin

sevgilisinin olduğunu bilmesen suçun yok diyeceğim ama madem biliyorsun ve geçmişte aranızda bişeyler olmuş yada olacak gibiyken bitmiş neden konuşmaya devam ettin ki. Arkadaş olamayacağınızı bilmeniz gerekirdi. Ki her kızda bunu bilir. bilmemezlikten gelenler olur o ayrı. Ben arkadaşça konuştum vs vs

Ne alakası var tamam sizin de belki biraz ince düşünmeniz gerekiyordu ama hiçbir şeyin suçlusu siz değilsiniz.
Güvenilecek bir insan değilmiş konuştuğunuz kişi.O kız da kurtulmuş.

baska üyeliğiniz var mı? dünde hemen hemen aynı konuyu diğer tarafın agzından da dinledik.

Geçen gün sevgilisinin telefonunda eski kız arkadaşıyla konuşmasını yakalayan bşri vardı burda. Onlar ayrılmışmıydı ve o eski sevgili senmisin?? Kafamda deli sorular

Biraz öyle olmuş..
Siz hislerinizden emin olsanızda karşı tarafın hislerini hiç bi koşulda tam emin olamazsınız.
Kızla konuşabilirsin ama bununda getirileri olucak belki ağır konuşucak bunlara dayanmanız lazım..
Birde kız seviyor muymuş buda önemli bi nnokta

buna benzer bir konuyu okumuştum sanki

Geçen gün sevgilisinin telefonunda eski kız arkadaşıyla konuşmasını yakalayan bşri vardı burda. Onlar ayrılmışmıydı ve o eski sevgili senmisin?? Kafamda deli sorular

aaa evet onu hatırlıyorum ben demek ki.

sana da aynısını yapan bulunur.. yapacağını yapmışsın daha ne yapıcan, bir de soruyor..ayrılıp gıtmıssın sanane artık napıyorsa yapıyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…