Benim yerime kendinizi koymanızı istiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin siz yokken annesinde kahvaltı yapmasına, dışarıdan gelince 5 dakika yanına uğramasına karisamazsiniz.
Ne münasebet cidden.
Bazen erkeklerin kadınların her şeye burunlarını sokmasina iyi dayandiklarini düşünüyorum.
Kayinvalide bu hafta oğlumla kahvaltı yapicaz diye hava atsa ne olur? Bunun havası da olmaz ama siz öyle görüyorsunuz.
Direkt sizinle alakalı bir şey olur, yapmaya zorlanirsiniz ayri ama eşinize bu şekilde de karışmaya çalışmanız çok manasız. Siz sevmiyorsunuz diye adam annesiyle ilişkisine sınır koyamaz, koymasında zaten.

Konunuzu okuduğumda aklıma gelen söz:
"Kaynana kuş tüyü olmuş gelinin kafasına düşmüş, gelin "ahh, kafam" diye feryad etmiş"
Başka bir şey demeye gerek yok sanıyorum.
Bir gün kendinizin de yaşlanacağını ve birisi kapımı çalsın diye bekleyen yalnız bir insan olabileceğinizi hiç mi hesaba katmıyorsunuz sahiden?

Son düzenleme:
Ben konu sahibi evde olduğu halde eşi annesinde kahvaltı ediyor diye kuruluyor sanmıştım, dikkatli okumamışım.
Ne değişik dertler var dünyada.
Bir de ‘kendinizi benim yerime koyun’ yazmış konu sahibi.
Uğraştım ama olmadı, bu kadar yanlış düşünmem imkansız.

Ayrıca ben kendimi sizin yerinize koyamayacağım. Anca kv yerine koyabilirim. İnsaniyet namına yani. Tek çocuğum var. Yarın gelin hanım işteyken oğlum kapımı çalamazsa korkudan çok üzülürüm. İş çıkışı 5 dakika bana uğrayamazsa çok üzülürüm. Allah göstermesin,düşmanıma bile vermesin böyle bir şeyi.

Siz yokken annesiyle kahvalti yapmasinin nesi kotu? Ben olsam asagida annem tekse ben de teksem anneme inerim beraber yerim yemegimi. Bunun icin esim benimle kavga edemez. Kendinizi suclamakta haklisiniz. Dusunceniz cok yanlis cunku.

Sizi anliyorum gicik olmussunuz. Lakin böyle kavgalara devam etseniz kendi evliliginizin temeline bombalari yerlestirmis olursunuz. Ne kadar gicik bulsanizda o kisi annesi. Esiniz de sizi ona ezdirmemis. Gayet herseyin farkinda. Ama esinizin annesine karsi sorumluluklari var. Birakamaz. Sizin olmadiginiz zamanlarda onunla birakin yemek yesin, gönlünü yapsin. Sizi birseye zorlamiyor anladigim kadariyla. Siz esinizin üstüne gidip dursaniz zamanla size karsi olan sabri da azalir. Siz kendi kendinizi doldurmayin. Esiniz simdiye kadar arkanizda durmus, bundan sonra da durur. Lakin evde huzursuzluk hakimiyeti ele alsa zamanla kaybedersiniz.

Kadını tanımıyorum ama üzüldüm onun adına,kendi evladına hazırladığı yemek bile batmış elin kızına.Ayrıca tabikide sizi oğlu için sevecek siz onun öz çocuğu falan değilsiniz kimse kimseyi koşulsuz sevmiyor ailesi dışında.Siz evdeyken yaptığınız yemeği yemeseydi veya sürekli sizi de oraya taşısaydı annemde yiyelim diye size hak verebilirdim ama sizi bırakıp yaptığı bişey yok.İşten gelen insan yorgunluğuyla hazır yemek varken neden kendi hazırlasın ? hem kadın yaşlı geleni gideni de yokmuş pek oğlu nefes oluyordur işte ona.

Kusura bakmayın çok kötü kalplisiniz,siz evde yokken orada kahvaltı etmesini neden sorun eder ki insan?Bunu anlamak mümkün değil.Herkes kalbinin ekmeğini yer emin olun.

Siz kendinizi eşinizin yerine koyun (ne kadar meraklı olursa olsun) aşağıda oturan kendi anneniz olsa kahvaltıya/ yemeğe gitmez misiniz? Kocasından çile çekmiş; çevresi, akrabası olmayan bir kadın tabiki sabah akşam oğlunu bekleyecek kızının hayatını merak edecek çocukları hayırlı evlat olsun annelerinin gönlünü hoş tutsun sizin şımarıklığınızı çekeceklerine.

Siz haksizsiniz ay benim böyle olsa sevinirim.ben yokken ev kirlenmemiş olacak eşim de yorulmadan yemeğini yiyecek.anlattiklarinizda kötü hiçbir şey görmedim tabiki annesini merak edecek.ben olsam bende 5 dk bile olsa kapıdan gorunurdum.erkeklere böyle hayatı dar ediyorsunuz kötü davraninca da değişti diyosunuz.

Eşiniz siz evdeyken sizi bırakıp kahvaltı etmeye gitmiyor ki. Bence eviniz ayrı barkınız ayrı, anne oğul arasına girmeyin. Bir yerden sonra kocanıza da batmaya başlayabilir bu tavrınız. Ne olursa olsun siz eşitseniz o da annesi. Kaldı ki işten yorgun argın gelen bir adam var ve ona zevkle kahvaltı hazırlayan bir kadın var. Sizi hatalı buldum.

Ben sizi biraz baskıcı, eşinizi normal buldum kaynana kaynana işte :) kendileri takılıp, yiyip içiyorlarmış ne güzel işte aman aman bir sorun yok gibi bence sizde çok takmayıp hayatın tadını çıkarın derim, emin olun çok daha kötü kaynanalar ve kocalar var

Sizin bütün bunlara taktığınızı anladığı için yapıyor kv niz siz takmayı bıraksaniz aldığı kahvaltigin da lafını yapmaz oğluna da sarılıp öpmez çünkü inatlasacak gelini kızdıracak bir şey olmaktan çıkar bütün bunlar
Benimki de kazık kadar adamı gözümün içine bakarak öpüp kokluyodu bi kaç kere yaptı baktı bende tepki yok bıraktı
Bırakın biraz salın sizde rahat edersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…