Benim yerime kendinizi koymanızı istiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kaynanan sırf gelinisin diye seni kızı olarak, öyle davranmak zorunda değil. Sana göndermede yapmamış. Buraya yazdığın şeylerin hiçbirinde sana bir saygısızlığı yok. Sen kafayı kaynanan ile yemişsin resmen.

Yani konu sahibi ne yaşarsan yaşa, onlar anne oğul aralarındaki iletişime karışamazsın doğru değil bu yaklaşımın.

İyi de oğluna kahvaltı hazırlamasıyla sizin yaşadığınız sorunların hiç alakası yok. Ne yapsın adam anasını mı atsın? Aranızda denge kurmaya çalışıyormuş. Gerektiği yerde sizi desteklemiş.
Karısı istemiyor diye anasını atan, anası istemiyor diye karısını atan bir adam olsa daha mı iyi.

Annesiyle sorun yaşamış olmanız şuan ki tavrınızı haklı çıkarmıyor. Dediğinize göre eşiniz sizi ona karşı da hiç ezdirmemiş o hade sorun ne, kadını mi kıskanıyorsunuz?

Haklısınız gerçekten şuan yazılan bütün yorumlar haklı. Diyorum ya bende vicdan yapıyorum, ama elimde değil bir şekilde eski mevzular geliyor aklıma kin güdüyorum. Bu hareketimden bende memnun değilim. Böyle yorumlar olacağını bildiğim için belki utanır kendime gelirim diye konu açmak istedim.
Herşeyimize karışması sürekli hesap verir gibi onu bilgilendirmemiz herşeyi merak etmesi mutlaka herkesin sinirini bozardı.

Annesiyle sorun yaşamış olmanız şuan ki tavrınızı haklı çıkarmıyor. Dediğinize göre eşiniz sizi ona karşı da hiç ezdirmemiş o hade sorun ne, kadını mi kıskanıyorsunuz?
Bilmiyorum teklerken içim rahat olmuyor. Benim hakkımda bir şey diyecek sanıyorum. Çekingem yok. Ama bu forum hep kaynanaların oğullarını doldurması ile alakaalı şeylerle dolu. Korkuyorum eşimi çok seviyorum, yeni evliyiz. Ama kaynanama adapte olmakta çok zorlanıyorum. Evimiz birmiş gibi davranmasını kaldıramıyorum bir noktada

Sinirinizi çok alakasız mevzularda çıkarmaya çalışmanız sizi haksız duruma düşürür. Eşiniz de sizi sorunlu görmeye başlar öyle giderse. Gerekli yerlerde cevabınızı verin vs ama çok alakasız meselelerde karışmayın bence.

Kaynananıza adapte olmak zorunda değilsiniz. Sizin asıl probleminiz kadının tamamen sizden uzak olmasını istiyorsunuz. Eşinizin sadece sizinle ilgilenmesini istiyorsunuz.

Evet bunu ayarlamam gerekiyor. Ama herşeyi batıyor bana. Benim evimle ilgili yorumlar yapması, bir şeyler söylemesi. Her şey. Görümcemde cok rahatsız bu durumdan. Annesini karıştırtmaz evine cevabını verir. Gerçekten çocuklarına aşırı düşkün 30 yaşında insanları yalapşap öpüyor öyle düşünün. Ama o cevabını veriyor bağırıyor. Ben yapamıyorum

Bilmiyorum şuan ne kadar empati kurmam gereksede sen böyle anlatınca arada fazlasıyla kaldım bunu eşinle biraz konuş eğer devam ederse nasıl desem boşan gitsin anlasamazsan falan gerçekten kaynananıza üzüldüm ama gerçek yüzünü de göremeyiz belki sana bilerek öyle davranıyor masumluga vuruyor eğer boşanmak istemezsen psikologa gidin

Annesinin sizinle sorunu ne olursa olsun (iftira vs hariç), onun annesi ve hiçbi zaman ondan uzaklaşmasını, mesafe koymasını bekleyemezsiniz.. Siz evde yokken gidip kahvaltısını eder, yemeğini yer, bunda ne gibi bi sakınca olabilir? Ayrıca sizi hiç ezdirmemiş, arkanızda durmuş. Bulduda bulanıyor derler bizim oralarda sizin durumunuza.

Sen sorun yaşamışsın kadın halen eşinin annesi. Sen gitmezsin sormazsın aramazsın ama eşinden böyle bir şey talep edemezsin.

Gerçekten çocuklarına aşırı düşkün 30 yaşında insanları yalapşap öpüyor öyle düşünün. Ama o cevabını veriyor bağırıyor. Ben yapamıyorum

Anne 30 yaşındaki çocuğunu öpemez diye bir şey mi var Allah aşkına. Abim 1977 doğumlu, ben 1995 doğumluyum biz annem hala öper sarılır bize.

Sen kayinvalideni sevmegin için kadın sana batıyor gözünün üstünden kaşın var derse sana göre büyük suç o derecede gıcık oluyorsun sen kendini biraz dinle bul sorunu yoksa kadının sana yaptığı birsey yok eğer esin yalnız yemekler yese kayinvalide sana kırılır senden bilir sen ana oğul yemeklerine karışma acikcasi oğlumla benim yemeklerime karışması gelinim için iyi olmaz sorun çıkarırım bende

Siz zaten evde yoksunuz. Napsın adam? Mumlar dikip adaklar mı adasın siz eve gelin de beraber yiyin onunla diye? Neden böylesiniz gelinler olarak gerçekten anlayamıyorum. Sonra da diyoruz ki kvlerin adı çıkmış. Siz anlaşamayabilirsiniz kv ile,hiç beraber aynı sofraya da oturmayabilirsiniz. Ama onlar ana oğul. İzin verin de bari siz yokken beraber yesinler ne dert yiyeceklerse. Buraya konu açacak kadar mı önemli yani? Kıskanç mısınız bilmiyorum ama bariz kötü niyetlisiniz.

kocanizin annesini sevmek zorunda degilsiniz ama evet saygi duymak ve varligini kabul etmek zorundasiniz. Tabii ki ekstrem bir kadindir, kotuluk yapiyordur, kotu niyetlidir orasi ayri. Ama anlattiginiza gore gayet normal, cahil yasli bir kadin. Onun sizin gibi dusunmesini beklemeyeceksiniz. Oglusum demis ay sunu sever bunu sever demis vay kotu kadin boyle sacmalik var mi yaa. Madem bunlara bile katlanamayacaktiniz copsuz uzumu bulsaydiniz onunla evlenseydiniz. Ben gercekten anlayamiyorum yaa bu annesinden uzaklastirmaya calisan gelinleri. Bende bir psikologa gorunun taktiginiz seyler hic normal degil. Yazik kadina cok uzuldum. Sizi sevdigini soyluyor samimi gelmiyor vs vs. Ya napsin istiyosunuz tam olarak sizi kendi kizindan daha cok sevsin mi istiyosunuz?? Bunu gostermesi icin ne olmasi lazim yani. Tabii ki oglunun esi olarak sevecek sizi. Allah akil fikir versin.

Ben onu durduk yere sevmemezlik yapmıyorum. Herşeyi merak etmesi herşeyime karışması sinirimi bozuyor. Ben bekarken anneme hesap vermezdim bu bizden otuz yaşındaki insanlardan hesap bekliyor. Eşimin işten gelme saatlerini kovalıyor, kapıda karşılıyor çoğu zaman. Ben miyim eşi o mu? Ben bunda art niyet ararım her zaman. Gece bir de işten geliyor kapısı bozulmuş diye onu yaptırmaya calısıyor eşime. Ben işe gittiğim halde onu bekliyorum gece. Bunu bana gülerek anlatıyor. Laftan anlamayan bir insan. Ben hep lafımı söylüyorum artık ezdirmiyorum kendimi, ama anlamıyor, ona göre onun doğruları var ve sen değiştiremezsin. Çok zor bir insan.

Yani dediğiniz durum evlerınız uzak olsa siz yokken eşiniz devamlı uzak olan annesıne gıtse tamam haklısınız belkı
Ama alt katta oturuyor dıyorsunuz nasıl gormezden gelsınkı
Bırde sız yokken bır hazırlayan var işte adam nıye kendı yapmak ıstesınkı
Sizide koruyor laf ettırmıyormus bence karısmayın
Gayet dogal bısey bu,abartılacak bır durum yok
Eger sız evdeykende sürekli ordaysa ozaman sorun arardım

Eşinizi paylaşmak istemiyor olabilir misiniz? Annesiyle tabi ilgilenecek ama sizin alt katinizda olmsi biraz daha sizi tetikliyor. Öyle olmasaydı arada gider görürdü orda hata yapmışsınız aynı apartmanda olmakla. Yoksa skıntı yok bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…