- 27 Haziran 2015
- 234
- 49
- 36
-
- Konu Sahibi hacerminahmet
bu ne kız :)canim sikilde
Erkekler biraz kıt düşünür sonuç odaklıdırlar. Çocuk ağlayınca seninle alakalı olduğunu zannediyordur boş ver umursama...Yok zaten inatlasmiyirum kesinlikle cevap bile vermem normalde ama sürekli benim cocugumla inatlastigimu söylüyor kizimin her istediğini yapicakmisim bana ağlatma inatlaşma her zaman böyle kizimin istediği şey herzamn doğru değil ama ona gore doğru herşeyi kendi istediği gibi olsun annesinin sözü geçmez burda hesabı yanı beni. Doğru dedigime o hep yanlış dio cocukfa beni dinlemiyo
Merhaba kızlar iki buçuk yasında bir kizim var memleketime geldim tatil icin annem ve kayınvalide de burada biraz orda biraz orda kalıyorum kaynanamda sabah kahvaltı hazırladım kizim durmadı saçını toplamak istemiyordu bende kahvaltıdaaağzına girer diyorum anlamıyor agliyo kayınpeder hemen kızımı kucağından aldı bana bağırıyordu işte ben kizimla inatlasiyomusum bende birşey soyleyemedim tabiki ama çok canim sikilde
acaba o kendı çocugnun her ıstedıgını yapıyor muydu?Yok zaten inatlasmiyirum kesinlikle cevap bile vermem normalde ama sürekli benim cocugumla inatlastigimu söylüyor kizimin her istediğini yapicakmisim bana ağlatma inatlaşma her zaman böyle kizimin istediği şey herzamn doğru değil ama ona gore doğru herşeyi kendi istediği gibi olsun annesinin sözü geçmez burda hesabı yanı beni. Doğru dedigime o hep yanlış dio cocukfa beni dinlemiyo
Yaşlı insanlar neticede, polemiğe girme diyenler de haklılar. Sadece,olaydan 1-2 saat sonra karşısına oturup, iki bardak çay ikram edip güzel güzel anlat, bana güvenmeyen, sözlerimin onun iyiliği için olduğunu anlamayan bir kızım olsun istemiyorum, lütfen onla aramdaki iletişime karışmayın falan diye.Çok doğru şimdiden benim sözümü dinlemeyen ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışan bir kizim var karşılık vermek istemedim daha doğrusu o anda nasıl cevap vereceğini bile bilemedim yanı ancak sinirlenmekle kaldım zaten bu durum sürekli böyle Allahtan evim başka yerde yazları sadece 1 ay duruyorum cokda konuşuyorum kafa sallayıp geciyorum ama kendime eziyet ediyorum