kxixzlarxixm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2008 6 0 54 27 Nisan 2009 Konu Sahibi kxixzlarxixm #1 merhaba bu şalın daha önce üçgen modelini çok yaptım ama şimdi uzun etol şeklinde yapıyorum ve daha yeni başladım ve sizlerle paylaşmak istedim bittiğinde bitmiş halini sizlerle paylaşırım.umarım beğenirsiniz.
merhaba bu şalın daha önce üçgen modelini çok yaptım ama şimdi uzun etol şeklinde yapıyorum ve daha yeni başladım ve sizlerle paylaşmak istedim bittiğinde bitmiş halini sizlerle paylaşırım.umarım beğenirsiniz.
Sersoy www.ebruhane.blogcu.com Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 2.998 2 45 27 Nisan 2009 Konu Sahibi kxixzlarxixm #2 canım çok hoş duruyor.. ellerine sağlık.. gelin şalı gibi super bitmiş halini merakla bekliyorum. kolay gelsin
canım çok hoş duruyor.. ellerine sağlık.. gelin şalı gibi super bitmiş halini merakla bekliyorum. kolay gelsin
tijeen www.tijeence.blogspot.com Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2008 2.881 889 28 Nisan 2009 Konu Sahibi kxixzlarxixm #3 şu görüntü bile çok hoş bişi olacağının göstergesi ellerine sağlık canım bitmişini bekliyoruz ,sakın unutma resimelemeyi :)
şu görüntü bile çok hoş bişi olacağının göstergesi ellerine sağlık canım bitmişini bekliyoruz ,sakın unutma resimelemeyi :)
kxixzlarxixm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2008 6 0 54 28 Nisan 2009 Konu Sahibi kxixzlarxixm #4 beğendiğinize sevindim.hemen bitirip resmini sizlerler paylaşacağım.teşekkürler güzel yorumlarınız için.
beğendiğinize sevindim.hemen bitirip resmini sizlerler paylaşacağım.teşekkürler güzel yorumlarınız için.
evrim2008 Sabırlıyım,bekliyorum:) Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 572 0 28 Nisan 2009 Konu Sahibi kxixzlarxixm #5 Birde nasıl yapıldığını anlatsan..Herhalde motif aparatıyla yaptın,diğer hususları paylaşırsan motif birleştirme,balık sırtını eklemeyi kafesleri falan belki bende yaparımalkisalkisalkis Ellerine sağlık...
Birde nasıl yapıldığını anlatsan..Herhalde motif aparatıyla yaptın,diğer hususları paylaşırsan motif birleştirme,balık sırtını eklemeyi kafesleri falan belki bende yaparımalkisalkisalkis Ellerine sağlık...
sessizLik Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 1.411 1 28 Nisan 2009 Konu Sahibi kxixzlarxixm #6 el emegi göz nuru :) eline saglik cok güzelmis...