Benim yasadiklarimi yasayan varmi nolur yardim edin:(

ayseakif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
157
3
68
Belçika
oncelikle mrb ben 5 aylik hamileyim onceden mantar olmustum yani hamileligimin 3 ayinda simdi gene ona benzer bisey ama tam emin deilim,akintim cok rahatsiz edici yani kokusu falan yok,akintim hafif sari ve koyu,onumuzdeki ayin 6 doktor kontrolum daha cok var korkuyorum acikcasi,bide amniyo sivisi nasil bisey arkadaslar su gibimi yoksa koyu hafif sarimi? doktorumuda arayamiyorum tatilde su an napacagimi bilmiyorum bilgisi olanlar lutfen paylasabilirmi benim gibi olan varmi

Bol bol su iç alıntına iyi gelir.Sanırım akıntın kaşıntı yapmış stres yapmana gerek yok.No panik no stres

canım bak akıntın suluysa kasıklarında ağrı oluyorsa idrar enfeksiyonun da olabilir. mantar yada idrar enfeksiyonlarında doktor yatıcaksın dinlenıceksın diyor.. ben 1-2 aydır bunu yaşıyorum. o yuzden sen panik yapma ama en azından başka bir doktora gidip bebeginin amniyo sıvısını kontrol ettir muhakkak. onun dışında bol bol su iç ve yat. kesınlıkle kendını yorma ... soguk şeyler yıyıp içme kendını soguktan koru klimalı ortamlarda kesınlıkle bulunma..

saol canim verdigin bilgiler icin,baska bi doktora gittim bebegimle ilgili hersey yolunda,idrar yolu enfeksiyonu olmusum ama baya ilerlemis yatmami kendimi yormamami soyledi ve senin dedigin gibi cnm bol bol su icmemi soyledi

selam arkadaslar ben 14+2 günlük hamileyım bundan 10 gun once doktora gıttım kasıntı ve akıntıdan sebeb vajınal mantar oldugunu söyleedı,daha sonrasında kasıklarımda agrıdan acile gittim hamıle oldugumdan sebeb kadın dogum servısıne sevk edıldım sonra bebegımde bı sorun olmadıgı fakat o vajınal mantarın bnı mahvettıgı ortaya cıktı(kadın dogumcu vajınamdan mantarı temızledı dusunun o kadar kotuydu benm mantarm sıgıl seklınde degıl ıcınden putur putur beyaz parcalar doktor temızledıkten sonra gectı sandım ama bu sabah acıyla uyandım tekrar kendını yenılemıs ne yapacagımı bılmıorum bebegıme zarar vermesınden cok korkuorum doktorun dedıgıde bunla basa cıkmazsan erken doguma sebebıyet verebılır demesı ama ne yapacagımı bılmıorum cok agrım ve kasıntım var nasıl kurtulabılırım bundan((((yardım lutfen bılgısı olan paylassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…