• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Yaşadığım Sorunu Yaşayan Oldu mu?

mbayors

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
138
22
68
Samsun
Merhaba Bayanlar, İlk kez konu açtım ve ilk kez birşey paylaşıyorum. 45 gün üstüne adet gördüm ve 19 gündür adetliyim. Polikistik over sendromum var çocuk sahibi henüz olamadım tedavi başlamaya çalışıyoruz doğru düzgün doktor bulamadığım için en son gittiğim doktor kistlerinden dolayı bu durumu yaşayabileceğimi söyledi. Kanama durdurucu ilaç verdi onu kullanmaya başlayacağım. Kafama takılan soru acaba neden oldu bu durum varsa aranızda benim gibi sorun yaşayan paylaşabilir mi ?

Canım bu kadar kanama biraz fazla degilmi sen bnce önce bi prof.dr muayne ol yapalck n varsa yaptr snra guzel bi tedavye başlamanı tawsye edrm gulum

canım bende derdıme care arıyorum senın gıbı 29 kasımda adet zamanım degılken kanamam basladı ama akıntı seklınde normal bı kanama degıl bır aydan fazla oldu hala devam edıyo dr. gıttım verdıgı ılacları kullandım bıde dogum kontrol hapı verdı oda yarın bıtecek muayanada hıc bır sorun cıkmadı cok takıyorum ılk defa basıma gelıyo ne hıc bıtecek gıbı de durmuyo korkuyorum artık ama doktor surer dedı

Prof. göründüm hgs çekileceğim inşallah biterse :) ondan sonra son durum belli olacak

benimki akıntı değil resmen adet görüyorum Rabbim yardımcımız olsun

Back