• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yaşadığım ne?

• Konu Sahibi Konu Sahibi srfa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
Konya
insanlara herkese kötü davranıyorum iş yerimde 1i bana güzelce bişe sorsa bile bozuyorum kırıyorum onlara.sonra pişman oluyorum.bi anda konuşurken insanların can evinden vuruveriyorum:(

örnek: eşinden ayrılma sürecinde olan bi abi ve çocuğunun velayetiyle uğaşıyo.ben eşime neler aldım neler dio ben direk aldında ne oldu kıymet bildimi sanki diyorum
yine aynı adama arkadaşım deri montun güzelmiş dio oda basit bişe hakiki deil okadar paaram yok dio bende diorumki dışardaki lüks arabayı almaktan bahsedion ama çakma giyinion paran yok arabayı almaktan neden bahsedion diom kırıcı bir dille:(

insanlara herkese kötü davranıyorum iş yerimde 1i bana güzelce bişe sorsa bile bozuyorum kırıyorum onlara.sonra pişman oluyorum.bi anda konuşurken insanların can evinden vuruveriyorum:(

örnek: eşinden ayrılma sürecinde olan bi abi ve çocuğunun velayetiyle uğaşıyo.ben eşime neler aldım neler dio ben direk aldında ne oldu kıymet bildimi sanki diyorum
yine aynı adama arkadaşım deri montun güzelmiş dio oda basit bişe hakiki deil okadar paaram yok dio bende diorumki dışardaki lüks arabayı almaktan bahsedion ama çakma giyinion paran yok arabayı almaktan neden bahsedion diom kırıcı bir dille:(

neden brı seye karsı bı kının fılan olabılırmı ıcerde saklıdıgın bır sey yada ınsanların her syeıne yorum yapma belkı bu skeılde kırmazsın ama bır durum var sende

zor bir durum hemde istemeden yapıp pişman oluyorsun insanlar kötü niyetli sanarlar direk acaba kendini olaylara veya duruma karşı yorum yapmamaya zorlasan dilini falan ısırsan konuşacakken ne bilim otarz bişeyler yapsan birsüre belki bu durum azda olsa geçer

bazı insanların tarzı budur bunu birazcık güler yüzle söylediğin zaman şakacı olursun böyle pat pat olup dobra diye çok sevdiğimiz arkadaşlarım vardır.Fazla takılma bence bi süre sonra senin tarzının bu olduğunu aslında iyi biri olduğunu arkandan söyliyeceklerdir,her ortamda senin gibi insanlara ihtiyaç var bence

yaşın kaç insanlardan sıkılmış olabilirsin benim gbi:31:

Back