- 10 Aralık 2022
- 2.718
- 1.427
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Merhaba 1 kere kimyasal gebelik geçirdim. 2 kere tüp bebek yaptırdım ilkinde tuttu 5.gün embriyo, ama gelişmedi kürtaj oldum.
2.si için 2 tane embriyo konuldu 3.gun şimdi gittim kan verdim tutmamış.
Çok fazla gebelik belirtisi arayan var yardım etmek istedim ben anladım tutan ve tutmayan gebeliklerimi
1.kimyasalda adetim 3 gun gecikti kan testi verdim çıktı.
Bu gebeliğimde asla adet ağrısı gibi değildi kasik ağrıydı.
Adet ağrımda yumurta ağrısı yaşıyorum ben, gebe kalana kadar hep kasiklarim ağrıyor derdim adet ağrısında gebe olunca anladım aynı ağrı değil vücudunuzu iyi tanıyın
2.gebelikte (tüp bebek) belim koptu direkt bel ağrısı ve siddeti ile anladım
3.tüp bebek ikiz koydurdugumda (tutmadı) onu söyle anladım, yine adet ağrısı vardı bel veya kaşık ağrısı değil.
Sanki yumurtalarım catliyor ama şiddetli idi.
Bir sürü ilaç kullanıyorum rahim kalınlaştırıyor ve vücudu bile geriyor mesela gebelik varken göğüslerim çok sertti tutmayan bebekte yumuşaktı ağrı yine vardı ama yumuşaklıktan anladım tutanda karnım çok sertti el değmez şeklinde ama tutmayanda yumuşaktı
Bedeninizi dinleyin adet ağrısı ile gebelik yerleşmesi çok net anlaşılıyor
2.si için 2 tane embriyo konuldu 3.gun şimdi gittim kan verdim tutmamış.
Çok fazla gebelik belirtisi arayan var yardım etmek istedim ben anladım tutan ve tutmayan gebeliklerimi
1.kimyasalda adetim 3 gun gecikti kan testi verdim çıktı.
Bu gebeliğimde asla adet ağrısı gibi değildi kasik ağrıydı.
Adet ağrımda yumurta ağrısı yaşıyorum ben, gebe kalana kadar hep kasiklarim ağrıyor derdim adet ağrısında gebe olunca anladım aynı ağrı değil vücudunuzu iyi tanıyın
2.gebelikte (tüp bebek) belim koptu direkt bel ağrısı ve siddeti ile anladım
3.tüp bebek ikiz koydurdugumda (tutmadı) onu söyle anladım, yine adet ağrısı vardı bel veya kaşık ağrısı değil.
Sanki yumurtalarım catliyor ama şiddetli idi.
Bir sürü ilaç kullanıyorum rahim kalınlaştırıyor ve vücudu bile geriyor mesela gebelik varken göğüslerim çok sertti tutmayan bebekte yumuşaktı ağrı yine vardı ama yumuşaklıktan anladım tutanda karnım çok sertti el değmez şeklinde ama tutmayanda yumuşaktı
Bedeninizi dinleyin adet ağrısı ile gebelik yerleşmesi çok net anlaşılıyor