Gebeliğe Hazırlık Benim yaşadığım gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.718
1.427
Merhaba 1 kere kimyasal gebelik geçirdim. 2 kere tüp bebek yaptırdım ilkinde tuttu 5.gün embriyo, ama gelişmedi kürtaj oldum.
2.si için 2 tane embriyo konuldu 3.gun şimdi gittim kan verdim tutmamış.

Çok fazla gebelik belirtisi arayan var yardım etmek istedim ben anladım tutan ve tutmayan gebeliklerimi

1.kimyasalda adetim 3 gun gecikti kan testi verdim çıktı.

Bu gebeliğimde asla adet ağrısı gibi değildi kasik ağrıydı.

Adet ağrımda yumurta ağrısı yaşıyorum ben, gebe kalana kadar hep kasiklarim ağrıyor derdim adet ağrısında gebe olunca anladım aynı ağrı değil vücudunuzu iyi tanıyın

2.gebelikte (tüp bebek) belim koptu direkt bel ağrısı ve siddeti ile anladım
3.tüp bebek ikiz koydurdugumda (tutmadı) onu söyle anladım, yine adet ağrısı vardı bel veya kaşık ağrısı değil.
Sanki yumurtalarım catliyor ama şiddetli idi.

Bir sürü ilaç kullanıyorum rahim kalınlaştırıyor ve vücudu bile geriyor mesela gebelik varken göğüslerim çok sertti tutmayan bebekte yumuşaktı ağrı yine vardı ama yumuşaklıktan anladım tutanda karnım çok sertti el değmez şeklinde ama tutmayanda yumuşaktı

Bedeninizi dinleyin adet ağrısı ile gebelik yerleşmesi çok net anlaşılıyor

Merhaba 1 kere kimyasal gebelik geçirdim. 2 kere tüp bebek yaptırdım ilkinde tuttu 5.gün embriyo, ama gelişmedi kürtaj oldum.
2.si için 2 tane embriyo konuldu 3.gun şimdi gittim kan verdim tutmamış.

Çok fazla gebelik belirtisi arayan var yardım etmek istedim ben anladım tutan ve tutmayan gebeliklerimi

1.kimyasalda adetim 3 gun gecikti kan testi verdim çıktı.

Bu gebeliğimde asla adet ağrısı gibi değildi kasik ağrıydı.

Adet ağrımda yumurta ağrısı yaşıyorum ben, gebe kalana kadar hep kasiklarim ağrıyor derdim adet ağrısında gebe olunca anladım aynı ağrı değil vücudunuzu iyi tanıyın

2.gebelikte (tüp bebek) belim koptu direkt bel ağrısı ve siddeti ile anladım
3.tüp bebek ikiz koydurdugumda (tutmadı) onu söyle anladım, yine adet ağrısı vardı bel veya kaşık ağrısı değil.
Sanki yumurtalarım catliyor ama şiddetli idi.

Bir sürü ilaç kullanıyorum rahim kalınlaştırıyor ve vücudu bile geriyor mesela gebelik varken göğüslerim çok sertti tutmayan bebekte yumuşaktı ağrı yine vardı ama yumuşaklıktan anladım tutanda karnım çok sertti el değmez şeklinde ama tutmayanda yumuşaktı

Bedeninizi dinleyin adet ağrısı ile gebelik yerleşmesi çok net anlaşılıyor
Guncelleme

Şubat sonuna doğru Meryem süresine başladım 41 gün okuyacağım gebelik için insallah 🙏🏻

bir jel ve ovülasyon testi ile takip ediyorum bu ay

Olmazsa yine tüp bebeğe başvuracağım insallah bu ay olur sizlerin belirtileri nelerdi gebelikte

Guncelleme

Şubat sonuna doğru Meryem süresine başladım 41 gün okuyacağım gebelik için insallah 🙏🏻

bir jel ve ovülasyon testi ile takip ediyorum bu ay

Olmazsa yine tüp bebeğe başvuracağım insallah bu ay olur sizlerin belirtileri nelerdi gebelikte
Merhaba bende okuyorum meryem süresi ama arada okuyamadığım gün oluyor acaba onun illa arka arkaya mı okunması gerekşyor netice de regl dönemi felan da denk geliyor.

Merhaba bende okuyorum meryem süresi ama arada okuyamadığım gün oluyor acaba onun illa arka arkaya mı okunması gerekşyor netice de regl dönemi felan da denk geliyor.
41 kere ard arda okunması gerekiyormus

Reglken bazı kadinlarin eşleri okuyormuş ben takıyorum kulaklığı dinliyorum o gibi durumlarda

Bire tilavet secdesi var onu ben reglken eşim yapiyor

X