Neden böyle bir düşünce içerisine girdinizEvet haklısınız bende derdime bir çare istiyorum sadece üzerimde bu şekilde bir tesir varmı öğrenmek istiyorum
İşlerim rast gitmiyor. Karşıma çıkan insanlar iyi niyetli olmuyor. Ben iyilikle yaklaştıkça herşey bana kötülük şeklinde geri geliyor.Neden böyle bir düşünce içerisine girdiniz
Çevrenizi değiştirin o zamanİşlerim rast gitmiyor. Karşıma çıkan insanlar iyi niyetli olmuyor. Ben iyilikle yaklaştıkça herşey bana kötülük şeklinde geri geliyor.
Evet haklısınız bunun ayrımını yapabiliyorum. Dünyada adalet yok ama benim yaşadığım şey daha çok basiret bağlanması gibi.Üzerinizde büyü yok bence dünya kötü ve adaletsiz sadece.
Değiştirdim sonuç aynıÇevrenizi değiştirin o zaman
Merhaba hanımlar. Ben artık üzerimde büyü olduğunu düşünmeye başladım. Neden diye soracak olursanız iyi niyetli güleryüzlü yardımsever bir insanım bilerek ve isteyerek karıncaya dahi zarar vermem fakat buna rağmen işlerim bir türlü rast gitmiyor karşıma hep beni üzecek insanlar çıkıyor. Çalışıp çabaladığım halde iyi bir mevkiye gelemiyorum. Etrafımda tanıdığım kötü niyetli vicdansız merhametsiz insanlar benim kadar zorluk çekmiyor. Bu benim yaşadığım sanki böyle tamamen büyü yapılmış gibi çok üzücü ve mutsuz bir hayat yaşıyorum. Üzerimde büyü var mı diye bakabilecek biri veya tanıdığınız biri var mı? lütfen sizlerden yardım istiyorum. Gerçeği öğrenmek istiyorum
Bence siz karşınıza kim çıkarsa çıksın iyi niyet ile yaklaşır olumlu davranirsaniz hep bu şekilde sonuçlanır. Çünkü insanlar kötü herkese iyilik yapılmaz bunu büyüye bağlamayınDeğiştirdim sonuç aynı
Büyü değil imtihan dünyası malesef iyi kötüyle vefakar nankörlükle sınanır eğer korkunuz varsa nas Felak okuyun evinizi sirkeli su ile silin kötü enerji olabilir yıkanma suyunuza bir fincan sirke ekleyip yıkanın iyi gelecektirMerhaba hanımlar. Ben artık üzerimde büyü olduğunu düşünmeye başladım. Neden diye soracak olursanız iyi niyetli güleryüzlü yardımsever bir insanım bilerek ve isteyerek karıncaya dahi zarar vermem fakat buna rağmen işlerim bir türlü rast gitmiyor karşıma hep beni üzecek insanlar çıkıyor. Çalışıp çabaladığım halde iyi bir mevkiye gelemiyorum. Etrafımda tanıdığım kötü niyetli vicdansız merhametsiz insanlar benim kadar zorluk çekmiyor. Bu benim yaşadığım sanki böyle tamamen büyü yapılmış gibi çok üzücü ve mutsuz bir hayat yaşıyorum. Üzerimde büyü var mı diye bakabilecek biri veya tanıdığınız biri var mı? lütfen sizlerden yardım istiyorum. Gerçeği öğrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?