Benim Tup Bebek Hikayem (benzer olanlar umut olmasi icin yazabilir mi

orkide2020

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
11
2
36
Arkadaslar Merhaba
Cok fazla uzun yapip okurken sklmanizi istemiyorum. Oyuzden kisa tutcam. Amh 0.35. Yas 34. 2 yillik evliyim ilk tup bebek denemem basarisiz. Ikincisini aret kamarda denedik 7 yumurta cikti bos. Ikincisi de 7 yumurta 4 tane 3. Gun emb. 31 agustosta iki emb. Transferi oldum. Ilk sekiz gun acaip kasik agrisi cok hafif ve seyrek gogusleede agri halsizlik uyku modu ve bas agrisi falan var. tuplerimde alindi buarada onu da belirtim rahmim temiz. Dun 7.gun evde test yapti negatif. Benimle ayni durumda olanlar yasadiklarini paylasabilir mi? Veya siz napiyorsunuz transferden sonra?

Öncelikle merhaba. Yaşım 29, amh: 3,9.. Benim 12 yumurta toplandı 7 si döllendi 1. Kalite 3.gün embriyosu transfer edildi. Beklemedeyim. Bugün henüz 3.günüm.. Neler yaptığımı aktarayım ama.. Transferden önce vitamin desteği aldım. C vitamini, d vitamini, q10, omega 3. Transfer sonrası ise bunlara ara verdim doktorum öyle istedi. Şuan ananas, havuç yiyorum. Hergün bir avuç çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, ve kurutulmuş dut. Onun haricinde her sabah haşlanmış yumurta mutlaka. Ve günlük en az 2 litre su

Ve ilk 2 gün ara ara batmalarım ve kasık ağrım oldu. Göğüsümde hassasiyet çatlatma iğnesinden sonea geçmedi hala devam ediyor zaten. Bugün ise aşırı bel ağrım ve sağ tarafımda batmalar var, tabi bide kabızlık başladı.

Yaklaşık 7 yıl önce erkek faktörü sebebiyle tüp bebek tedavisi gördüm. 5. güne 5 adet embriyom geldi. Kaliteleri genel olarak iyiydi. Transfer sırasında 2 embriyo getirdiler fakat ben ikiz gebelik istemedigim için birini geri götürdüler. Bu sayede 4 tane embriyo dondurduk. Transferi yapılan tek embriyo ise şuanda 6 bucuk yaşında koca bir delikanlı oldu
Tabi büyüdükçe kendine kardeş istemeye başladı . Esimde artık sorun kalmamışti fakat bu kezde bende koca koca iki tane çikolata kisti oluştu. Bunlar hamile kalmama engeldi. Yeniden aynı kliniğe gittik nisan ayında, dondurulmuş embriyolardan benim o geri göndermiş olduğum kuzumun transferi yapıldı, şuanda 20. haftadayiz kızımla beraber
Böylece aslında ikiz olan bu iki embriyo 7 yıl aradan sonra şubat başı gibi kavuşmuş olacaklar inşallah ❤

Merhabalar bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama bu konu hakkında bilgim çok az. Tüp bebek nasıl oluyor acılı bir işlem mi ? Fiyatı ortalama Ne kadar ? Birde döllenmiş yumurtayı dondurma işlemi nedir

Rabbim yavrularını size bağışlasın hikayeniz etkiledi tekrar tekrar okudum Allah bana ve isteyen dileyen herkese de nasip etsin emeklerimiz boşa gitmesin dualarınızda banada yer verirseniz çokk mutlu olurum iyi sağlıklı hamilelik diliyorum

Çok teşekkürler. Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu yol çok zor ve yorucu,Rabbim hiç kimseye dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…