ahh sevgilim ahh öyle korkuyodun ki aşık olmaktan birine bağlanmaktan... 24 yasına gelmiş olmana rağmen hiç bir aşkın olmamıstı hep korkmus bu güzel duyguyu yaşamaktan kaçınmıstın.. e yapım böyle ben aşka inanmam dediğin sözleri bile hatırlıyorum =)) cidden de yapın öyleydi benim gibi aşk böcüğü değildin ama duygusuz da değildin inanıyordum aşık olacağina bunu sende görebiliyordum ama sen hep temkinli davrandın =)) hiç bir zaman sana bütün yüreğimi açmam çünkü bigün beni bırakıp gidersen yıkılmak istemiyorum demiştin.. ama aşkta hesap kitap yapilamayacağini bilmiyordun..ben şu kadar sevim yeter diyemez ki insan.. elinde değil ki.. ama sen hep benim elimde kimi ne kadar seveceğime ben karar veririm diye benle inatlaşiyordun.. bense gülümsüyordum sadece.. seni seviyorum diyordun.. az mı çok mu dediğimde tabiki çok sevgilim ama tutuyorum kendimi sana bütün benliğimle bağlanmak istemiyorum her seye hazırlıklı olmak istiyorum diyordun... ben şiir yazmam yazamam insanlar nasıl şiir yazar sevdiklerine anlamam gereksiz diyordun.. sen çok dürüst çok akıllı bir kızsın seni bu yüzden seviyorum ben nedenli seviyorum mantiğimla seviyorum ben öyle duygularıma yenik düşmem mantiğimla hareket ederim diyordun... ama sevgilim duygularımız bazen içimizde öyle büyük bir yer kapliyor ki engel bile olamıyorsun.. ben seni yüzde yüz sevmem hep bi açık kapı bırakırım elimde değil ben aşka inanmıyorum gözümü kör etmez benim aşk diyordun.... ama sevgilim aşk gercekten de öyle bir büyüdür ki anlayamazsın.... ama artık beni çok şaşırtıyorsun.. bunları diyen sen bana aşk dolu gözlerle bakıp sana deliler gibi aşiğim diyorsun.. içime siğmiyor duygularım diyorsun.. taşiyor içimden sana olan aşkım elimde değil sana çok bağlaniyorum diyorsun... her sanıye iyi ki benimsin canım benim beni sakın bırakma diyorsun ve bugün sabah beni gene şaşirttin sevgilim bana şiir yazmıssın.. o kadar mutlu oldum ki sevgilim.. umarım seni hiç bir zaman hayalkırıklığına uğratmam.. ben daha önce de aşkı yaşadım hayalkırıklıklarım oldu ama bu senin ilkin umarım sonun olur.. eğer öyle olursa çok şanslı oluruz ikimiz de sevgilim... bana hissettiğin o sıcacık aşkı öyle güzel hissettiriyosun ki artık bana.. umarım buna layık olurum sevgilim...umarım benim uğruma korkularını ve temkinli davranişlarını kırıp attiğin için bana yüreğinin kapilarını sonuna kadar açtiğin için beni yüzde yüzden de fazla sevdiğin için hiç bir zaman pişman olmazsın sevgilim... ben ikimize de ömür boyu sürecek sıcacık bir sevgi diliyorum...ha bu arada en korktuğun konu evlilikti.. evlilikten söz açılınca kireç gibi bembeyaz olur gereksiz bulduğunu söyleyip dudak büzerdin.. hiç düşünmedim bugüne kadar bunu derdin.. hayallerin yoktu evliliğe dair.. ama geçen gün bana evlendiğimiz zaman seninle her yere gitmek istiyorum sevgilim dedin ya hem şaşırdım hem sevindim =)) umarım tüm bunlara layık olabilirim birtanem.. seni çok seviyorum...
Son düzenleme: