Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBenim tarifim papatya suyu ve papatya maskesi * mutlaka deneyin *
tam mevsimi kızlar alman papatyası dediğimiz ortasındaki sarısı iri büyük papatyalardan bulun sadece göbeklerini kaynatın safran gibi sapsarı suyu çıkıyor ılıtın ve içine bir kapak oksijenli su ekleyin az miktarda spreyli şişeye doldurun güneşe çıkmadan önce sıkın saçlarınız parıl parıl parlasın gölge atılmış gibi ışıldasın :) şu an benim papatyalarım kaynıyor :)
blendrdan geçirdiğim papatyayı süt süzgeci ile süzerek ayırdım sıvı olanı şişeye doldurup kullanıyorum - püreyi ise yüzüme kalın kalın cilt maskesi yapıp yarım saat yatıyorum ve yıkıyorum sonrasında bebak marka acıbadem sütü ile yüzümü siliyorum gerçekten yüzümün pürüzsüzlüğünü bunlara borçluyum deneyin benden tavsiye :)
PÜF NOKTALARI!! : papatyaların ortasındaki sarılar iri olmalı
çok papatya az su olarak ayarlanmalı
ben cezvede kaynattım içine kahve fincanı tabağı koyarak papatlayarı arada dibe bastırdım tabak ile böylece sarı suyu çıkıyor.
içine birkaç damla sirke koyuyoruz buda sarı suyunu çıkartmaya yardımcı
ve üzerine kapak kapatmıyoruz su buharlaşsın sarının koyuluğu artsın
ılıdıktan sonra içine bir kapak oksijenli su ekliyoruz ve hazır
tam mevsimi kızlar alman papatyası dediğimiz ortasındaki sarısı iri büyük papatyalardan bulun sadece göbeklerini kaynatın safran gibi sapsarı suyu çıkıyor ılıtın ve içine bir kapak oksijenli su ekleyin az miktarda spreyli şişeye doldurun güneşe çıkmadan önce sıkın saçlarınız parıl parıl parlasın gölge atılmış gibi ışıldasın :) şu an benim papatyalarım kaynıyor :)
blendrdan geçirdiğim papatyayı süt süzgeci ile süzerek ayırdım sıvı olanı şişeye doldurup kullanıyorum - püreyi ise yüzüme kalın kalın cilt maskesi yapıp yarım saat yatıyorum ve yıkıyorum sonrasında bebak marka acıbadem sütü ile yüzümü siliyorum gerçekten yüzümün pürüzsüzlüğünü bunlara borçluyum deneyin benden tavsiye :)
PÜF NOKTALARI!! : papatyaların ortasındaki sarılar iri olmalı
çok papatya az su olarak ayarlanmalı
ben cezvede kaynattım içine kahve fincanı tabağı koyarak papatlayarı arada dibe bastırdım tabak ile böylece sarı suyu çıkıyor.
içine birkaç damla sirke koyuyoruz buda sarı suyunu çıkartmaya yardımcı
ve üzerine kapak kapatmıyoruz su buharlaşsın sarının koyuluğu artsın
ılıdıktan sonra içine bir kapak oksijenli su ekliyoruz ve hazır
bizim bahçemizde baya var ben ordan topladım ama kendiniz yetiştirebilirsiniz çok çabuk tutuyor ve tohum düştüğü için ertesi yıl heryerde çıkmaya başlıyor biz bir yere diktik şimdi komşuların bahçesinde yollarda bile çıkıyor sayemizde :)
canım bildiğimiz mayıs ayında çıkan papatyada saç rengi açmada bire bir.1 hafta boyunca günde 2 saat güneşte dur ve sonucu seni memnun edecektir.ama konu saç olunca sabırlı olmak gerek. 2 su bardağı kadar suyu kaynat.kurumuş yada kurumamış 2 avuç papatyayı al kaynar suya at su soğuyana kadar bekle soğuktan sonra süz sprey yardımıyla saçına güzelce sür 2 saat güneşte bu işlemi saçın kurudukça tekrarla.doğal renk olucak saçınca. :)üstelik alman papatyasının kilosu 150 tl :) biraz pahalı olduğu için her aktarda bulamazsın. bende normal papatyayla yapıyorum.sonuçtan çok memnunum.tabi saçın koyuysa 1 hafta değilde 2 hafta sonra daha etkili sonuç alırsın.2 saat yerine 3 saatte bekleyebilirsin.sakıncası olmaz.we güneş saçımı yıpratır diye düşünme.saçında limon yada tuz gibi maddeleri sürmedikçe yıpranmaz.birde hamur kabartma tozuda saç açıyor.saçın çok uzunsa 2 bardak su.normal uzunluktaysa yani omuzlarındaysa temiz ve kuru saçına 1 su bardağına 3 paket kabartma tozunu suya ilave et.saçına iyice yedir.yarım saat bekle.saçını güzelce yıka.kremle.zaten saçını yıkarken boyanın aktığını fark ediceksin.ama saçını çok yıpratmaz hafif bir sertlik oluşur.ama zamanla geçiyor.bunuda 3 günde bir yaparsan 2 hafta sonunda iyi bir sonuç elde edersin
saçı uzun olanlar için 2 bardak su 5 paket kabartma tozu
saçı omuz hizzasında yada daha kısaysa 1 su bardağına 3 paket kabartma tozu eklenir.