- 2 Eylül 2009
- 259
- 72
- 98
- 35
- Konu Sahibi gul_perisi
Ben kendimi çok bilgisiz hissediyorum. hiç bir şeyden anlamaz gibi yani ve bu durumu çok kafama takıyorum. dışarı çıkmak istemiyorum hafta içi işe gidiyorum ancak çok zorlanıyorum herkesin her konuda küçükte olsa bi fikri var ama ben çok saf gibi kalıyorum. bir şeyler okuyup anlamaya çalışıyorum ancak algılayamıyorum. geçen gün bir saat televizyonun uydusu nerede nasıl çalışır diye araştırmaya çalıştım ancak yine pek anladığım sayılmaz.
birde yaşadığımı hissedemiyorum nasıl atlatacağım bu hisleri lütfen artık birileri yardım etsin. geçen hafta doktora gittim neyin var dedi hayattan zevk alamıyorum depresyondayım dikkatim dağınık dedim duxet diye bi ilaç verdi. 3 gün kullandım bu gün almadım. daha öncede aralıklarla yaklaşık 5 sene ilaç kullanıp bıraktım. bırakınca iyileşmiş olmuyosunki neden tekrar kullanayım diyorum. bir yandanda böyle sürekli olumsuz düşüncelerle uğraşıcana ömür bıyu ilaçlı yaşa diyorum. ancak bebiş düşünüyoruz tekrar başla bırak sıkıntısına girmekte istemiyorum. ne olur bir yardım edin.
tedavi görüp iyileşenler banada bir akıl verin. doktorlarada güvenmiyorum hepsi para tuzağı gibi![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
birde yaşadığımı hissedemiyorum nasıl atlatacağım bu hisleri lütfen artık birileri yardım etsin. geçen hafta doktora gittim neyin var dedi hayattan zevk alamıyorum depresyondayım dikkatim dağınık dedim duxet diye bi ilaç verdi. 3 gün kullandım bu gün almadım. daha öncede aralıklarla yaklaşık 5 sene ilaç kullanıp bıraktım. bırakınca iyileşmiş olmuyosunki neden tekrar kullanayım diyorum. bir yandanda böyle sürekli olumsuz düşüncelerle uğraşıcana ömür bıyu ilaçlı yaşa diyorum. ancak bebiş düşünüyoruz tekrar başla bırak sıkıntısına girmekte istemiyorum. ne olur bir yardım edin.
tedavi görüp iyileşenler banada bir akıl verin. doktorlarada güvenmiyorum hepsi para tuzağı gibi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)