Benim seyrettiğim TV8 başka mı

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
Bir yemek yarışmasında bile kavga sataşma izlemiyor muyuz biz bu kanalda

http://www.bugun.com.tr/ekranin-temiz-olmasi-lazim-yazisi-1665796

Mersin’den Özge Çaycı isimli okur TV8’de bir ayrıntıyı merak etmiş, öğrenmek istiyor:

“...Eskiden ‘Bu Tarz Benim’ programında yarışmacılar birbirine demediğini bırakmazdı, kimse de karışmazdı. Dün baktım sunucu hanım, başkasını eleştiren yarışmacı kızı ciddi şekilde uzun uzun uyarıyor. ‘Birbirinize saygılı, seviyeli olun’diyor. Ne oldu da eski anlayış değişti?..”

“Özge Hanım, bahsettiğiniz programı arşivden izledim. Sunucu Öykü Serter’in yaptığı o konuşma, o an karar verilip söylenmiş sözler değil. Öykü’nün ağzından çıkanlar aslında kanalın yayın politikasını yansıtıyor. Ve tabii kanalın sahibi olanAcun Ilıcalı’nın tarzını, yayıncılığa bakışını… Acun, ekranın temiz olmasını istiyor. Kavga, gürültü olmasın, kimse kimseye sataşmasın, özel hayatlar gündeme getirilmesin. Bilirsiniz, yıllarca reyting için insanlar ekranda kavga ettirildi. ‘Bu Tarz Benim’de de ilk başlarda öyle oldu. Yeni kanalında o formatın tamamen değiştiği anlaşılıyor. Unutmamak gerekir ki ‘At sahibine göre kişner.’

Ver firinayi izlemeyi biraktim ben. Eskiden ne guzel arda ve emel şeften bilgiler ogrenirdim keyifle izlerdim, hangi yarismaci ne pisirecek merak ederdim, işler ihsan ve carmen gibi arkadaslarla kavgaya donunce sıktı beni, stres sıkıntı istemiyorum tvde. Zaten gercek hayatimiz malum, yeterince zor, stresli. Bir de ekranda çekemem kavga gurultu...

Ver firinayi izlemeyi biraktim ben. Eskiden ne guzel arda ve emel şeften bilgiler ogrenirdim keyifle izlerdim, hangi yarismaci ne pisirecek merak ederdim, işler ihsan ve carmen gibi arkadaslarla kavgaya donunce sıktı beni, stres sıkıntı istemiyorum tvde. Zaten gercek hayatimiz malum, yeterince zor, stresli. Bir de ekranda çekemem kavga gurultu...
Bende hangi programını açsam yarışmacıların birbirine şataşmasını ve kavgalarını gördüğümden tv8 izlemeyi bıraktım.Ver fırına ilk başladığı zamanlar en sevdiğim yarışmaydı .

X