• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu benim salonum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hamincera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
361
61
118
Ordu
$dogtas_mobea_bv__7.webp$dogtas_mobea_bv_paris.webp

arkadaşlar bunlar benim salon için aldığım kotuklarım sizce nasıl ?halı seçimi nasıl olmalı yorum istiyorum nasıl güzel mi?

canım güle güle otur gayet kulanışlı rahat ve hoş duruyorlar bence iyi haLI seçimin bu kabarık halılar varya ben cok begenıyorum acık bir rek olabilir kremsi renklerde olur ama siyahlı felan olmasın düz açık renk kullanmanı öneririm:)

canım güle güle otur gayet kulanışlı rahat ve hoş duruyorlar bence iyi haLI seçimin bu kabarık halılar varya ben cok begenıyorum acık bir rek olabilir kremsi renklerde olur ama siyahlı felan olmasın düz açık renk kullanmanı öneririm:)

teşekkür ederim canım yorum için bende öyle düşünüyoum ama yorumDA ALMAK HOŞ:69:

$kasmir-hali-modeli3.webp ASLINDA ŞU AN BU VAR AMA bi türlü içime sinmiyor turuncu nre alak diyorum sizce de kötü mü olmuş:5::5: değiştirmek istiyorum

Son düzenleme:
hangi markadandı bilmiyorum ama annem almıs cok güzel durur bu takımda siyah ve krem renkte simli nette bulursam resmini eklerim ..

Koltuk takımların çok güzel canım, güle güle kullan. Halı seçimininde de tercihini koltuk rengine uygun bir arka plan, üzeri renkli çiçeklerle süslenmiş bir halıdan yana kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Bende halıyı krem siyah desenli kullanmandan yanayım.Düz renk krem kullanırsın ev çok soğuk olut gibi geldi bana.

GÜMÜŞSUYU

burda simli görünmüyor ama bu halı simli iple işlenmiş ve lambada gün ısığında cok güzel parlıyor klasık bi model belki hosuna gitmez ama fikir olsun istedim..

canım bu kadar çok yastıklı bir takımı kullanmak biraz zor olabilir bir yakınımında aynen böyle arka bölüm tamamenyastık ve çok zorlanıyor zamanlada yastıkların şekli bozuluyor ve düzeltmesi daha zorlaşıyor. tabi senin seçimin

canım bu koltuklarçok hoş ve kullanışlı annemde geçen sene yeniledi salonunu ve bu koltukları aldıııııı güle güle kullan :)

iyi günlerde güle güle kullan cnm :nazar:

Güle güle eskit inşallah canım...Bence turuncu da güzel olmuş sonuçta bej renk koltuklar içaçıcı olur odan...Ama değişik renk de kullanabilirsin tabi.....Açık renk evlere odalara bayılırımm:34:

görünümleri çok hoş canım güle güle kullan ama bu tür çok yastıklı olan koltuk takımlarının misafir ardından toplanması pek bi sıkıntılı oluyo :)

Back
X