• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama beNim SAç RenGİm HerKesİN beĞeniSİni KAzaNdı

cokmen

senden ötesi ötede kalsın
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
34
0
86
Ankara
kızlar ben önce kuaföre hürremin saç renginde boyatmak için gittim ama orada bu rengi gördüm yaptırdım çok beğenildi. $saç1.jpg $saç 2.jpg

Son düzenleme:
çok güzel bir renk olmuş. Güle güle kullan. Ama bu renk akmaya çok müsait. Sık boya gerekecek sanırım.

Saçların o kadar güzel ki maşallah ne renk boyasan beğenilir bebeğim ya :nazar: kendi saçların mı çıt çıt filan mı?kendi saçlarınsa eğer ne yapıyorsun bu kadar güzel olmaları için nolur bize de söyle :5: renge de bayıldım hangi renk bu?

çok teşekkür ederim canlarım kendi saçlarım saçımın yapısından kaynaklanır olmalı ki ben saçımı çok boyatmama rağmen sağlıklı hala . saç rengim kuaförümda kayıtlı gidince ve öğrenince size hemen mesaj yazarım :10:

çok teşekkür ederim canlarım kendi saçlarım saçımın yapısından kaynaklanır olmalı ki ben saçımı çok boyatmama rağmen sağlıklı hala . saç rengim kuaförümda kayıtlı gidince ve öğrenince size hemen mesaj yazarım :10:
Teşekkürler canım,kendi saç yapınsa kıymetini bil iyi bak o zaman,tekrar maşallah.Benimde eskiden böyleydi saçlarım ahhh ahhh :5:

Sık boyatman gerekmiyorsa ve saçların gerçekten çok sağlıklı güzel günlerde kullan ozaman. Bu kadar güzelliğe söylenecek pek fazla söz de yok aslında:)

Back