Kızlar merhaba, forumda göğüs estetiği konuma dahil olmuş arkadaşlar bilirler. 2 yıl önce göğüs altı kas üstü teknik ile 450cc high profile takılmıştı. Yer çekiminin, kas üstü oluşunun ve yılların vermiş olduğu deforme ile şuan ki göğüs formumu beğenmemekteyim.. Sarkma ve gereksiz bir yumuşama mevcut. Üstelik protez gövde de bir bölümde toplanıyor. Hiç hoşuma gitmiyor. Zaten bu tarz tekniklerde protezin ömrü max 5 yıl kadar. Değişim şart diye düşünmekteyim.. Ankara da uygun fiyatı sapıtmamış bir doktor aramaktayım. Tercihen büyük protez takımını red etmeyen doktorlarla görüşmek ön koşulumdur. Tavsiye bekliyorum. Fiyat-isim-görüş olarak bildirirseniz sevinirim.. (Kas üstü istiyorum tekrar)
Mentor. Sarkma protezde engellenemez bir aplikasyondur. Kas üstü veya kas altı her ikisi de zaman aşımı ile sarkma yapabilir. Kas üstünde bu süreç erken ve kolay gelişir sadece. Kas altı teknik ile ameliyat olmuş bir arkadaşım var deformasyon oluştu 3.yılda :)) yani yeniden sarkacak nasılsa diye hiç taktırmayayım olur mu? Sarkma oluştuğu içim yenilemek düşüncesindeyim zaten. Kas üstü uygun görmüştü doktorum :)) ben de acıyı ve daha büyük duracağını hesaba katarak hiç hayır demedim. Süreç de daha kolay ve acısız geçmekte. Yine aynı teknikten yol izlemek istiyorum..
Mentor. Sarkma protezde engellenemez bir aplikasyondur. Kas üstü veya kas altı her ikisi de zaman aşımı ile sarkma yapabilir. Kas üstünde bu süreç erken ve kolay gelişir sadece. Kas altı teknik ile ameliyat olmuş bir arkadaşım var deformasyon oluştu 3.yılda :)) yani yeniden sarkacak nasılsa diye hiç taktırmayayım olur mu? Sarkma oluştuğu içim yenilemek düşüncesindeyim zaten. Kas üstü uygun görmüştü doktorum :)) ben de acıyı ve daha büyük duracağını hesaba katarak hiç hayır demedim. Süreç de daha kolay ve acısız geçmekte. Yine aynı teknikten yol izlemek istiyorum..
Selam tatlım. İki yılda deformasyonun anlattığım biçimde olması erken tabi. Biliyorsun ben 2011 de oldum,6 sene oldu hâlâ sarkık bir durum yok. Benimkinde kas üstünde yani,kas zarı altı hatırlarsın..Kızlar merhaba, forumda göğüs estetiği konuma dahil olmuş arkadaşlar bilirler. 2 yıl önce göğüs altı kas üstü teknik ile 450cc high profile takılmıştı. Yer çekiminin, kas üstü oluşunun ve yılların vermiş olduğu deforme ile şuan ki göğüs formumu beğenmemekteyim.. Sarkma ve gereksiz bir yumuşama mevcut. Üstelik protez gövde de bir bölümde toplanıyor. Hiç hoşuma gitmiyor. Zaten bu tarz tekniklerde protezin ömrü max 5 yıl kadar. Değişim şart diye düşünmekteyim.. Ankara da uygun fiyatı sapıtmamış bir doktor aramaktayım. Tercihen büyük protez takımını red etmeyen doktorlarla görüşmek ön koşulumdur. Tavsiye bekliyorum. Fiyat-isim-görüş olarak bildirirseniz sevinirim.. (Kas üstü istiyorum tekrar)
Herkes kas altı taraftarı.. Haklı olarak uygulanması gerekli yöntemde kas altı zaten deformeden yana ancak; kas üstü olmasını istiyorum büyük protezle sanki sarkma yapmış alan muhafaza edilebilir ve bu tekrar yaşanacak deforme olayını 1 2 yıla erteleyebilir diye düşünüyorum. Neticede daha geniş cc de ki protez genişlemiş cebi kavrayarak oturacak ve dolmuş olacak o alan. Deforme etkisi protezin büyüklüğüne karşın bir nebze olsun tamir görevi görecek. Tekrar sarkma oluştuğunda izleyeceğim yol ya eninde sonunda kas altı olacak ya da kas üstü yöntem devam. Kas altını önermedi doktor zaten ince bir kas yapım olduğundan çokta bir etkisi olacağını sanmıyorum sarkma süreci daha geç olur ama asla yaşanmaz demişti.. Zaten buna müsait değilim kollarımı çok kullanıyorum ve kas üstü inanılmaz rahat bir teknik hem iyileşim hem görüntü açısından daha hoşuma gidiyor :)
Canım ameliyattan sonra resim eklediğin taktirde izleyebilirim ancakEsmerai merhaba beni izlemeye alır mısın..bana da önümüzdeki hafta 400cc protez kas üstü uygulanacak ..görüntü nasıl acaba resimlerini merak ediyorum..bide ağrın oldu mu sütyen olarak ne kullandın ameliyat sonrası..bana yardımcı olursan teşekkür ederim
Ameliyattan sonra izlesen nolur izlemesen nolur..ben şimdi fikir sahibi olmak istemştm neyse ya önemi yokCanım ameliyattan sonra resim eklediğin taktirde izleyebilirim ancak
Şimdi ben sen in misin cin misin operasyonun ciddiyetindemisin bilmeden izleyip haybeye resimlerimi sana göstersem nolur göstermesem n'olurAmeliyattan sonra izlesen nolur izlemesen nolur..ben şimdi fikir sahibi olmak istemştm neyse ya önemi yok
Fotolarımı gördüyseniz eğer ozaman anlardınz. Evet 2010dan beri görünmedim üni okudum şuan öğretmenim çok şükür vakit bulamadım göğüslerimle ilgilenmeye..şuan param olduğu için tekrar döndüm araştırma yapyrm ben 400cc istemedm doktor o rakamı söyleyince büyük olmasından korktum sonuçta geri dönüşü olmayan birşey değil mi?ha ameliyattan sonra burda benim gbi araştırma ve merak içinde olanlara yardımcı olmak amacıyla fotolarımı atacağm zaten ..ama özellikle ameliyat olmak isteyip fikir merak içinde olanlara göstereceğim ameliyat olanlara değil..saygılarŞimdi ben sen in misin cin misin operasyonun ciddiyetindemisin bilmeden izleyip haybeye resimlerimi sana göstersem nolur göstermesem n'olursöyleyeyim; adı üstünde haybeye olur. 20 msjınız var 2010'dan beri. Ne üdüğü belirsiz kaç kişi dadanıyor buralara günde biliyor musun sen, haklı olarak her beni izle diyene dönemeyiz. Zaten kesinse operasyon olmanız 400cc de karar kılınmışsa göreceğiniz görsel sizi çokta etkilemez değilmi? Görsen ne görmesen ne olur
Kızlar merhaba, forumda göğüs estetiği konuma dahil olmuş arkadaşlar bilirler. 2 yıl önce göğüs altı kas üstü teknik ile 450cc high profile takılmıştı. Yer çekiminin, kas üstü oluşunun ve yılların vermiş olduğu deforme ile şuan ki göğüs formumu beğenmemekteyim.. Sarkma ve gereksiz bir yumuşama mevcut. Üstelik protez gövde de bir bölümde toplanıyor. Hiç hoşuma gitmiyor. Zaten bu tarz tekniklerde protezin ömrü max 5 yıl kadar. Değişim şart diye düşünmekteyim.. Ankara da uygun fiyatı sapıtmamış bir doktor aramaktayım. Tercihen büyük protez takımını red etmeyen doktorlarla görüşmek ön koşulumdur. Tavsiye bekliyorum. Fiyat-isim-görüş olarak bildirirseniz sevinirim.. (Kas üstü istiyorum tekrar)