Benım Pembe Çiçeğimmm :)

Çiçek süper olmuş ayakkabını da böyle bişey tercih et tam olsun tabi arkasında ki çiçek olmasa daha şık

Çiçek süper olmuş ayakkabını da böyle bişey tercih et tam olsun tabi arkasında ki çiçek olmasa daha şık

Sağol canım evet ayakkabım pembe platform olucak ama daha modele karar vermedım eklediğin model harıkaymışşş

Son düzenleme:
ayy süpermiş gerçekten kıss sahte gül dimi bunlar gerçek gibi

Evet canım ben canlı çiçek istiyodum son gun ılgılenemem solar falan dıye vazgeçtim,

ıthal kumaşlardan yapılıyormuş banada gerçekçi geldi böyle olsun dedım

Emınonu çarşı girişinde bi çiçekçiydi, hep sadece beyaz yada sadece tozpembeydı buketler, ben normal sepetçiçeği gibi hazırlananlardan karma seçip karıştırmalarını söylerım bide etrafına tül yerıne yaprak dizmelerını söyledım oldu bitti

Adam çiçek alınırken resmını çektık, gelen 3 gelın bu buketı sordu sipariş dedik aynısını ıstedıler dedı bide kart vermiş hanım kıza sorarlarsa reklamımızı yaparmı demış çiçekçi

çok güzel gerçekten :))

fuşya ve pembe tonlardaki çiçeklere bayılırım çok güzel duruyor bende gelin çiçeğimi böyle renkli yaptırmaktan yanayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…